Kuidas sa saad kindlalt väita seda kõike info põhjal mis sa internetist saanud oled? Tänapäeva üks probleem ongi selles, et ammutatakse infot internetist, teadmata selle info õigsust või vastavust reaalsusele. Ma nüüd ei ole lähi kuuga kursis, aga kuu aega tagasi sa polnud küll ühtegi raamatut lugenud sellel teemal. Kas nüüd oled? St konkreetsed teosed, mitte mingid raamatud mida sa väiksena oled näinud (PS! mul on ka meeles kui ma kunagi lugesin 11 aastaselt Kivikase "Nimed marmortahvlil" läbi - 16 aastaselt lugedes tekkisid hoopis teised tunded, arvamused ja vaatenurk - seda sellepärast, et ei adunud seda teost veel tatikana täielikult).
Igatahes saab kõik vähegi kahtlasemad sündmused (sina tood isegi välja, et houston ei paugutanud kokast üle kuigi seda oli ilmselgelt ta pressifotodelt jm näha, et täiesti putsikammind kodanik meigikihi all) seostada illuminatide vasturünnakuga. Sest kui kuulsus sureb kes on oma lauludes rääkinud armastusest, tarbimise vastuoludest jm spirituaalsusest, siis saab insta tõmmata keegi seosed, et illuminatid nendega seotud (for real, tegelt ju on nii). Ma lihtsalt vaidlen sinuga sellepärast, kuna sa oled oma positsioonil täiesti kaljukindel. Sa ei adu, et asjad võivad olla üldse kuidagi kolmandat moodi. Sa lihtsalt oled kindel, et nii on, aga arrogantsus on teadagi märk millest. Mitte et ma tahaks su arvamust muuta, aga KAHTLE KÕIGES siis juba.
PS! Taaskord ütlen, et ei ürita sind nurka suruda, vaid arutlema kutsuda.
Ja veel,
Tsitaat
mis võis olla Steve Jobsi surmapõhjus? Kas on ka äkki selle kohta mingeid teooriaid liikvel? Kui on, siis kas võib see täppi minna järgnevaga: "Jobs üritas illuminatidele vastu hakata / Oli nii rikas, et lasi ennast samamoodi surnuks kuulutada nagu 2pac / Sai mingi asja jälile". Ma olen kindel, et 5-10a jooksul ilmub illuminatide uurijatel teooria selle kohta.
Lõpetuseks: Üleüldse tundub illuminatide uurijatel olevat
iga asja kohta midagi öelda mis maailmas on. Absull.
E: Olen vaadanud videosid mida sa oled postitanud. Common sense hakkab ajus kohe tööle (kas see on märk sellest, et haridus on selleks, et meid tummistada?) ja loogilised seosed erinevate asjade vahel löövad kohe välja. Selle tagajärjel aju ei salvesta seda kui PUHAST TÕTT.
Ja üleüldse, mis tunded sul tekivad kogu selle illuminatidest teadmisega? Kas sa tunned, et oled nüüd parem inimene ja ei keskendu tarbivale ühiskonnale ja vastuoludele mis võivad su elu segada vm? Kuidas need teadmised su enda elu muudavad? Kui sa ütled, et oled nüüd õnnelik ja parem inimene, siis väga hea, mul on hea meel, aga sa ei tohiks väita, et sa muudmoodi ei oleks seda õnne saavutanud. Siis oled sa tõesti hulluks läinud.
Muutis Dynamo, 23 mai 2012 - 02:34.