Hüppa postitusele

Change

Liitumine Nüüd Tasuta!

Sellel teemal on 452 vastust

-gc-

Vanatulnuk

• liige
  • Liitus:07 dets 2007
  • Sugu:mees
nh 10 on vähe aga ok las ta ollab olgu või seegi!!
mõeldes sellele et mõni vend laseb reidis ikka mitu sotti päevas läbi igasuguste 10-te ja muu juraga. :)
ja olgu see foorumi maks kui suur tahes on neonet parim eestis olevatest foorumites mis üldse olemas on nii et jh!! :heil:
ja ned kes ei suuda isegi mitte 10 krooni liitumiseks välja käija nh kust ned siis üldse arvuti said??
ja kes kardavad bänni saada ned jh käituge korralikult ja saate selle 10 krooniga läbi ikka väga kaua...
mõeldes näiteks et poes makasab coke pudel kah kuskil 10 eeku ja nh jood selle 5 minniga ära läinud!! siin saad ikka mitu aastat läbi!!!!!
või näiteks on inimesi kes suitsetavad neil maksab pakk umbes 25 ok ise ei suitseta ei tea. nh neil läheb kah ju ütleme pakk kahe päevaga!!
:D :)
Postitas pildi

Silver

Liige

• bannitud
  • Liitus:31 dets 2007

RED, 4 jaan 2008, 23:59, kirjutas:

mingi tasu peab jääma, warn süsteem kaotab oma mõtte muidu.

ma pakun 5.-

Vaata postitust

Praegu jääb mulje nagu te warniks, et raha saada, mitte selleks, et foorumit puhastada. Warnimine on üldse teisejärguline ju.

BRC, 4 jaan 2008, 22:32, kirjutas:

Enam ei lähe ma kuhugi. Harjunud juba selle rahvaga

Üritasin vahepeal HV foorumis olla ,aga seal on liiga tark rahvas koos. Sellised "eile tegin peedist pesumasinale trumli" tüübid

Vaata postitust

Aga me räägime ju uutest inimestest, kellel on veel valik, kuhu minna. Kas te usute tõesti, et inimesed valiksid tasulise foorumi tasutu asemel?

Muutis Silver, 05 jaanuar 2008 - 13:46.

kreidy ,

Impossible is nothing.

• liige
  • Liitus:22 okt 2006

Silver, 5 jaan 2008, 13:44, kirjutas:

Praegu jääb mulje nagu te warniks, et raha saada, mitte selleks, et foorumit puhastada. Warnimine on üldse teisejärguline ju.

Vaata postitust

Ma ei saa aru mis see sinu mure on kas tasuline või mitte? Sa oled omale juba tasuta kasutaja teinud ju, peaksid sellega mitu aastat vastu pidama. Kui liitumistasu poleks siis pole warni panemisel mõtet ju? Mitte et nad tahaksid nii väga raha saada, kui liitumine tasuta jääks siis oleks mõtekam koguaeg uusi kasutajaid teha mitte warn maha osta

Silver

Liige

• bannitud

Kreidy_, 5 jaan 2008, 13:48, kirjutas:

Ma ei saa aru mis see sinu mure on kas tasuline või mitte? Sa oled omale juba tasuta kasutaja teinud ju, peaksid sellega mitu aastat vastu pidama. Kui liitumistasu poleks siis pole warni panemisel mõtet ju? Mitte et nad tahaksid nii väga raha saada, kui liitumine tasuta jääks siis oleks mõtekam koguaeg uusi kasutajaid teha mitte warn maha osta

Vaata postitust

Ma ei muretse enda kasutaja, vaid foorumi arengu pärast hetkel.

-gc-, 5 jaan 2008, 12:45, kirjutas:

nh 10 on vähe aga ok las ta ollab olgu või seegi!!
mõeldes sellele et mõni vend laseb reidis ikka mitu sotti päevas läbi igasuguste 10-te ja muu juraga. :)
ja olgu see foorumi maks kui suur tahes on neonet parim eestis olevatest foorumites mis üldse olemas on nii et jh!! :heil:
ja ned kes ei suuda isegi mitte 10 krooni liitumiseks välja käija nh kust ned siis üldse arvuti said??
ja kes kardavad bänni saada ned jh käituge korralikult ja saate selle 10 krooniga läbi ikka väga kaua...
mõeldes näiteks et poes makasab coke pudel  kah kuskil 10 eeku ja nh jood selle 5 minniga ära läinud!! siin saad ikka mitu aastat läbi!!!!!
või näiteks on inimesi kes suitsetavad neil maksab pakk umbes 25 ok ise ei suitseta ei tea. nh neil läheb kah ju ütleme pakk kahe päevaga!!
:D  :)

Vaata postitust

Ja kas sa arvad, et kui reidis oleks võimalik igasugusi 10 ja muud jura võimalik tasuta saada, siis nad maksaksid ikka?
Kui mulle pakutakse poes Coke pudelit tasuta, siis ma eelistan seda tasulisele igal juhul.
Eelistan ka tasuta suitsetamist.

kreidy ,

Impossible is nothing.

• liige

Silver, 5 jaan 2008, 13:51, kirjutas:

Ja kas sa arvad, et kui reidis oleks võimalik igasugusi 10 ja muud jura võimalik tasuta saada, siis nad maksaksid ikka?
Kui mulle pakutakse poes Coke pudelit tasuta, siis ma eelistan seda tasulisele igal juhul.
Eelistan ka tasuta suitsetamist.

Vaata postitust

Need asjad on väga väga erinevad. Kui foorum oleks tasuline hoiaks see eemal väga palju mõtetu jutuga tegelasi, viimasel ajal tundud ka sina üks nendest olema.

Silver

Liige

• bannitud
Kui foorum oleks tasuline, hoiaks see eemal ka väga palju targa jutuga tegelasi. See, kas siia tahavad liituda targa või lolli jutuga tegelased, on juba foorumi olemuse küsimus.

Muutis Silver, 05 jaanuar 2008 - 14:34.

kreidy ,

Impossible is nothing.

• liige

Silver, 5 jaan 2008, 14:33, kirjutas:

Kui foorum oleks tasuline, hoiaks see eemal ka väga palju targa jutuga tegelasi. See, kas siia tahavad liituda targa või lolli jutuga tegelased, on juba foorumi olemuse küsimus.

Vaata postitust

Usun et targa jutuga inimestel peaks ikka olema see 10 krooni et siia foorumisse saada.

Silver

Liige

• bannitud

Kreidy_, 5 jaan 2008, 14:46, kirjutas:

Usun et targa jutuga inimestel peaks ikka olema see 10 krooni et siia foorumisse saada.

Vaata postitust

Küsimus on selles, kas tark inimene maksab 10 kr, kui talle pakutakse võimalust liituda ka tasutu foorumiga. Ta ei saagi teada, kas ta jäi paljust ilma, sest ta ei anna Neonetile võimalust end tõestadagi. Üks variant oleks muidugi tasuta kuu aega, mille möödudes tuleks see 10 kr siis ära maksta, kui te seda raha niiväga tahate. Ma olen päris kindel, et niiviisi võiks nii mõnigi jääda foorumist sõltuvusse ja see 10 kr ära maksta.

Muutis Silver, 05 jaanuar 2008 - 14:53.

Garry

Liige

• auliige
  • Liitus:05 juuli 2006
Tee õigekirja kontroll liitumisel.
Kuigi ma pole kindel , et siis mina läbi saaks :)

metsavaras

Teravaim kriit pliiatsis

• REPTIIL
  • Liitus:20 veebr 2005
dziisõs, palju ikka siin vaielda vaja.. järgmisest nädalast jälle liitumine tasuliseks ja TEHTUD!

-soovid oma reklaami siia?-

-gc-

Vanatulnuk

• liige
  • Liitus:07 dets 2007

metsavaras, 5 jaan 2008, 18:28, kirjutas:

dziisõs, palju ikka siin vaielda vaja.. järgmisest nädalast jälle liitumine tasuliseks ja TEHTUD!

Vaata postitust

õige jutt mees :)
Postitas pildi

kreidy ,

Impossible is nothing.

• liige

-gc-, 5 jaan 2008, 17:43, kirjutas:

õige jutt mees :)

Vaata postitust

+1, see ei ole enam normaalne, täna juba liiga palju imelikke uustulnukaid näinud ;S

Juicy

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:05 jaan 2008
Tahtsin mittu korda kasutajat teha aga sms pani pange. Lihtsalt ei aktiveerinud ära. Ei viitsinud ühendust ka võtta. Hea, et nüüd selline asi tasuta on :)

Raekv0n.^

asdf O.o

• liige
  • Liitus:15 sept 2007

Juicy, 5 jaan 2008, 19:58, kirjutas:

Tahtsin mittu korda kasutajat teha aga sms pani pange. Lihtsalt ei aktiveerinud ära. Ei viitsinud ühendust ka võtta. Hea, et nüüd selline asi tasuta on :)

Vaata postitust

sa olekd pidanud sellise probleemiga ühendust võtma ehk ?

BRC, 7 dets 2007, 01:23, kirjutas:

Grupikas ei ole naisi üldse vaja
Segavad 'n shit

Vaata postitust

goldec

• auliige
  • Liitus:10 apr 2004
Te olete nagu väiksed lapsed, kes on just omale uue õe / venna saanud :)
Parem hakake suhtlema uute kasutajatega ja siis saate aru, et nad on tegelikult enamuses täiesti normaalsed.

Kuigi signa ja avatari reeglid võiks nad omale selgeks teha ;)

kreidy ,

Impossible is nothing.

• liige

August, 5 jaan 2008, 20:01, kirjutas:

Imelik, mind pole küll veel miski häirinud, väga vähe on siin mingit puhast mõttetust märgata.
Tasuliseks tagasi tegemine oleks vale samm, ning warn omaks siiski veel mõtet, paljud ostaks pigem warni maha, kui teeks uue kasutaja.
Vaadake parem vähemalt mingi kuu ära, et palju vähem raha siis tuleb warnide pealt, kui tasuta liitumine.

Vaata postitust

Kindlasti ostaks mõni pigem warni maha kui teeks uue kasutaja, kui kasutajal on palju pc ja üldse vanem kasutaja, aga uued kasutajad tulevad spämmivad ja sõimavad saavad warni/bänni teevad uue kasutaja ja kõik kordub

Silver

Liige

• bannitud
Miks te tahate, et inimesed warne maha ostaksid?

Eddie

jeebus

• liige
  • Liitus:12 jaan 2007
Sa lihtsalt ei mõista sittagi , alles liitusid , istu mingi paar kuud siin siis hakkad tundma mis õige neonet on .
Kui ei tea mis värk on siis ole kuss .

Oma asi mis Adminid teevad .

// Plzz , tasuliseks tagasi?

Muutis Edge., 05 jaanuar 2008 - 20:55.

Müüa jope - Iron Maiden x Vans Snow 2009 | Etienne Jacket.

qjet

Liige

• ILLUMINAAT
  • Liitus:19 aug 2007
võiks mingi sellise süsteemi teha, et mingi 2 nädalane periood on tasuta, kui foorum meeldib siis regad end ära kasutades 10 kroonise sms saatmis võimalust. loodan, et saite aru.

MOSH

Liige

• bannitud
  • Liitus:23 dets 2007

qjet, 5 jaan 2008, 21:08, kirjutas:

võiks mingi sellise süsteemi teha, et mingi 2 nädalane periood on tasuta, kui foorum meeldib siis regad end ära kasutades 10 kroonise sms saatmis võimalust. loodan, et saite aru.

Vaata postitust

Täiesti samamoodi mõtlesin, aga äkki paar nädalat palju.
Postitas pildi

14 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 14 külalist, 0 anonüümset kasutajat