Hüppa postitusele

Change

Kas inimene on Kuul käinud?

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 613 vastust

annar

DON

• liige
  • Liitus:18 märts 2009
  • Sugu:mees
Spoiler

See teema on nii ulmelt ära solgitud.
Tokyo - Nagasaki - Singapur - Dubai - Barcelona - Amsterdam - Hamburg - Helsinki - Vilnius - Tallinn

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 17 mai 2012 - 15:30, kirjutas:

Et sokCile selgemaks teha millest ma räägin siin silmade avamisega seoses - hinge, mõistuse ja keha ühendamine, sisemise jumaluse ja hingelisuse enesekindluse arendamine. tegele sellega, sul on seda vaja. mitte halva pärast üldse :)

Sa mine hari end enne kui tuled teistele midagi õpetama. Rumalaid idioote ei võta keegi tõsiselt.

Ja inimesed, ärge nõudke talt mingeid tõestusi. Saage juba aru, et tegu on tõesti äärmiselt lolli inimesega, kes vaatas Youtubes videosid ja nüüd arvab, et on valgustatud ja teab kuidas maailm toimib. Te ei saa eeldada, et inimene, kes spikerdas ühiskonnaõpetuse eksamil selliseid mõisteid nagu deflatsioon, ÜRO, dividend, Euroopa Ülemnõukogu, teab üldse midagi maailmast veelvähem et ta on võimeline looma antud valdkonnas mingeid seoseid nagu ta väidab, et ta teeb.

Muutis sokC, 17 mai 2012 - 17:33.

Postitas pildi

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011

Vaata postitustRassipassi, 17 mai 2012 - 17:26, kirjutas:

Vaata postitustcccp, 17 mai 2012 - 17:24, kirjutas:

Sa oled veits kiiksuga poiss tundub. Kus ma väitnud olen, et sukenburger illuminati on?

Sa ei tea isegi ta nime normaalset, ja sa viitad tema sidemetele kellegi kõrgemaga, sest sinu arvates niisama rikkaks ei saa.

Nojah, sain juba ammu aru, et sinusuguse idioodiga pole mõtet rääkida, mine ole värdjas edasi.
the chase is better than the catch

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008

Vaata postitustannar200, 17 mai 2012 - 17:28, kirjutas:

Spoiler

See teema on nii ulmelt ära solgitud.

Sest Billy suudab iga teema juures rääkida iidsetest tulnukatest ja illuminatist. Tema jaoks loodi jalgpall ka selleks, et illuminatid saaks sellega inimesi mõjutada.

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
  • Liitus:23 apr 2012
Teate te üldse, et Islandis toimub suur demokraatlik revolutsioon, millest massimeedia täielikult vaikib?

Edasine oli erakordne. Plaan mille kohaselt pidid kodanikud kannatama finantsmonopoli vigade tõttu; mille kohaselt tervet rahvust pidavat maksustama, et maksta tagasi võlad privaatpankadele, oli purustatud. Viimaks poliitikud mõistsid, et peavad siiski võtma sama seisukoha, mis nende volitaja – rahvas. Riigipea Olafur Ragnar Grimsson keeldus kinnitamast seadust, mis oleks teinud rahva vastutavaks pankurite võlgade eest ja nõustus referendumi välja kuulutamisega.

Muidugi „rahvusvaheline üldsus“ ainult jätkas Islandi survestamist. Suurbritannia ja Holland ähvardasid kohutava valuraha nõudmisega, mis oleks Islandi muust maailmast eraldanud. Kui islandlased alustasid hääletamist, ähvardasid välispankurid blokeerida igasuguse abi IMF-ilt. Suurbritannia valitsus ähvardas külmutada islandlaste säästud ja jooksevkontod. Nagu ütles Grimsson: „Meile öeldi, et kui me ei nõustu rahvusvahelise üldsuse nõudmistega, saab meist Põhja Kuuba. Aga kui me oleksime nõustunud, oleks meist saanud Põhja Haiiti.“

2010. aasta märtsis toimus referendum – 93% hääletas võla tasumise vastu. IMF külmutas koheselt oma laenu. Revolutsioon ei heitunud (Ühendriikide televisioonis seda muidugi ei kajastatud). Marus kodanikkonna toetusel algatas valitsus kriminaaluurimise leidmaks süüdlased finantskriisi tekitamises. Interpol kuulutas Kaupthing panga ekspresidendile Sigurdur Einarssonile välja rahvusvahelise arreteerimiskäsu. Teised kriisi põhjustamises osalenud põgenesid riigist.

Islandlased läksid veelgi kaugemale: nad otsustasid luua uue konstitutsiooni, mis vabastaks riigi ülemäärasest rahvusvahelise finantssüsteemi ja virtuaalraha lõa otsast. Koostamaks uus põhiseadus, valisid Islandi kodanikud 25 inimest 522. täiskasvanu seast, kes ei kuulunud ühtegi poliitilisse parteisse, aga keda soovitas vähemalt kolmkümmend inimest. Dokument ei kirjutatud käputäie poliitikute poolt, vaid see koostati interneti vahendusel.

Põhiseaduse loomist kajastati internetis reaalajas, nii et kodanikud said saata oma kommentaare ja soovitusi ning samal ajal näha loomisprotsessi. Konstitutsioon, mis läbi osalusdemokraatia reaalseks sai, esitatakse parlamendile kinnitamiseks peale järgmiseid valimisi.

Kreeklastele on sisendatud, et nende avaliku sektori erastamine on ainus lahendus. Itaaliat, Hispaaniat ja Portugali ootab sama oht. Selle asemel peaksid nad hoopis võtma Islandist eeskuju – väike rahvusriik keeldus välisinvestorite ees lömitamisest ja oma õiguste ära andmisest.
Seetõttu Islandist enam massimeedias ei räägitagi.[/spoiler]

Vaata postitustRassipassi, 17 mai 2012 - 17:31, kirjutas:

Sest Billy suudab iga teema juures rääkida iidsetest tulnukatest ja illuminatist. Tema jaoks loodi jalgpall ka selleks, et illuminatid saaks sellega inimesi mõjutada.
Sa pole mu teksti korralikult lugenud järelikult kui ainult tulnukaid ja illuminatisi näed mu jutus.

Seda teate ikka, et Eesti pank on juba nende kontrolli all või

Spoiler

Kahju, kui teisest küljest arendavaid teemasi lauslollusteks peate. Vaimsus ja energilised jõud sinna kaasa arvatud.

Muutis Mõistlik Kopikas, 17 mai 2012 - 18:03.

annar

DON

• liige
  • Liitus:18 märts 2009
Spoiler

Didnt read lol
Tokyo - Nagasaki - Singapur - Dubai - Barcelona - Amsterdam - Hamburg - Helsinki - Vilnius - Tallinn

megamees

BUFU

• liige
  • Liitus:04 okt 2007

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 17 mai 2012 - 17:47, kirjutas:

Teate te üldse, et Islandis toimub suur demokraatlik revolutsioon, millest massimeedia täielikult vaikib?

Edasine oli erakordne. Plaan mille kohaselt pidid kodanikud kannatama finantsmonopoli vigade tõttu; mille kohaselt tervet rahvust pidavat maksustama, et maksta tagasi võlad privaatpankadele, oli purustatud. Viimaks poliitikud mõistsid, et peavad siiski võtma sama seisukoha, mis nende volitaja – rahvas. Riigipea Olafur Ragnar Grimsson keeldus kinnitamast seadust, mis oleks teinud rahva vastutavaks pankurite võlgade eest ja nõustus referendumi välja kuulutamisega.

Muidugi „rahvusvaheline üldsus“ ainult jätkas Islandi survestamist. Suurbritannia ja Holland ähvardasid kohutava valuraha nõudmisega, mis oleks Islandi muust maailmast eraldanud. Kui islandlased alustasid hääletamist, ähvardasid välispankurid blokeerida igasuguse abi IMF-ilt. Suurbritannia valitsus ähvardas külmutada islandlaste säästud ja jooksevkontod. Nagu ütles Grimsson: „Meile öeldi, et kui me ei nõustu rahvusvahelise üldsuse nõudmistega, saab meist Põhja Kuuba. Aga kui me oleksime nõustunud, oleks meist saanud Põhja Haiiti.“

2010. aasta märtsis toimus referendum – 93% hääletas võla tasumise vastu. IMF külmutas koheselt oma laenu. Revolutsioon ei heitunud (Ühendriikide televisioonis seda muidugi ei kajastatud). Marus kodanikkonna toetusel algatas valitsus kriminaaluurimise leidmaks süüdlased finantskriisi tekitamises. Interpol kuulutas Kaupthing panga ekspresidendile Sigurdur Einarssonile välja rahvusvahelise arreteerimiskäsu. Teised kriisi põhjustamises osalenud põgenesid riigist.

Islandlased läksid veelgi kaugemale: nad otsustasid luua uue konstitutsiooni, mis vabastaks riigi ülemäärasest rahvusvahelise finantssüsteemi ja virtuaalraha lõa otsast. Koostamaks uus põhiseadus, valisid Islandi kodanikud 25 inimest 522. täiskasvanu seast, kes ei kuulunud ühtegi poliitilisse parteisse, aga keda soovitas vähemalt kolmkümmend inimest. Dokument ei kirjutatud käputäie poliitikute poolt, vaid see koostati interneti vahendusel.

Põhiseaduse loomist kajastati internetis reaalajas, nii et kodanikud said saata oma kommentaare ja soovitusi ning samal ajal näha loomisprotsessi. Konstitutsioon, mis läbi osalusdemokraatia reaalseks sai, esitatakse parlamendile kinnitamiseks peale järgmiseid valimisi.

Kreeklastele on sisendatud, et nende avaliku sektori erastamine on ainus lahendus. Itaaliat, Hispaaniat ja Portugali ootab sama oht. Selle asemel peaksid nad hoopis võtma Islandist eeskuju – väike rahvusriik keeldus välisinvestorite ees lömitamisest ja oma õiguste ära andmisest.
Seetõttu Islandist enam massimeedias ei räägitagi.[/spoiler]

Vaata postitustRassipassi, 17 mai 2012 - 17:31, kirjutas:

Sa pole mu teksti korralikult lugenud järelikult kui ainult tulnukaid ja illuminatisi näed mu jutus.

Seda teate ikka, et Eesti pank on juba nende kontrolli all või

Spoiler

Kahju, kui teisest küljest arendavaid teemasi lauslollusteks peate. Vaimsus ja energilised jõud sinna kaasa arvatud.

Ehk siis võlgu elamine on OK?
Ja võimude lahususest oled kuulnud midagi?

Ironhammer

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:26 juuni 2010

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 17 mai 2012 - 17:02, kirjutas:

Vaata postitustRassipassi, 17 mai 2012 - 16:31, kirjutas:

Seda arvad sina, aga neutraalsele lugejale jätad sa hullumeelse paranoiku mulje...

Ma tean, mis mulje ma paljudele jätta võin ja ma olen sellega arvestanud. Minu ellu tuleb juurde inimesi, kes ei ole eelarvamustega pahatahtlikud inimesed, vaid hea energiaga, rõõmust pakatavad edukad headust ligitõmbavad inimesed. Kui teed teistele head, saad sa selle tagasi juba tänu nende inimeste mõtetele, kes saadavad universumisse häid mõtteid ja soove sinule, tänutäheks selle eest, et sa nende elus sel hetkel olid, positiivsust süstisid ja probleeme lahendada aitasid või lihtlabast poekotti tassida korraks. Minu lähedased sõbrad, naised ja pere mõistavad illuminati ja hingelisuse teemasi, ega pea mind hulluks. Ma olen väga palju kindlust ja tõestusi juurde saanud, mitte keegi ei suuda mind enam sellelt teelt kõrvale kallutada. Ja mul on väga palju inimesi, kes seda tunnet kindlustavad. See on sisemine vaimne kindlus, mis edu võtmeks, mis laseb sul kogu aeg olevikus olla õnnelik jne.

Vanasti olidki inimesed spirituaalsemad, loomulikumad. See ei ole mingi umbluu jutt ega jutt niisama. Ravitsejad tarbisid ise maagilist jooki, mis sisaldas hallutsinogeenseid aineid nagu näiteks DMT ja LSD algaineid. Nad tarbisid ise neid hallutsinogeene ja ravitsesid seeläbi. Kes arvab, et sellist asja ei ole olemas, nagu nähtamatu füüsika, mis toimib mõtete ja taju jõul, see on ikka väga piiritletud mõtlemisega tegelikult - ta peab tõeks ainult seda, mis on laialdast poolehoidu leidnud. Teadlased ei saaks leiutada uusi asju isegi, kui neil ei toimuks sügavamat filosoofilist analüüsi ajus. Sellepärast peeti ka Teslat ja Einsteini segaseks natukene. On imeõhuke piir hullu ja geeniuse vahel.

Mina olen seda teemat mõistnud paremini tänu sellele, et sain emaga juba varakult rääkida sellistest teemadest. Sain juba noorena aru, et siin maailmas on palju valesti ja nüüd ma saan lõpuks aru mis on valesti, mille pärast ja kuidas seda parandada saab enda ja teiste jaoks. Alguses, pikki pikki aastaid, pidasin oma ema lihtsamõistuslikuks ajukääbuseks vms, et ta ajab ebaloogilist juttu jne. Nüüd, alles 18-19 aastaselt, olen ma nii palju arenenud selles osas ja saan täielikult aru nendest asjadest lõpuks. :) Ja see, miks me selliseid asju ebaloogilisteks peame, ongi meie tänane ühiskond, mis on meile teatud asjad nii omaseks ja reaalseks teinud - nagu teist võimalust ei olekski. Illuminatid teevad maha hingelisust, hoolivust, liigset siirust ja selliseid asju. Atm edasi ei viitsi rääkida, lähen rõdule tsillima ära. :)
Tegemist on niivõrd laia kontseptsiooniga, et kui te siiamaani ei ole suutnud mõista seda veel, siis on veel vara. Arvatavasti te jätate need mõtted siiski meelde ning leiate võib olla elus tõestust sellele. Enamik inimesi ei ole üldse teadlikud nendest asjadest, neid isegi ei arutleta tänapäeval eriti. Samas paljudel ei ole võimalust enesearendamiseks tänu raskele elutempole, mis on väsitav ja kurnav.

Ma arvan, et ma viimaks mõistan kuidas sa nii ebareaalse maailmapildi endale loonud oled.
Esimesest ja kolmandast lõigust koorub välja põhjus miks sa nii mõtlema oled hakanud - lapsepõlvest või vähemalt siis teismelise east saadik on toimunud vanemapoolne tahtlik teadvuse vormimine, sel juhul su ema juhatusel, kes kasutas ära noore naiivsust ja teadmatust ning sisestas ebarealistlikke mõtteid ja lõi vähese tõestusega sidemeid erinevate sündmuste vahel. Kui sellist metoodikat piisavalt kaua rakendada, siis inimesed tavaliselt lepivad sellega, seda just kui tegemist on areneva noorega. Tõenäoliselt nende juttude käigus siis vastuväiteid ei toodud ? Kõik väited olid absoluutse tõega ?

Nagu näha siis ka keskkond, kus sa viibid soodustas sinu muutumist - aktsepteerivad sõbrad, kes vastu ei vaielnud, vaid pigem soosisid su "Ikaruse lende", mis muutis sind enesekindlaks antud teemal ja kaotas su kriitilise mõtlemise.
Sarnast meetodit kasutavad ka enesele teadmata paduusklikud, toimub pidev indoktrinatsioon, mis ei lase lastel oma arvamust kujundada ning kogu see info jääb kui teoreetilise ajuviirusena su mõttekäike valitsema.

Ma oletan, et sa pole pärit ka väga rikkast perekonnast ? Mulle tundub, et su ema ja nüüd ka sa ise üritate seletada oma kehva elukäiku või suutmatust siin maailmas edasi jõuda "tohtutute väliste jõudude" planeeritud plaaniga allutada enda alla kogu inimkond. Siiamaani pole sa toonud loogilist selget mõttekäiku miks, kuidas, kes täpselt sellega tegelevad. Tõepoolest, sa arvad, et sa oled näiteid toonud, kuid need pole muud kui sinu arvates selgitamist mitte vajavate faktide konstateerimine.

"Kui teed teistele head, saad sa selle tagasi juba tänu nende inimeste mõtetele, kes saadavad universumisse häid mõtteid ja soove sinule, tänutäheks selle eest, et sa nende elus sel hetkel olid, positiivsust süstisid ja probleeme lahendada aitasid või lihtlabast poekotti tassida korraks. Minu lähedased sõbrad, naised ja pere mõistavad illuminati ja hingelisuse teemasi, ega pea mind hulluks. Ma olen väga palju kindlust ja tõestusi juurde saanud, mitte keegi ei suuda mind enam sellelt teelt kõrvale kallutada. " - Ah, et inimeste mõtted on "eneseteadlikud energiavormid", mis quid pro quo printsiibil suudavad langetada otsuseid ja aidata teisi inimesi ? Sarnane katse tehti ka teadlaste poolt, kes uurisid kas palvetamisel on mõju inimeste paranemisele ning sellest ei leitud absoluutseid mingeid erinevusi. (Kahjuks ma hetkel artikklit ei leidnud)
Nagu näha, siis sa ise ka kinnitad, et su mõttemaailma muuta ei anna - see on nii rigiidne, kindlates reeglites kinni, et aitab sul säilitada eneseväärtuse. Selline mõtteviis ei ole kahjuks elujõuline ja inimesed, kes ei arene, s.t ei suuda ratsionaalselt juurelda on, ütleme ausalt, kadunud.

Kui inimesed oli vanasti spirituaalsemad ja loomulikumad, siis miks ajalugu näitab, et muutunud on vaid tehnoloogia, kuid nagu ka vanasti on täiesti olemas sõjad. Kogu inimese ajalugu on sõdade ajalugu - vanasti esinenud röövretked teiste aladele olid sama jõhkrad kui tänapäevased riikide vahelised sõjad, muutunud on vaid mastaap.

Ravitsejad ravisid hallutsinogeenide abil saadud oskuste kaudu ? Kus on tõendid, et see oli efektiivne ? Asjaolu, et nad tarvitasid loodusest saadud taimi ei tähendada, et see õige ravi oleks. Enamus haigusi, eriti kroonilised on perioodilise iseloomuga, mida iseloomustavad vahepealsed tõusud, mis väljenduvad sümptomitena, mis mõne aja möödudes saavutavad tasakaalu, mis tähendab, et valu/sümptomid vähenevad. Ma toon sulle näite - inimene tuleb minu juurde peavaluga ja ma annan talle tema teadmata uhmrinuiaga ära tambitud rohuleotist ja ütlen, et see aitab. Mõne aja möödudes tuleb ta tagasi ja ütleb et see mõjus. Kas see tähendab, et mu ravi töötas või suutis organism ise asjaga hakkama saada ? Selline post hoc, ergo propter hoc ( pärast seda, järelikult selle tõttu) mõtteviis domineerib su paljudes mõtteavaldustes.

"Kes arvab, et sellist asja ei ole olemas, nagu nähtamatu füüsika, mis toimib mõtete ja taju jõul, see on ikka väga piiritletud mõtlemisega tegelikult - ta peab tõeks ainult seda, mis on laialdast poolehoidu leidnud. Teadlased ei saaks leiutada uusi asju isegi, kui neil ei toimuks sügavamat filosoofilist analüüsi ajus." - Palun, palun selgitada kui sa nii ebamääraseid väiteid tood. Sa loetled piiritletud mõtlemise alla selle, mis on laialdast poolehoidu leidnud - tõepoolest selline loogikaviga on olemas (enamuse arvamusele toetumine) - kuid sa tood selliseid sündmusi/mehhanisme, mis on teaduslikku kinnitust mitmete katsete varjus leidnud ning loetled need valeinfoks. Mis see sügavam filosoofiline analüüs on ?

Avaldan ühe saladuse sulle - inimesed on egoistid ja teevad kõike enda jaoks ning tee mis sa tahad see on meie geneetilisse koodi sisse kodeeritud. Ka heategu realiseerub tihti selle kaudu, et antud teost saadakse endale rahuldust, teise inimese aitamine on vaid kõrvalprodukt. Fakt, et inimene teeb heateo/annab kingi teisele loob vaid olukorra, kus teine inimene tajub, et ta on võlglane esimese ees. Lõpuks järeldub see ikkagi kasuna esimesele. Su altruistlik inimese teooria on vaid soovunelm, selle poole püüdlemine on aukarustäratav katse, kuid vaid ainult katse.

Muutis Ironhammer, 17 mai 2012 - 19:03.

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008
Super töö Ironhammer, et sul oli viitsimist selline post teha, kui ta veel sellele ka vastu vaidleb, siis on ta lootusetu juhtum.

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
Ma ei ole naiivsust sisestada lasknud endale, sest 18 aastat blokeerisin ju täielikult seda :D Ma räägingi, nüüd ma saan aru millest ta räägib ja miks see naiivne mulle tundus. :) Illuminati on üldse nii lai teema, et sellest ei pruugi kolmandal või neljandal korral teemat puudutades ka veel pihta saada.

Kergelt naiivne võin ma olla vahepeal, aga kindlalt ei ole see seotud hulluks olemisega. Pigem olen liiga kergelt usaldanud inimesi ja vahepeal valesi teooriaid uskunud, sest alles õppisin tundma maailma teise pilguga, being in touch with ppl souls etc, liiga palju info mõistmist järjest (mille kõige juures ei ole võimatu, et eliidid tulnukaid varjavad meie eest... muidugi ma ei tea seda kahjuks veel täiesti kindlalt). Ma tean, et see teema jääb huvitavaks ja üheks tähtsaimaks eduvõtmeks minu elus. Tänu sellele muutuvad nii paljud suhtumised ja valdkonnad mu elus, sest oskad olevikus olla kogu aeg selle tugeva energiaga lõpuks. Ei varja, et mul on elus olnud depressiooni ja raske lapsepõlv, aga tänu sellele olengi tahtnud "vabaks saada" "tõde teada" jne, mistõttu on see vabaduse ja jõu tundmine pealtnäha "mitte millestki" (armastusest, headusest, mõtete kontrollimisest, keha šakrate energiate hoidmisest jne). Värvid ja kujundid mõjutavad ka meid selles mõttes, et tekitavad meis emotsioone või mingeid tundeid, teatud meeleolu vms (ei ole täpselt uurinud väga).

Aga lõpetame selle teema vist ära, räägitud sellest küll juba ju. Jätame selle teema Kuu jaoks nüüdseks ^^

// Ironhammer, said ikkagi natukene valesti aru. Oleksid mõistnud shamaanide iidsete ravimistehnikate võimalust, kui teaksid (just nimelt teaksid, mitte ei arvaks), seda, et vabamüürlased arendavad oma energiat ja teadvustavad vaimsust väga hästi. Kahju, et nii valesti aru saad minust (arvad, et kujutan asju ette, et nendel ei ole tõepõhja all). See, mida sina reaalseks nimetad, on tugevalt juurutatud mõtlemissuund (koolist, perekondadest, telekatest, multikatest ja ühiskonnast üldse, kuna enamus on sellised). Ma ei ütle, et see vale ja halb on. Kõik arenevad, terve elu. Ainult, et erinevates suundades ja erinevate kiirustega. Kui kõik inimesed tajuksid hinge ja energia võimu, oleksid nad rohkem "nemad ise" (ma räägin siinkohal just nendest, kes muidu võivad olla elus tublisti kõike teinud, aga ei ole lihtsalt leidnud selgust enda vaimsuses sügavamalt, leidnud hingerahu ja hingelist enesekindlust). Ma ei ütle, et inimesed ei suuda ilma süvenemata sellesse olla täiuslikud. Mõned ei pea neid asju teadmagi - käituvad alateadlikult, tunnetuslikult just vastavalt, enese teadmata. Sellepärast kutsutaksegi neid tihti õnneseenedeks ja enesekindlateks jms

Üks küsimus: Kas te arvate, et 1600 aastat tagasi tegid need tunnetuslikud "nõiad" ülelasku inimestele siis ja säilisid sellegi poolest jutud, et nad suutsid ravitseda? Cmoon... :D Kas teist keegi ei ole tänapäeval mingi ravitseja juures käinud, kes oma energiatega teie sees ringi tuhnib vms? Igatahes energiavampiirlus on ka võimalik.. Samamoodi, nagu saab sisestada häid tundeid, saab ka halbu. Imeda halvaga teistelt endale energiat. Mida teevad need satanistid ja illuminatid ka. Sellest ka popp vampiiriteema. Kui te tähele võite panna, on seal tseen ruudulisel must-valgel põrandal koos punaste kardinate ja keepidega. Nad räägivad seal seda mõistukeelt ka veits kui ma õigesti mäletan. Eile kontrollisin karupoeg puhi ka veits, et mis seal täpsemalt olla võib. Obvious on sõltuvuse, rumaluse, ebakindluse ja vajaduse füüsilise asja, antud juhul magusa mee vastu, süvendamisel. Ja seal oli stseen "kuradist", kellel olid sarved ja oli siis laul tehtud temast (selle sama loo sees näitas ka teisi asju ja puhi plaadi kaane peal on üleval ehtne meelega tehtud saatana pea kuju ning sellel öökullil on need näppudest moodustunud püramiidid silme ees, mis sümboliseerib all-seeing-eyed).

See vaimsuse teema on nii tähtis just selle enesetervendamise pärast. Kui inimene on kurb või stressis, siis see on ka ta kehale kurnav. Seda peaksite ju ometigi teadma. Kui on väga hea ja enesekindel, sisemist rahulolu täis tunne iga päev, peaaegu iga hetk, siis mõelge, palju see säästab tervist kokkuvõttes. Täiesti loogiline jutt kõik tegelt ju. Aga see ei lõpe veel seal, sest arsti teadus ei ole ka lõpuni arenenud. Jätan jutu siinkohal pooleli.

Vaata postitustiMad, 17 mai 2012 - 20:50, kirjutas:

oot, see mõistlik kopikas ikka targutab siin ve, ära ei väsi vee
Nii võib tegelt peaaegu igat juttu targutamisena võtta, kui nüüd aus olla.
Aga hea post, ajas kindlasti mitmeid naerma, kaasaarvatud mind.
Ja seda positiivsest küljest loomulikult, et kõik ikka selge oleks :D

Nende vandenõu teeoriatega on jah see jama, et iga inimene ei saa neid tõestada, sest need ei ilmu governmendi poolt mõjutatud meedias, aga kui te neid nii paljusid detaile korraks usuksite, siis suudaksite tõde igal pool enda ümber märgata, millest laulab Michael Jackson, Bob Marley ja näiteks 2pac mitmetes oma lauludes. Mingil ajahetkel on olnud 2pac ja Michael nendega koostöös, aga hiljem vastu hakanud, ületanud seda piiri liiga intensiivselt, mida laulda rahvale ja mida mitte. Bob oli kogu aeg sellise mõtlemisega ja illuminatide vastu, levitas seda juttu rohkem ja kasutas ka oma lauludes neid lauseid. Tuli vist segane veits, aga ehk on enamvähem arusaadav. Kujutage ette, et britney või keegi selline, rihanna või lady gaga hakkaks neile vastu, meedias sellist juttu levitama, et illuminatid ja bla bla olge head inimesed ja bla bla, siis tapetakse nad järgmisena :D nad on tühised puppetid ja üks inimelu ainult nende jaoks. ja see on tegelikult hea, et need, kes ei usu seda, mind hulluks peavad. nende enda mõistusele on see kergem ja samuti ei too tänu sellele mulle jamasi kaela. peaks oma post historyt kustutama ja tor browserit kasutama hakkama üldse :D

Kus tuleb seda teksti mul ikka :D Aga soovitan täna tehtud postid läbi lugeda. Kui midagi külge ei jää, siis huvitav on ikka. :D
Kui nüüd mõelda, siis ei tundugi nii ebamõistav nende ühinguga liituda. Kui teised nkn sind rumalaks peaksid ja seal tarkade inimestega tutvust saaksid teha ja nad sulle sügavamalt õpetaks neid asju, ainult et siis peab juba varjama seda infot. Ja kaudselt on see seotud selle topicuga, kuul käimisega, sest kuule saatsid apollo need samad eliidid kes tegelevad valitsuse, panganduse jms juhtimisega, kelle alluvuses töötab cia fbi fb bbc jne. Kui nüüd mõelda, siis ei ole ka üldse võimatu, et eesti uudiseid juhib üks ja sama tüüp. Eesti on nii väike ju. Pole seda fakti järele kontrollinud, seega võin täiega mööda panna selles asjus praegu (et mingit arusaamatust ja tähenärimist jälle ei tekiks :D)

Siin seletavad mingid inimesed ja räpparid hästi illuminati kohta, ja ega nad niisama ei laula neid sõnu oma lauludes, need on messaged nende poolt, aga inimesed ei mõista neid. ja ma olen kindel, et nad ei ole seda kõike ise välja mõelnud ja mingid hullud usklikud, samamoodi nagu bob marley ja paljud teised ei olnud hullud, kellel ei ole tänu sellele nii hästi läinud.

See on ka hea video. Looduskatastroofid on ka nende tekitatud, nad on teaduslikult seda arendanud ja see on täiesti reaalselt võimalik. projektsioon h.a.a.r.p on üks nende viisidest. samuti saab pomme panna ookeanisse, et tsunamisi ja maavärinaid tekitada. jep.. ulmeline, tõsi ja deep.. ma võiksin seda ilma videodeta ka kirjutada, aga keda huvitab, siis video aitab paremini mõista. siin on uudised ja faktid ka mängus, et see teile mingit kind of crazy shit ei tunduks. see video on koostatud mingi venna poolt piltidest ja klippidest, aga sisaldab palju tõde. Seal räägib lähemalt kiibistamisest ka. Inimestest on juba praegu kiipe avastatud käe ja pea seest lol
http://www.youtube.c...1&v=39btKqMiqiQ
nad panevad teid kummardama oma jumalaid ilma, et te ise seda teaksite. peaksite selle video läbi vaatama ja siis otsustama, kas see on bullshit või mitte.. ma ise neid teemasi ei vaata enam, sest ma olen lõpuks aru saanud miks need teemad on ja kuidas need toimivad.. see samune illuminati ja satan worship thing, inimeste rumalamaks muutmine etc. täiega fun, sest kui seda lõiku mis ma just kirjutasin, esimest korda elus lugeda, tundub see nagu uskliku jutt :D aga jeps, igad faktid ja teadmised annavad kinnitust nendele asjadele järjest, kui juba läbi oled hakanud hammustama. Põhiline ülesanne on neil ebavõrdsuse loomine ühiskonnas. Sellest ülesandest saate ikka aru, see on kergesti mõistetav.
Spoiler

See on väga hea kokkuvõttev täispikk dok. Soovitan vaadata seda ka kõige suurematel skeptikutel:
WTFFF SEDA YOUTUBE LINKI EI SAA COPYDA LIHTSALT FOORUMITESSE JA SEE ON PARIM KOKKUVÕTTEV VIDEO ÜLDSE, mis seletab teile skull and bones organisatsiooni ja poliitikute seotuse ka lahti isegi : |||| !!!! Otsige kindlasti ülesse see video ja vaadake ise. Trükkige otsingusse: see on tõesti tehtud inimese poolt, kes on seda asja läbi ja lõhki uurinud. muideks on seal videos ka peidetud kaameratega filmitud satanistlik rituaal, kus osalesid võimul olevad inimesed. see on tõsiselt hea dok, vaadake kindlasti ka suurimad skeptikud.
The Real Story Behind Aliens_ Ufos_ Demons_ Illuminati & Satanism.

Sellega tõmbame kriipsu illuminati teemale alla. Jahutud sellest niigi liigagi palju juba siin. ; )

Muutis Mõistlik Kopikas, 17 mai 2012 - 23:19.

iMad

Liige

• liige
  • Liitus:27 jaan 2008
oot, see mõistlik kopikas ikka targutab siin ve, ära ei väsi vee

on käinud

Uko

Liige

• liige
  • Liitus:07 mai 2010
Räägiks natukene teemast siis ka. Kui ameeriklased väidetavalt Kuul käisid, mitme erineva süstikuga nad seal käisid kõikide misioonide peale kokku?

real*

LELE

• liige
  • Liitus:27 apr 2007
Postitas pildi
Postitas pildi

Ironhammer

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:26 juuni 2010
Esmalt vabandan, et järjekordselt teemast mööda räägin. Rohkem seda ei juhtu.

Ma ei ole naiivsust sisestada lasknud endale, sest 18 aastat blokeerisin ju täielikult seda Ma räägingi, nüüd ma saan aru millest ta räägib ja miks see naiivne mulle tundus. Aga vahet ei ole tõesti, te ei peagi seda mõistma tegelikult ja ma saan täielikult aru miks teile see vastuvõetamatu tundub. Sõnadega ei saa neid paljusi asju kirjeldadagi. Saab tegelt, aga seda juba spetsiifilisemas keeles. Kui kasutan lihtsaid mõisteid nagu jumalus ja energia, siis tundub see jutt lihtsalt idiootne. Illuminati on üldse nii lai teema, et sellest ei pruugi kolmandal või neljandal korral teemat puudutades ka veel pihta saada.

Fakt, et seda sulle 18 aastat juurutati mõjutab kindlasti su maailmapilti, lapse-vanemate vahelised suhted tuginevad usaldusele. Selle ärakasutamise nähte sa tõenäoliselt endale ei teadvustanud teismelise eas või siis nüüd kaitsed, õigustades ennast selle põhjal, et varem ei uskunud, kuid nüüd on kõik selge – see viitab (juhul kui sa rääkisid tõtt, et 18-aastat pidasid seda väärinformatsiooniks), et su elus esines mingi sündmus(tõenäoliselt suur, kuid ka väikeste sündmuste summeerimine pika aja vältel on võimalik), mis sind sellele rajale viis. See uuring võib olla ekstreemne näide, kuid ta näitab, et lapsepõlve rasked olud viivad muutusteni - http://www.ncbi.nlm..../pubmed/9631249 . Su kaitsehoiakust tuleneb, et sa pead oma maailmapilti seda enam tõeseks, sest muutus hoiakus on tõeliselt polariseeriv – kui inimesed muudavad oma elu või vähemalt proovivad seda muuta, siis mida suurem on ekstreemsus esialge olukorraga, seda tähtsamaks/õigemaks nad seda ka peavad. Näide – naised(muidugi ka mehed, kuid naiste puhul on see selgemini esile kerkiv) ei üritagi kehakaalu alandamiseks teha väikeseid muutusi oma toiduplaanis, vaid valivad radikaalse lähenemise dieetide abil.

Kergelt naiivne võin ma olla vahepeal, aga kindlalt ei ole see seotud hulluks olemisega. Pigem olen liiga kergelt usaldanud inimesi ja vahepeal valesi teooriaid uskunud, sest alles õppisin tundma maailma teise pilguga, being in touch with ppl souls etc, liiga palju info mõistmist järjest (mille kõige juures ei ole võimatu, et eliidid tulnukad varjavad meie eest... muidugi ma ei tea seda kahjuks veel täiesti kindlalt). Ma tean, et see teema jääb huvitavaks ja üheks tähtsaimaks eduvõtmeks minu elus. Tänu sellele muutuvad nii paljud suhtumised ja valdkonnad mu elus, sest oskad olevikus olla kogu aeg selle tugeva energiaga lõpuks. Ei varja, et mul on elus olnud depressiooni ja raske lapsepõlv, aga tänu sellele olengi tahtnud "vabaks saada" "tõde teada" jne, mistõttu on see vabaduse ja jõu tundmine pealtnäha "mitte millestki" (armastusest, headusest, mõtete kontrollimisest, keha šakrate energiate hoidmisest jne). Värvid ja kujundid mõjutavad ka meid selles mõttes, et tekitavad meis emotsioone või mingeid tundeid, teatud meeleolu vms (ei ole täpselt uurinud väga).

Sarnaseid ilminguid on raporteerinud ka psühhedeelikume (LSD, meskaliin, psilotsübiin, DMT) tarbinud või mõnes ohtlikuks, ebatavalises olukorras olnud inimesed (näiteks kliinilises surmas, röövimise, vägistamise, äraksutamise ohver jne). Tõenäoliselt esines sarnane olukord ka sinul ja su väide, et mõistad nüüd maailma paremini, rohkem, selgemalt võib olla põhjustatud su ajusisestest muutustest vastavate ühendite või stressiolukorras substraatide vabanemisel.
Šakrade kohta – sellistel asjadel/kanalitel pole leitud seost, et nad eksisteeriksid inimkehas anatoomiliste üksuste ja füsioloogiste protsessidena. Seni pole veel „šakra energiat“ leitud ja selle vastuväide, et meditsiinilistel testidel ei ole võimalik energiat mõõta, siis no palun väga. Energia on füüsikaline nähtus ja seega on ta mõõdetav parameeter.

// Ironhammer, said ikkagi natukene valesti aru. Oleksid mõistnud shamaanide iidsete ravimistehnikate võimalust, kui teaksid (just nimelt teaksid, mitte ei arvaks), seda, et vabamüürlased arendavad oma energiat ja teadvustavad vaimsust väga hästi. Kahju, et nii valesti aru saad minust (arvad, et kujutan asju ette, et nendel ei ole tõepõhja all). See, mida sina reaalseks nimetad, on tugevalt juurutatud mõtlemissuund (koolist, perekondadest, telekatest, multikatest ja ühiskonnast üldse, kuna enamus on sellised). Ma ei ütle, et see vale ja halb on. Kõik arenevad, terve elu. Ainult, et erinevates suundades ja erinevate kiirustega. Kui kõik inimesed tajuksid hinge ja energia võimu, oleksid nad rohkem "nemad ise" (ma räägin siinkohal just nendest, kes muidu võivad olla elus tublisti kõike teinud, aga ei ole lihtsalt leidnud selgust enda vaimsuses sügavamalt, leidnud hingerahu ja hingelist enesekindlust). Ma ei ütle, et inimesed ei suuda ilma süvenemata sellesse olla täiuslikud. Mõned ei pea neid asju teadmagi - käituvad alateadlikult, tunnetuslikult just vastavalt, enese teadmata. Sellepärast kutsutaksegi neid tihti õnneseenedeks ja enesekindlateks jms

Siin väljendub su järjekordne loogikaviga – eriline vabandus(special plead) ehk siis sa üritad väita, et sinu teadmised/arvamused/vaated on vabastatud üldiselt aktsepteeritavast meetodist/tõest, ilma et sa tooksid põhjenduse.
See mida ma reaalseks nimetav on teaduslik meetod – see on teadmiste saamise vahend, milleks kasutatakse vaatlusi või eksperimente, mida on võimalik ka hiljem korrata ning nad annavad sama vastuse, mille abil pannakse püsti hüpotees mingi nähtuse kohta. Seda nimetatakse objektiivseks tõeks. See „reaalsus“ on senikaua töötanud väga hästi alates ta kasutusele võtmisest ning aidanud tohutult kaasa teaduse arengule ning sellepärast seda ka õpetatakse.
Nii, aga võtame „sinu reaalsuse“, kus on tegemist subjektiivse tõega, mida saadakse introspektiivse vaatluse teel – see on aga libedale teele minek, sest ühe inimese mõttekäik on väga kergesti mõjutatav ja seega ka tulemused falsifeeritavad. Sa lähtud oma arvamustes faktide tõestamisel enda kogemusele/sündmustele, mida sinu arvates on loogilised, kuid inimese aju on keeruline arvuti, mis nagu ka su tavaline lauaarvuti, ei vasta alati ootustele ning annab vale tulemuse, eriti kui jooksutavad „süsteemide rajad“ on vigased -> Blue Screen of Death.

Üks küsimus: Kas te arvate, et 1600 aastat tagasi tegid need tunnetuslikud "nõiad" ülelasku inimestele siis ja säilisid sellegi poolest jutud, et nad suutsid ravitseda? Cmoon... Kas teist keegi ei ole tänapäeval mingi ravitseja juures käinud, kes oma energiatega teie sees ringi tuhnib vms? Igatahes energiavampiirlus on ka võimalik.. Samamoodi, nagu saab sisestada häid tundeid, saab ka halbu. Imeda halvaga teistelt endale energiat. Mida teevad need satanistid ja illuminatid ka. Sellest ka popp vampiiriteema. Kui te tähele võite panna, on seal tseen ruudulisel must-valgel põrandal koos punaste kardinate ja keepidega. Nad räägivad seal seda mõistukeelt ka veits kui ma õigesti mäletan. Eile kontrollisin karupoeg puhi ka veits, et mis seal täpsemalt olla võib. Obvious on sõltuvuse, rumaluse, ebakindluse ja vajaduse füüsilise asja, antud juhul magusa mee vastu, süvendamisel. Ja seal oli stseen "kuradist", kellel olid sarved ja oli siis laul tehtud temast (selle sama loo sees näitas ka teisi asju ja puhi plaadi kaane peal on üleval ehtne meelega tehtud saatana pea kuju ning sellel öökullil on need näppudest moodustunud püramiidid silme ees, mis sümboliseerib all-seeing-eyed).

Jah, ka 1600 aastat tagasi petsid „nõiad“ inimesi. Põhjus miks need jutud eksisteerivad tuleneb inimeste huvist ebaloomuliku vastu, sest nagu sinu põhjal seda näeb. Neid jutud säilisid ka vanades dokumentides, et pole midagi imestada. Ehk siis – dokumenteeriti need nähtused (hoolimata sellest, et nähtus ise ole pettus, v.t eelmist postitust) ja suukaudselt legendides anti üle inimeste kaudu.
Palun väga ma toon sulle näite piibilist jeesuse ülesärkamisest, Lazaruse ülesäratamisest – ka need jutud persisteerivad, sest see on midagi imetabast neile, kes ei suuda reaalsusega tegeleda ja nõuavad muinasjutte/erakordseid nähtusi. Niisiis sel puhul esmalt seda nähti, siis pandi kirja ja nüüd eksisteerib see muinasjutt meil ka tänapäeval.
Energiavampiirid – taaskord šakrad ? Midagi muud ehk näiteks rasvaimu ? Jah, rasv on printsibaalne metaboolse energia varu kehas ja selle eemaldamine rasvaimu käigus tähendaks energia imemist. Mõtlesid sa seda ? Ma loodan, et sa mõistad kui sarkastiline ma siin olen.
Siin seletavad mingid inimesed ja räpparid hästi illuminati kohta, ja ega nad niisama ei laula neid sõnu oma lauludes, need on messaged nende poolt, aga inimesed ei mõista neid. ja ma olen kindel, et nad ei ole seda kõike ise välja mõelnud ja mingid hullud usklikud, samamoodi nagu bob marley ja paljud teised ei olnud hullud, kellel ei ole tänu sellele nii hästi läinud.

Mulle tõsiselt imponeerib see lõik, kuna see näitab su autoriteete, allikaid ja tõendeid, mida sa kasutad. Nad ei laula neid sõnumeid niisama ? Kui paljudes lauludes neid tegelikke sõnumeid üldse on, kui enamus lauludest kordab ühte ja sama salmi, repliiki ? Ja kui paljudest sa mõistad artistide(tänapäeval ei saa isegi seda enam öelda, laulu sõnad luuakse mitme inimese koostööna ja ka siis ei ole nad paremad) tõelist mõtet ? Kui tihti sa arvad, et mõistad mõtet, kuid su kogemused ja mälu juhatavad sind hoopis teises, sinule meeldivamas suunas ? Su väide, et lauljad on kui faktide tõestajad on sama kui ma väidan, et põhikooli lõpetamata jätnud koristaja on autoriteet neurokirurgia alal.

See on ka hea video. Looduskatastroofid on ka nende tekitatud, nad on teaduslikult seda arendanud ja see on täiesti reaalselt võimalik. projektsioon h.a.a.r.p on üks nende viisidest. samuti saab pomme panna ookeanisse, et tsunamisi ja maavärinaid tekitada. jep.. ulmeline, tõsi ja deep.. ma võiksin seda ilma videodeta ka kirjutada, aga keda huvitab, siis video aitab paremini mõista. siin on uudised ja faktid ka mängus, et see teile mingit kind of crazy shit ei tunduks. see video on koostatud mingi venna poolt piltidest ja klippidest, aga sisaldab palju tõde.
http://www.youtube.c...1&v=39btKqMiqiQ
nad panevad teid kummardama oma jumalaid ilma, et te ise seda teaksite. peaksite selle video läbi vaatama ja siis otsustama, kas see on bullshit või mitte.. ma ise neid teemasi ei vaata enam, sest ma olen lõpuks aru saanud miks need teemad on ja kuidas need toimivad.. see samune illuminati ja satan worship thing, inimeste rumalamaks muutmine etc. täiega fun, sest kui seda lõiku mis ma just kirjutasin, esimest korda elus lugeda, tundub see nagu uskliku jutt aga jeps, igad faktid ja teadmised annavad kinnitust nendele asjadele järjest, kui juba läbi oled hakanud hammustama. Põhiline ülesanne on neil ebavõrdsuse loomine ühiskonnas. Sellest ülesandest saate ikka aru, see on kergesti mõistetav.
Siit lõigust kumab läbi veel su mitmeid probleeme – puikled kõrvale otsesest vastusest ja jätad asjad tõlgendamise hooleks, sul on segadus seoste ja põhjustega (pommid ookeanisse – tekitavad maavärinaid jne) . Video on postitatud „mingi venna“ poolt – tõepoolest „mingi“, ta pole ennast tutvustanud spetsialistina selles valdkonnas ega tõenäoliselt oska arvestada ka kõikide muutujate ja nähtustega ning oma teadmatusest siginenuna leiab, et asi on vandenõuteooria.

Kui ma nüüd selle oma postituse veel lõpuks läbi lugesin siis mulle kumas millegipärast, et sa lihtsalt räägid rääkimise pärast, isegi mitte eesmärgipäraselt. Jah, sa tõid mu enda tasemele ja lõid mind su omas mängus, sest mulle aitab, enam ma seda teemat ei kommenteeri. I should be ashamed of my stupidity of trying to talk to a wall, because it will not budge. I am ashamed.

Muutis Ironhammer, 17 mai 2012 - 23:21.

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustIronhammer, 17 mai 2012 - 23:20, kirjutas:

Kust otsast see aind rääkimisena kõlab.. Ma panin lõppu väga väga hea doki isegi. Sa ei vaevunud seda läbigi vaatama ega ei ole sul ka tulevikus plaan seda teha... Pealegi see on üks uuemaid, põhjalikemaid ja tõesemaid dokke selle kohta üldse. Seletab satanismi, illud ja tulnukad kõik väga hästi ära.
Spoiler

Spoiler

Spoiler

Aga jah.. ütlen ausalt veelkord, et pole kunagi paremat selleteemalist doki siia foorumisse postitanud kui see viimane.. nimi:
Spoiler

Spoiler

Hakkame ainult ajaloolisi ja teaduslikke asju kuul käimise kohta siia postitama nüüdsest, kui suudate.

// asad, ma ei allu provokatsioonidele jätkata offtopicut :D :D case closed

Muutis Mõistlik Kopikas, 18 mai 2012 - 12:08.

asad

Liige

• liige
  • Liitus:28 sept 2008
Masing ja vabamüürlane? :D Let me LOL at that. Aga nagu ma ennem ütlesin, mõjukad inimesed ei taha koostööd, sest see tähendaks võimu jagamist.

Mõtle ka natuke,et koostöö mõjukate inimeste vahel on hea,sest on sitaks raha,tutvusi,mõjuvõimu millegi üle ja saavad mõelda,mida teha jne
Postitas pildi

[23:59:04] <+ohoooi> Ma istusin kah ühekorra politseis,pidin neile seletama,miks on sauna kerise peal kotlette praetud...

weylin

Next stop is neverland.

• liige
  • Liitus:05 mai 2012
no moar offtopic.
Kopikas, sa soovitad meile igasuguseid filme, ma soovitaks ka sulle üht (teema kohast).
http://topdocumentar...-moon-landings/
Seal seletab ära kõik tuntumad vandenõuteooriad ja loogilised seletused nendele. Lihtsalt vaata, see on vaid 48 ja suhteliselt huvitav.

Vaata postitustasad, 18 mai 2012 - 00:34, kirjutas:

Masing ja vabamüürlane? :D Let me LOL at that. Aga nagu ma ennem ütlesin, mõjukad inimesed ei taha koostööd, sest see tähendaks võimu jagamist.

Mõtle ka natuke,et koostöö mõjukate inimeste vahel on hea,sest on sitaks raha,tutvusi,mõjuvõimu millegi üle ja saavad mõelda,mida teha jne

Just nende põhjuste pärast ei olegi vaja neil koostööd teha. Nad on oma organisatsioonide juhid ja võivad teha mida tahavad. Kui nad mingisse salaorganisatsiooni kuuluks, peaksid nad teistega arvestama hakkama ja vb nende käske täitma. Neil ei oleks enam kontrolli kõige juhtuva üle selles organisatsioonis.

asad

Liige

• liige

Vaata postitustweylin, 18 mai 2012 - 12:23, kirjutas:

no moar offtopic.
Kopikas, sa soovitad meile igasuguseid filme, ma soovitaks ka sulle üht (teema kohast).
Seal seletab ära kõik tuntumad vandenõuteooriad ja loogilised seletused nendele. Lihtsalt vaata, see on vaid 48 ja suhteliselt huvitav.

Just nende põhjuste pärast ei olegi vaja neil koostööd teha. Nad on oma organisatsioonide juhid ja võivad teha mida tahavad. Kui nad mingisse salaorganisatsiooni kuuluks, peaksid nad teistega arvestama hakkama ja vb nende käske täitma. Neil ei oleks enam kontrolli kõige juhtuva üle selles organisatsioonis.

Meeskond on hea alati,sest mitu pead on parem,kui üks ja nad annavad pigem alluvatele käske.
Lepivad kokku,vaidlevad ja mõtlevad plaani koos.

Muutis asad, 18 mai 2012 - 12:30.

Postitas pildi

[23:59:04] <+ohoooi> Ma istusin kah ühekorra politseis,pidin neile seletama,miks on sauna kerise peal kotlette praetud...

weylin

Next stop is neverland.

• liige
  • Liitus:05 mai 2012

Vaata postitustasad, 18 mai 2012 - 12:30, kirjutas:

no moar offtopic.

Meeskond on hea alati,sest mitu pead on parem,kui üks ja nad annavad pigem alluvatele käske.

Rikkad (geeniused) pole sellised inimesed nagu sina. Igas tiimis on nii, et tekib liider, kes teisi juhib. Ja mis plaanist me räägime? Maailma vallutamise omast? :D

asad

Liige

• liige

Vaata postitustweylin, 18 mai 2012 - 13:19, kirjutas:

Vaata postitustasad, 18 mai 2012 - 12:30, kirjutas:

no moar offtopic.

Rikkad (geeniused) pole sellised inimesed nagu sina. Igas tiimis on nii, et tekib liider, kes teisi juhib. Ja mis plaanist me räägime? Maailma vallutamise omast? :D

Liider kuulab ka teisi,võtab otsuse arvestamisel ka nende nõu kuulda ja siis ise teeb oma valikuid käsu edasi andmisel

Muutis asad, 18 mai 2012 - 14:37.

Postitas pildi

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat