Postitatud 17 mai 2012 - 13:52
No tõsiselt, FB tehti FBI või CIA poolt?
Sa lihtsalt oletad, see, et kellelgi võiks sellest kasu olla, ei tähenda, et see on alati nii tehtud. Ja milleks CIA-l või FBI-l vaja kõikide inimeste kohta infot. Seda, mida sinna lisatakse, ei jõua niikuinii mitte keegi üle vaadata, selleks oleks vaja 100000 jälgijat vms. Lisaks vaevalt, et keegi FB-s tegeleb millegagi, mis USA julgeolekuagentuure väga huvitaks. Ega terrorist ei tee oma skeemidest ja pommiehitustest albumit ja timeline'i vms.
Postitatud 17 mai 2012 - 13:55
Samas miks ei rahstata sellist asja ning miks me ei näe kuskil uudistes seda leiutist.
Postitatud 17 mai 2012 - 14:03
Rassipassi, 17 mai 2012 - 13:52, kirjutas:
Sa lihtsalt oletad, see, et kellelgi võiks sellest kasu olla, ei tähenda, et see on alati nii tehtud. Ja milleks CIA-l või FBI-l vaja kõikide inimeste kohta infot. Seda, mida sinna lisatakse, ei jõua niikuinii mitte keegi üle vaadata, selleks oleks vaja 100000 jälgijat vms. Lisaks vaevalt, et keegi FB-s tegeleb millegagi, mis USA julgeolekuagentuure väga huvitaks. Ega terrorist ei tee oma skeemidest ja pommiehitustest albumit ja timeline'i vms.
Mitte otseselt ei tehtud FBI poolt. Sa oled liiga rumal, et üldpilti hõlmata veel. See tehti FBI ja CIA jaoks, et nad saaksid paremini luurata. FBI ja CIA on kõige tähtsamad politseiorganisatsioonid, mis on riigi käsutuses. Ja kui riigi valitsused on korrumpeerunud, siis nad mõjutavad sõjaväge ja politseid vastavalt oma huvidele. Millal sulle ükskord kohale jõuab see rassipassi
Ja et sa teaksid, salvestatakse Elioni ja selliste popimate telefonioperaatorite kõned automaatselt juba, ilma, et laiem ring sellest teaks ja viiakse EL juhtriikidesse. Esialgu Islandile. See ei ole üldse mitte kallis ka. Aastas kõigest umbes 30000 eurot Eesti riigi jaoks. Ja FB ongi selleks, et kontrollida vajadusel ka inimeste interneti käike ja suhtlusringkonda, tegevust. You can't see the obvious.
Muutis Mõistlik Kopikas, 17 mai 2012 - 14:08.
Postitatud 17 mai 2012 - 14:09
Postitatud 17 mai 2012 - 14:16
Jack Herer, 17 mai 2012 - 14:09, kirjutas:
Siis kui sellega enam raha teha ei saa või ei ole mõtet. Praegu on nafta kasutamine niivõrd tulus ja samas täidab see ka oma teist vajalikku funktsiooni - palju mürke õhku paisata, mille tulemusel inimeste tervis ja seeläbi eluiga lüheneb. See on neile kasulik, kui inimesed 40-aastaselt juba ära surevad (mitte, et seda ainult heitgaasid teha aitavad, suits, alko, ravimid, toidud samamoodi). Põhitöö teevad nad ära olles füüsiliselt heas vormis, maksta palju makse ja mõnel juhul ka trahve, tuua eliitidele raha sisse nende heaks töötades. Vanglate pealt teenivad samamoodi eliidid kasu. Ameerikas on väga popp asi juba riiklikud vanglad. Nad saavad iga vangi eest kasumit. Kui mõelda veel kui palju koostatakse uusi seadusi, et saaks veel rohkem inimesi trahvida. Nad teenivad endale raha juurde, aga samas, mis veelgi tähtsam - nad võtavad inimeselt selle rahanatukesegi veel ära, et ta ei saaks areneda jõukaks inimeseks - tänu millele ta saaks olla selline, milline tahab, mitte oravarattas rabeleda. Üldpildis on nende plaan selline, ja kahjuks on niivõrd paljusi miljoneid inimesi ära petetud ja brainfuckitud juba, eluenergiast tühjaks imetud... Karm reaalsus
Facebooki film räägib ka selle loomisest teile valeloo. Harry Potteri kirjanikuga seoses on ka väga palju varjamist seoses raha ja illuminatilike sõnumitega. Ja see teema on nii deep, ülemaailmne, seotud väga erinevate valdkondadega, aga üldjuhul ikkagi tervise, kontrollriikide ehitamise ja inimeste mõistusega manipuleerimine, et sisendada neile seda stereotüüpset isiksust, et paljud oleksid sarnased, mitte erinevad ja spirituaalsed inimesed .. Olen ainult käpuotsatäis teemasi puudutanud sellega seoses veel. Loodan, et avasin mõningate silmad, sest see on tee teie igavese külluse juurde, mis algab teie hingest.
Muutis Mõistlik Kopikas, 17 mai 2012 - 14:45.
Postitatud 17 mai 2012 - 15:22
Võtame näiteks, et 1900 hakati kasutama naftat. Seega sellest ajast peaks siis minema inimeste eeldatav eluiga ju allamäge, sest illuminaadid ju lasid nafta kasutesele võtta, et inimeste eluiga lühendada( loe: teine nafta kasulik funktsioon). Aga mis me näeme. Kui 1900 algul oli ameeriklaste eeldatav eluiga 49,2 aastat, siis 2003 aastal oli see juba 77,5.
Billy, mis värk on? Illuminaadid ei saa oma tööga hakkama?
Elion ei salvesta inimestevahelisi jutuajamisi. Kuidas sa ettekujutaks seda üldse? Sul pole aimugi, kuidas telefonikõned praegusel ajal toimuvad ju. Siis kui minnakse üle automaatsetele digijaamadele siis ehk on mingisugune võimalus, aga praegu ?
Sa viskad lambist oma fantaasiaid siia teemasse ja näitad neid faktina, ise ei tea sa asjast suurt midagi.
Postitatud 17 mai 2012 - 15:30
L4hma, 17 mai 2012 - 15:22, kirjutas:
Sa viskad lambist oma fantaasiaid siia teemasse ja näitad neid faktina, ise ei tea sa asjast suurt midagi.
pea hoogu nüüd korraks. sina ei ole siin otsustaja, kas minu info on usaldusväärsetest infoallikatest pärinenud või mitte. ma ei käsegi sul seda uskuda üleüldse. inimene ei pea oma ellu laskma seda, mida ta ei taha.
Muutis Mõistlik Kopikas, 17 mai 2012 - 15:31.
Postitatud 17 mai 2012 - 15:41
Mõistlik Kopikas, 17 mai 2012 - 13:25, kirjutas:
Hea näide on Facebook, mis tehti CIA või FBI poolt, et omada tegelikult kontrolli inimeste üle. Sealt saab teada kes kellega suhtleb, milline välja näeb, mida nad mingil päeval teinud on. Ja arvatavasti see, mida te veel ei teadnud - Facebook salvestab teie külastatud lehekülgi automaatselt, kui sa ei ole seda eelnevalt manuaalselt ära blokeerinud. Muide Eesti esimene vabamüürlane oli Otto Wilhem Masing, kes lõi Eesti keelde "Õ" tähe ja oli tähtis kirikuõpetaja. Ta ei olnud niisama vabamüürlane, talle anti käsud ette, mida Eestis arendada ja teha on vaja (muidugi mitte kõike). Samamoodi on praeguses maailmas Putin, Bush, Rooma Paavst, EL juhid etc korrumpeerunud tähtsad inimesed, kes teevad koostööd, et hoita teatud maailmakorda ja majanduslikku seisu. Laiemas pildis nad tahavad, et rahvas oleks rumal, sest nad saavad siis paremini skeemida. Ameerika ei ole mitte selle pärast rumalaid inimesi täis, et nad inimeselt oleksid suutmatud, vaid Ameerika on niivõrd tugevat tööd selle nimel teinud, et inimesi kontrollida ja neile teatud illusioone luua.
Kindlasti sai mõni vähemalt selgust sellesse asjasse. Aga ainult see, kes juba algusest peale on tajunud, et maailmas on palju valet ja manipuleerimist, ebainimlikkust ja kontrollimist.
Internetist on ka tglt suht kerge infot saada inimeste kohta, mitte ainult facebookist. Vb kogu interveeb Illuminatide tehtud? Ei. Rikastel pole vaja infot sinu perekonna, muusikaeelistuste jm sellise kohta. Nad teavad, et massid on ahned ja tahavad raha. Puhtalt selle teadmisega on võimalik rahvast kontrollida.
Masing ja vabamüürlane? Let me LOL at that. Aga nagu ma ennem ütlesin, mõjukad inimesed ei taha koostööd, sest see tähendaks võimu jagamist.
Postitatud 17 mai 2012 - 15:42
weylin, 17 mai 2012 - 15:41, kirjutas:
Miks sa naerad selle üle? Uuri järgi, kui ei usu.
Koostoo -> raha -> mõlemad pooled saavad kasu. ehk siis on koostöö neile vajalik, et nende huve viiksid ellu inimesed, kes on sotsiaalselt paremad seda tegema, õigemal ametikohal jms
Muutis Mõistlik Kopikas, 17 mai 2012 - 15:43.
Postitatud 17 mai 2012 - 16:09
Postitatud 17 mai 2012 - 16:22
Postitatud 17 mai 2012 - 16:31
Postitatud 17 mai 2012 - 17:02
Rassipassi, 17 mai 2012 - 16:31, kirjutas:
Ma tean, mis mulje ma paljudele jätta võin ja ma olen sellega arvestanud. Minu ellu tuleb juurde inimesi, kes ei ole eelarvamustega pahatahtlikud inimesed, vaid hea energiaga, rõõmust pakatavad edukad headust ligitõmbavad inimesed. Kui teed teistele head, saad sa selle tagasi juba tänu nende inimeste mõtetele, kes saadavad universumisse häid mõtteid ja soove sinule, tänutäheks selle eest, et sa nende elus sel hetkel olid, positiivsust süstisid ja probleeme lahendada aitasid või lihtlabast poekotti tassida korraks. Minu lähedased sõbrad, naised ja pere mõistavad illuminati ja hingelisuse teemasi, ega pea mind hulluks. Ma olen väga palju kindlust ja tõestusi juurde saanud, mitte keegi ei suuda mind enam sellelt teelt kõrvale kallutada. Ja mul on väga palju inimesi, kes seda tunnet kindlustavad. See on sisemine vaimne kindlus, mis edu võtmeks, mis laseb sul kogu aeg olevikus olla õnnelik jne.
Vanasti olidki inimesed spirituaalsemad, loomulikumad. See ei ole mingi umbluu jutt ega jutt niisama. Ravitsejad tarbisid ise maagilist jooki, mis sisaldas hallutsinogeenseid aineid nagu näiteks DMT ja LSD algaineid. Nad tarbisid ise neid hallutsinogeene ja ravitsesid seeläbi. Kes arvab, et sellist asja ei ole olemas, nagu nähtamatu füüsika, mis toimib mõtete ja taju jõul, see on ikka väga piiritletud mõtlemisega tegelikult - ta peab tõeks ainult seda, mis on laialdast poolehoidu leidnud. Teadlased ei saaks leiutada uusi asju isegi, kui neil ei toimuks sügavamat filosoofilist analüüsi ajus. Sellepärast peeti ka Teslat ja Einsteini segaseks natukene. On imeõhuke piir hullu ja geeniuse vahel.
Mina olen seda teemat mõistnud paremini tänu sellele, et sain emaga juba varakult rääkida sellistest teemadest. Sain juba noorena aru, et siin maailmas on palju valesti ja nüüd ma saan lõpuks aru mis on valesti, mille pärast ja kuidas seda parandada saab enda ja teiste jaoks. Alguses, pikki pikki aastaid, pidasin oma ema lihtsamõistuslikuks ajukääbuseks vms, et ta ajab ebaloogilist juttu jne. Nüüd, alles 18-19 aastaselt, olen ma nii palju arenenud selles osas ja saan täielikult aru nendest asjadest lõpuks. Ja see, miks me selliseid asju ebaloogilisteks peame, ongi meie tänane ühiskond, mis on meile teatud asjad nii omaseks ja reaalseks teinud - nagu teist võimalust ei olekski. Illuminatid teevad maha hingelisust, hoolivust, liigset siirust ja selliseid asju. Atm edasi ei viitsi rääkida, lähen rõdule tsillima ära.
Tegemist on niivõrd laia kontseptsiooniga, et kui te siiamaani ei ole suutnud mõista seda veel, siis on veel vara. Arvatavasti te jätate need mõtted siiski meelde ning leiate võib olla elus tõestust sellele. Enamik inimesi ei ole üldse teadlikud nendest asjadest, neid isegi ei arutleta tänapäeval eriti. Samas paljudel ei ole võimalust enesearendamiseks tänu raskele elutempole, mis on väsitav ja kurnav.
Muutis Mõistlik Kopikas, 17 mai 2012 - 17:14.
Postitatud 17 mai 2012 - 17:06
Mees, sinu viimase lause kohta ja üldse kogu su jutu põhjal võib väita, et sa oled valel pool piiri.
Postitatud 17 mai 2012 - 17:16
Rassipassi, 17 mai 2012 - 17:06, kirjutas:
Mees, sinu viimase lause kohta ja üldse kogu su jutu põhjal võib väita, et sa oled valel pool piiri.
Sa ei saa nimetada seda piiri valeks, mis on sulle vastuvõetamatu ja võõras. Sa pole nende elureeglitega veel kursis lihtsalt. ;)
mitte, selleks ei ütle, et ma ei austa teie arvamust, vaid selleks, et oma kogemuste põhjal aidata teistel avada silmi maailmas toimuva ebaõigluse ja iniloomuse omakasupüüdliku muutmise suhtes. Ma olen ise samal arvamusel olnud, kui teiegi aga tänu mõnele elusündmusele õnneks oma silmad avanud ja arusaamad, nii ebameeldivad kui need ka algul vastu võtta on, ikkagi arutlusele võtnud, ikka selleks, et leida endale ning kui võimalik ka teistele õnnelik ja hea elu
Neid inimesi kes mõtlevad väga väga sarnaselt minule, on tegelikult väga palju ja igast elu valdkonnast. valdavalt edukad inimesed. ja ma võin teile kinnitada, et nad ei ole hullud.
Muutis Mõistlik Kopikas, 17 mai 2012 - 17:39.
Postitatud 17 mai 2012 - 17:18
10k jälgijat? Mida vittu, tänapäeval on arvutid. Muideks, maailmas on kõik teada juba pikemat aega, iga teie internetis käik, iga teie kõne, iga teie ost. Kui midagi on vaja teie vastu esile tõsta, siis teatud inimestel on kõik info teie kohta olemas. Mitte kedagi niisama ei võeta vahele ja väikeseid diilereid on mõtetu kinni võtta, see teeb lihtsalt rohkem peavalu ja paberitööd riigiasutustele.
Mis sa arvad et Suckenberg sai niisama rikkaks facebooki mängude pealt? Päris mitu miljardit teenida sellise asja pealt on veits kahtlane. Info maksab tänapäeval ja kuna Facebook nii kiiresti üle maailma levis siis paljud organisatsioonid said omal infoaugud ära täita. Miks mõni muu suhtlusringkond nii palju raha pole teeinud, näiteks myspace, twitter, orkut jms. Sest Facebook on kõige massiivsem ja põhjalikum infoallikas. Lollid inimesed panevad kõik pildid internetti üles, kellega nad olid, kus nad olid, mis aeg. Nägusid saab ka kõige halvemast kvaliteedist järgi scannida ja inimest ära tuvastada. Paljud käivad nii tihti facebookis, et igat inimese liigutust on teada.
Postitatud 17 mai 2012 - 17:18
Postitatud 17 mai 2012 - 17:22
cccp, 17 mai 2012 - 17:18, kirjutas:
10k jälgijat? Mida vittu, tänapäeval on arvutid. Muideks, maailmas on kõik teada juba pikemat aega, iga teie internetis käik, iga teie kõne, iga teie ost. Kui midagi on vaja teie vastu esile tõsta, siis teatud inimestel on kõik info teie kohta olemas. Mitte kedagi niisama ei võeta vahele ja väikeseid diilereid on mõtetu kinni võtta, see teeb lihtsalt rohkem peavalu ja paberitööd riigiasutustele.
Mis sa arvad et Suckenberg sai niisama rikkaks facebooki mängude pealt? Päris mitu miljardit teenida sellise asja pealt on veits kahtlane. Info maksab tänapäeval ja kuna Facebook nii kiiresti üle maailma levis siis paljud organisatsioonid said omal infoaugud ära täita. Miks mõni muu suhtlusringkond nii palju raha pole teeinud, näiteks myspace, twitter, orkut jms. Sest Facebook on kõige massiivsem ja põhjalikum infoallikas. Lollid inimesed panevad kõik pildid internetti üles, kellega nad olid, kus nad olid, mis aeg. Nägusid saab ka kõige halvemast kvaliteedist järgi scannida ja inimest ära tuvastada. Paljud käivad nii tihti facebookis, et igat inimese liigutust on teada.
Pigem annab Twitter igast liigutusest ja inimeste mõtetest teada...
Sulle vist tõesti tundud, et kui keegi saab rikkaks, siis on ta illuminati.
Postitatud 17 mai 2012 - 17:24
Postitatud 17 mai 2012 - 17:26
16 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 16 külalist, 0 anonüümset kasutajat