Hüppa postitusele

Change

Liitumine Nüüd Tasuta!

Sellel teemal on 452 vastust

Silver

Liige

• bannitud
  • Liitus:31 dets 2007
No ma pakkusin välja juba ühe kuu katsejaks. See oleks normaalne. Aga samas siis hakkaksid inimesed võib-olla iga kuu aja tagant endale uut kasutajat regama, nii et võib-olla see ikkagi liiga pikk aeg. Kaks nädalat oleks norm isegi.

Muutis Silver, 05 jaanuar 2008 - 21:39.

kreidy ,

Impossible is nothing.

• liige
  • Liitus:22 okt 2006
  • Sugu:mees

Silver, 5 jaan 2008, 21:32, kirjutas:

No ma pakkusin välja juba ühe kuu katsejaks. See oleks normaalne. Aga samas siis hakkaksid inimesed võib-olla iga kuu aja tagant endale uut kasutajat regama, nii et võib-olla see ikkagi liiga pikk aeg. Kaks nädalat oleks norm isegi.

Vaata postitust

Mingi ip värk võiks tulla et ei saaks samalt ip't teha väga palju kasutajaid/üle ühe kasutaja, üle ühe nati halb sest äkki terve perekonnal neonetis kasutaja vms

Muutis Kreidy_, 05 jaanuar 2008 - 21:41.

Иван

NEOTIBLA 4 LIFE

• REPTIIL
  • Liitus:10 juuni 2004
Parem tehke nii, et külaline näeks teistsuguseid alafooruminimesid (igast targad alafoorumid nagu ajalugu, IT jms) ning, et nendesse siseneda üritades küsib sisselogimist. Siis kui ta ära liitub ja 10eeku on ära maksnud, siis saab suure pettumuse osaliseks, kui tarkade alafoorumite nimed muutuvad RSks jms peale sisselogimist, kuid Neo on kohe jälle jäätiseraha juurde saanud ning kõik vanad liikmed on õnnelikud. Siis Teile liituvadki ainult targad inimesed. Iseasi on, kas nad ka postitavad :)

Muutis Pirat, 05 jaanuar 2008 - 23:31.

NeoNetis aastast mine munni (2002) - endine oggyslayer aka Pirat aka IVAN 30cm+

Postitas pildi

la koskla nostra

Liige

• liige
  • Liitus:24 jaan 2006
  • Sugu:ei ütle

Pirat, 5 jaan 2008, 23:28, kirjutas:

Parem tehke nii, et külaline näeks teistsuguseid alafooruminimesid (igast targad alafoorumid nagu ajalugu, IT jms) ning, et nendesse siseneda üritades küsib sisselogimist. Siis kui ta ära liitub ja 10eeku on ära maksnud, siis saab suure pettumuse osaliseks, kui tarkade alafoorumite nimed muutuvad RSks jms peale sisselogimist, kuid Neo on kohe jälle jäätiseraha juurde saanud ning kõik vanad liikmed on õnnelikud. Siis Teile liituvadki ainult targad inimesed. Iseasi on, kas nad ka postitavad :)

Vaata postitust

Mul on tunne, et keegi ei tea millal su idiootsused lõppevad.

Иван

NEOTIBLA 4 LIFE

• REPTIIL
  • Liitus:10 juuni 2004

NOT, 6 jaan 2008, 00:27, kirjutas:

Mul on tunne, et keegi ei tea millal su idiootsused lõppevad.

Vaata postitust

Otsiti lahendust, kuidas saada mitte-idiootseid liikmeid. Ma pakkusin lahenduse. Mr.Mastermind äkki pakud ise ka midagi? :)

NeoNetis aastast mine munni (2002) - endine oggyslayer aka Pirat aka IVAN 30cm+

Postitas pildi

BRC

Just go with the flow

• liige
  • Liitus:10 veebr 2004

Silver, 5 jaan 2008, 20:53, kirjutas:

Miks te tahate, et inimesed warne maha ostaksid?

Vaata postitust

Et foorumile raha teenida ja see üleval püsiks?
Muidugi kui keegi on Urmas Sõõrumaa tuttav ja räägiks temaga natuke ,siis äkki hakkab Urmas seda üleval pidama ja siis võiks kõik teenused tasuta jätta
<fbcash> has anyone here flashed their xbox before?
<warbucks> no, but I once showed my dick to a nintendo DS

MaZ

who?

• liige
  • Liitus:19 jaan 2004

goldec, 3 jaan 2008, 14:59, kirjutas:

Raske elu ikka... Liitumine tasuliseks läks oli täpselt samasugune vingumine, et pange kohe tagasi jne...

Vaata postitust

Täpselt.
Spammeritest lahti saamiseks lihtsalt bännige ära, ega nad igavesti ka uuesti ei liitu. Lihtsalt, ärge warnige, vaid bannige. Praegu on päris palju idioote lihtsalt käimas ringi 50/0 warnidega.

OT : Pirat, kas sa ei võiks natukenegi madalamat profiili hoida, kui sa said Aasta Luuseri tiitli?

Silver

Liige

• bannitud
  • Liitus:31 dets 2007

BRC, 6 jaan 2008, 00:34, kirjutas:

Et foorumile raha teenida ja see üleval püsiks?
Muidugi kui keegi on Urmas Sõõrumaa tuttav ja räägiks temaga natuke ,siis äkki hakkab Urmas seda üleval pidama ja siis võiks kõik teenused tasuta jätta

Vaata postitust

Nii et mida rohkem inimesed reeglite vastu eksivad, seda parem foorumile :)? Mis on siis tähtsam, kas see, et inimene saaks warnitud, või see, et viga saaks likvideeritud?

BRC

Just go with the flow

• liige
  • Liitus:10 veebr 2004

Silver, 6 jaan 2008, 00:57, kirjutas:

Nii et mida rohkem inimesed reeglite vastu eksivad, seda parem foorumile :)? Mis on siis tähtsam, kas see, et inimene saaks warnitud, või see, et viga saaks likvideeritud?

Vaata postitust

Selles asi ongi ,et nad eriti reeglite vastu ei eksi ,vaid niisama ajavad reeglite piires idiootset juttu : P
<fbcash> has anyone here flashed their xbox before?
<warbucks> no, but I once showed my dick to a nintendo DS

Kaido

Liige

• liige
  • Liitus:04 mai 2005
No offence, aga mina teeks tasuliseks tagasi. Mõni uustulnukas liitub nüüd aind selleks, et mingit lolli iba suust välja ajada. Varem oli tasuline, ei tekkinud ka neid nii palju. Aga no, eks Neoneti enda valik.

Muutis Ralli2ss, 06 jaanuar 2008 - 01:23.

ANTI4ITER

• liige
  • Liitus:13 märts 2006
Mis jutt see on ? :)
10 eek , et teha kasutaja ja kõik . Isegi eided on maksnud , et siia tulla :D . Töötab :) .

Elf

Liige

• liige
  • Liitus:16 mai 2006

ANTI4ITER, 6 jaan 2008, 01:42, kirjutas:

Mis jutt see on ?  :) 
10 eek , et teha kasutaja ja kõik . Isegi eided on maksnud , et siia tulla  :D  . Töötab  :) .

Vaata postitust

mis sa arvad et nõrgema soo esindajad on mingi erakud või rotid?

muidu regamine 5.- oleks suht norm isegi raatsiks regada

sitavikat

isane

• liige
  • Liitus:16 dets 2003
küll kõik sujub. las olla tasuta, need esmakordselt rihma otsast lahti saanud kutsikad kaovad ka ajapikku ära. kui te ise idiootsustest välja ei tee, kaovad ka nende autorid, nähes, et nende trükitint on tühja läinud. võimalus seegi, et muutuvad normaalseks. mõne väga rumala võiks ju teoreetiliselt äragi bannida, kes tõepoolest foorumit ainult risustama tulnud on. ainukesed, kes sellega silma paistsid olid need, kes näitlesid teist keelt kõnelevat.

edge, oled siin aastakese olnud ja nüüd nii uhke tunne, et võid jagada juba maid, et kes jääb, kes lahkub? -.- ma ei vaevugi vanust su profiilist piiluma ;)

Külaline_Tannu.^_*

• külalised
  • Liitus:--
Tõesti, nõustun eelnevatega, see et see 10kr on liitumistasu, pigem näitabki foorumi klassi ja taset.Nii et ka mina sooviks et liitumine oleks tasuline edasi ikka.

Clixton

Liige

• liige
  • Liitus:29 dets 2007

Tannu.^, 6 jaan 2008, 04:07, kirjutas:

Tõesti, nõustun eelnevatega, see et see 10kr on liitumistasu, pigem näitabki foorumi klassi ja taset.Nii et ka mina sooviks et liitumine oleks tasuline edasi ikka.

Vaata postitust

arvan sama.

Tase,stiil ja Klass

Ralvo

Mister Raivo

• liige
  • Liitus:05 juuni 2007
Tuleks Kanal 2 Neonetist reklaami teha :D

Posted Image

View PostRobi., on 24 oktoober 2018 - 12:10, said:

SKateing is for daun syndrom kids like bmx

Posted Image Like Raivo

kreidy ,

Impossible is nothing.

• liige
  • Liitus:22 okt 2006

Ralli2ss, 6 jaan 2008, 01:22, kirjutas:

No offence, aga mina teeks tasuliseks tagasi. Mõni uustulnukas liitub nüüd aind selleks, et mingit lolli iba suust välja ajada. Varem oli tasuline, ei tekkinud ka neid nii palju. Aga no, eks Neoneti enda valik.

Vaata postitust

+1, 10-. eeki liitumistasuks niikiiresti kui võimalik =))

MOSH

Liige

• bannitud
  • Liitus:23 dets 2007
No kui tasu on siis ei viitsi keegi liituda, kõik teavad et 10 krooni ei ole midagi, aga paljud lihtsalt ei viitsi. Ja küll need vennad kes praegu spammmivad varsti ära kaovad. Miks kofferis sellised vendi pole kes sihikindlalt teevad kasutaja et spammida.
Postitas pildi

metsavaras

Teravaim kriit pliiatsis

• REPTIIL
  • Liitus:20 veebr 2005
tõsine asi küll mille üle vaielda, et tasuta või mitte..

esiteks see 10.- tuleb ju telfoni arvele, mitte ei lähe teie rahakotist, ning enamusel siiski maksavad vanemad ju arved kinni.

ja mis see 10.- ikka on? taskuraha teemades kõigil ju tonn nädalas tuleb ja nüüd 10 eeku raske telefoni arvele otsa lisada?

ennem tasuta liitumist said kõik ju ilusti siin hakkama, aga kui tasuta liitumine tuli, kõigil kohe kade meel, et nad said 10.- juurde telefoni arvele, mis võrdub noh 4 minuti lobisemisega, sellist ohverdust võib teha ju vahest. uue aasta puhul las siis osad liituvad tasuta, kuid jätkame ikka maksusüsteemiga, et oleks muidugi Neo'l parem ja kellel iganes veel.

-soovid oma reklaami siia?-

Kaido

Liige

• liige
  • Liitus:04 mai 2005

MOSH, 6 jaan 2008, 12:19, kirjutas:

No kui tasu on siis ei viitsi keegi liituda, kõik teavad et 10 krooni ei ole midagi, aga paljud lihtsalt ei viitsi. Ja küll need vennad kes praegu spammmivad varsti ära kaovad. Miks kofferis sellised vendi pole kes sihikindlalt teevad kasutaja et spammida.

Vaata postitust

Ma olin Koffris üsna kaua liige, see et ta tasuta oli, polnud ka mingi pluss. Tõsiasi on see, et Koffer suri vaikselt välja ja ei tea kuhu kõik kadusid. Nagu olen teada saanud on kõik imbunud tasulisse Neonetti. Imelik või mis? Ja Tannu post vastab tõele, sest kui ikka tasuta lollitada ei saa, siis see lihtsalt peab olema nii hea foorum, et maksta.

42 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 42 külalist, 0 anonüümset kasutajat