Hüppa postitusele

Change

Liitumine Nüüd Tasuta!

Sellel teemal on 452 vastust

Risto

Liige

• liige
  • Liitus:19 nov 2006
  • Sugu:ei ütle

Silver, 3 jaan 2008, 13:00, kirjutas:

Huvitav jah, et ainult Neonet nende venelaste huviorbiidis on. Btw, Koffer on rohkem RS-foorum kui Neonet nüüd, aga idioote on ikkagi vähem :eyebrows:. Huvitav, kuidas nemad selle saavutanud on. Ja RS-i ei peida nad selle pärast ära esilehelt ära, et nad peavad seda teistest mängudest olulisemaks ja aktiivsemaks.

Vaata postitust

Kui tahad mine sinna siis. Mina jään ikka siia. Igaühe enda otsus.

Kui liitumine tasuta siis tulebki rohkem huvitavaid inimesi juurde.

Muutis Risto, 03 jaanuar 2008 - 13:26.

kreidy ,

Impossible is nothing.

• liige
  • Liitus:22 okt 2006
  • Sugu:mees

Risto, 3 jaan 2008, 13:25, kirjutas:

Kui tahad mine sinna siis. Mina jään ikka siia. Igaühe enda otsus.
Kui liitumine tasuta siis tulebki rohkem huvitavaid inimesi juurde.

Vaata postitust

Kui tasuta edasi siis suht kolmest liitujast, üks on huvitav ülejäänud täielikud idioodid.

Silver

Liige

• bannitud
  • Liitus:31 dets 2007

Kreidy_, 3 jaan 2008, 13:33, kirjutas:

Kui tasuta edasi siis suht kolmest liitujast,  üks on huvitav ülejäänud täielikud idioodid.

Vaata postitust

Kui liitumine tasuline, siis ei tule siia keegi. Sellega ei jõua te kuhugi. See idiootide laine vaibub varsti tõenäoliselt. Peaaegu kõigil foorumitel on tasuta liitumine -- kus on siis kõik need venelased ja idioodid, kes teid taga ajavad?

goldec

• auliige
  • Liitus:10 apr 2004
Raske elu ikka... Liitumine tasuliseks läks oli täpselt samasugune vingumine, et pange kohe tagasi jne...

Raekv0n.^

asdf O.o

• liige
  • Liitus:15 sept 2007

goldec, 3 jaan 2008, 14:59, kirjutas:

Raske elu ikka... Liitumine tasuliseks läks oli täpselt samasugune vingumine, et pange kohe tagasi jne...

Vaata postitust

me mõtlesime seda korraks aind :eyebrows: päev võinii ;D

BRC, 7 dets 2007, 01:23, kirjutas:

Grupikas ei ole naisi üldse vaja
Segavad 'n shit

Vaata postitust

BRC

Just go with the flow

• liige
  • Liitus:10 veebr 2004

Silver, 3 jaan 2008, 13:48, kirjutas:

Kui liitumine tasuline, siis ei tule siia keegi. Sellega ei jõua te kuhugi. See idiootide laine vaibub varsti tõenäoliselt. Peaaegu kõigil foorumitel on tasuta liitumine -- kus on siis kõik need venelased ja idioodid, kes teid taga ajavad?

Vaata postitust

See oli rohkem kui aasta tasuline. Nagu näha ,siis 2-3 tüüp ikka tuli ka :eyebrows:
<fbcash> has anyone here flashed their xbox before?
<warbucks> no, but I once showed my dick to a nintendo DS

kreidy ,

Impossible is nothing.

• liige

Silver, 3 jaan 2008, 13:48, kirjutas:

Vaata postitust

No kasvõi sellepärast peaks olema tasuline, et see pole foorum nagu iga teine see on parem, aga sa ütled et varsti idiootide laine lõppeb. Hmm eriti sellesse ei usu, idioote tuleb alati juurde

Villu

oxymoron

• liige
  • Liitus:27 apr 2005
Idioot siin ..idioot seal.
Ei näe põhjust paratsemiseks, kuna siin tavaliselt suht kiire bänni saamisega.
Ei näe siin ka mingit erilist Intelinside karmat, et peaksite debiilikute tormijooksu kartma.

Neo

Liige

• auliige
  • Liitus:15 dets 2002
mul oli välja pakkuda idee, et teha esiteks ID-kaardiga sisselogimine ja teiseks tasuline liitumine. Need kaks asja korraga. Nüüd aga kui mõelda, ma ei kujuta ette, kui paljudel on see ID-kaart olemas? aga ID-kaardi lugeja? Mul pole kumbagi ntx hetkel :eyebrows: ... pealegi tuleks ID-kaardi toe jaoks veel 1.75 korda kallim serveriteenus soetada.. praegune ei oska ID-kaardi serveri protokolle (a la suhtlemiskeelt).. kui mitte selline lahendus, siis milline? püüame olla rohkem konstruktiivsed :D

Garry

Liige

• auliige
  • Liitus:05 juuli 2006
Mm, miks just ID-kaardiga, kui tohib küsida ?

või noh, mida see paremaks teeb -.-

Muutis Garry.^, 03 jaanuar 2008 - 16:20.

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige
  • Liitus:16 juuni 2004

Garry.^, 3 jaan 2008, 16:20, kirjutas:

Mm,  miks just ID-kaardiga, kui tohib küsida ?

Vaata postitust

Siis ei saa mitut kontot teha.
Posted Image
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein

kreidy ,

Impossible is nothing.

• liige
Hmm, ei ole nende asjadega nii kursis ;) Ja mul endal pole ka kumbagi olemas ei ID kaarti ega lugejat aga selline asi ei ole teostab et igalt ip aadressilt üks kasutaja vms? Sellel aga jälle omad miinused ;D

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Garry.^, 3 jaan 2008, 16:20, kirjutas:

Mm,  miks just ID-kaardiga, kui tohib küsida ?

Vaata postitust

Igal "idioodil" ei ole ID-kaarti, veel vähem ID-kaardi lugejat.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Neo

Liige

• auliige
no seda ma kartsingi, et enamusel pole kas lugejat või kaarti ennastki.. aga muidu selguse mõttes ütlen, et ID-kaart on võrdväärne passiga Eesti territooriuumil. See on isikut tõendav dokument, mis töötab ka digitaalsel teel. Seega kui sisse logimine käiks isikut tõendava dokumendiga (mis on turvalisem kui interneti panka sisselogimine kasutaja ja koodikaardiga), mida ühel inimesel saab olla maksimaalselt 1 (sest isik on üks), siis ei saaks spammerid siia tulla nii, et nad pärast oma banni uut kasutajat teha saaks.. selles trikk ongi, et ei saa :D Bannitakse nende ISIK, mitte kasutaja. Nii oleks foorum kohe palju turvalisem ja puhtam koht =) .. aga teooria on tore asi, praktikas näed peab igaühel olema see kaart ja lugeja. Kuigi riik liigub selles suunas, et igaühel see oleks, pole paljud veel viitsinud seda uurida. Samas üle 900 000 inimesel Eestis on see juba olemas. Pool milli inimesi aga pidurdavad progressi :eyebrows:

[T]ha {Hans}

Administraator

• liige
  • Liitus:30 sept 2006
Mina pole idioot, mul on ID-Kaart! :eyebrows:

Garry

Liige

• auliige
  • Liitus:05 juuli 2006

kanakukk jr, 3 jaan 2008, 16:33, kirjutas:

Igal "idioodil" ei ole ID-kaarti, veel vähem ID-kaardi lugejat.

Vaata postitust

Ma arvan et NeoNet kaotaks rohkem , kui võidaks.

kreidy ,

Impossible is nothing.

• liige

Neo, 3 jaan 2008, 16:41, kirjutas:

Pool milli inimesi aga pidurdavad progressi :eyebrows:

Vaata postitust

Mina üks nende seast =) aga kui neonet läheb selle id värgi peale üle siis on ju võimalus seda teha ;D Kui aus olla mõtlesin juba aasta aega tagasi seda teha, aga pole viiitsinud, kuna pole just otseselt seda vaja olnud. Kui neonet läheks üle sellele varjandlile siis on põhjust teha see kaart endale. Või kas lihtsam ei oleks nii nagu enne uut aastat? Lihtsam natuke aega on e modedel natuke tööd kuna kindlasti on enamus inimestest endale teinud tagavarakasutaja(d). Aga kui nii öelda tagavarakasutaja on kellegi spämmeri käest ja kes niisama "möliseb" jutukas siis ei tohiks neid väga kauaks siia jääda ju?

EDIT: Nõustun ka eelmise postiga et Id lugejaga neonet kaotaks rohkem, Neo ütlesid et serveri hind on 1,75 korda kallim, niisiis kokkuvõttes ei oleks see vist Neonetile kõige parem. Arvestada ka seda et igaüks ju ei muretse endale ID kaarti et Neonetis olla niisiisi oleks liitujaid veel vähem kui präegugi. Ise pooldan varjanti et tagasi nii nagu enne uut aastat aga 10-eeku asemel võiks olla 25?

Muutis Kreidy_, 03 jaanuar 2008 - 16:53.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005
Alla 15-aastasele isikule maksab see minu teada 50 krooni, lugeja on 90 krooni.

// Seisuga 02.01.2008 22:07
Aktiivseid kaarte: 977832
Antud digiallkirju: 3517709
Elektroonilisi isikutuvastusi: 5019002

// Toiming: Isikutunnistuse (ID-kaart) väljaandmine koos passi väljaandmisega

15-aastasele ja vanemale isikule : 500. -

Alla 15-aastasele lapsele; keskmise, raske või sügava puudega isikule** ja üldtingimustel Eesti vanaduspensionini jõudnud isikule : 250. -

// Isikutunnistuse (ID-kaardi) väljaandmine:

15-aastasele ja vanemale isikule : 150. -
Alla 15 : 50. -
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

[T]ha {Hans}

Administraator

• liige
  • Liitus:30 sept 2006

kanakukk jr, 3 jaan 2008, 17:03, kirjutas:

Alla 15-aastasele isikule maksab see minu teada 50 krooni, lugeja on 90 krooni.

//

Seisuga 02.01.2008 22:07

Aktiivseid kaarte: 977832

Antud digiallkirju: 3517709

Elektroonilisi isikutuvastusi: 5019002

Vaata postitust

kui oled alla 15 aasta siis maksab pass+ID-kaart 250.- (äkki on pass 249 ja id 1 või ntx pass 20 ja id-230) Seal kohas öeldi, et kui tahad eraldi teha siis on kallim. (ega ma täpselt ei tea, sest mina läksin sinna passi tegema)

Neo

Liige

• auliige
ok kui sellised hinnad on, siis paistab et hetkel jääb see variant juba ID-kaardi hinna pärast ära :eyebrows: aga mis muid häid mooduseid võiks välja mõelda?

31 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 31 külalist, 0 anonüümset kasutajat