adaliin, 30 märts 2008, 12:44, kirjutas:
juudid valitsevadki maailma.
Sellekohta üks anekdoot
Et mees läheb üle silla, vaatab Juut upub, mõtleb: "Väike asi... aga ikka ajab tuju heaks"
muidu mina ise ei oleks selles midagi nii halba näinud, kui Saksamaa oleks võitnud, see oleks tehnoloogia arengule lihtsalt nii hea olnud. Sest vaadake kui ettevõtlikud sakslased Hitleri ajal olid, nad ehitasid endale mingi 5 korda suurema triumfiväljaku, kui see oli Pariisis, arendasid Saksa raudteetööstust ja kiirteid.
Sõjatehnikateadus oli neil kõigist teisdest riikidest paremini arenenenud. Sõja lõpuks olid sakslased esimesed, kes arendasid välja V2 kontinentaalvahelised raketid, õhutoruga allveelaevad, hävitajad, mis arendasid endale kiiruse kuni 950km/h (Usa hävitajatel oli kiireim ~550 km/h). Ma usun, kui sõda oleks veninud näiteks 2 kuud kauem, poleks võibolla Saksamaa pidanudki kapituleeruma, kuna tal oleks olnud tuumarelv valmis. Just vaatasin dok filmi, et Euroopas on tehtud tuumakatsetusi, sakslased olid valmis arendanud tuumarelva, kuid see oli 1945 aasta varakevadel ja seda rakendada nad ei suutnudki, sest samal ajal toimus juba Berliini sõda.
Igaljuhul, mu point on selles, Saksa oleks andnud tehnoloogiale nagu nii palju enam kui seda andis võidurelvastumine NSVL ja USA vahel. Pealegi üldse mulle meeldiks, kui keegi oleks praegu konkurendiks USAle kosmoseprogrammis, siis toimuks palju kiirem areng. Praegusajal ei saa midagi kosmosesse saata, sest a la me ei täida seda ja teist ohutusnõuet jms paska. Ma nagu 100% kindel, et kui saksa oleks NSV võitnud, oleks praegu Kuul näiteks alaline mehitatud baas ning inimesed oleksid juba marsil käinud.