Hüppa postitusele

Change

Kas inimene on Kuul käinud?

Sellel teemal on 613 vastust

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011
  • Sugu:mees

Vaata postitustmegamees, 13 mai 2012 - 14:43, kirjutas:

Endiselt pole ühtegi tõestust, et ühiskonna areng on kontrollitud illuminatide poolt.

Ma pole selliseid väiteid teinud, nii et see jääb Germo tõestada. Endal on natukene erinevamad vaated maailmapildile.

Muutis cccp, 13 mai 2012 - 14:55.

the chase is better than the catch

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008

Vaata postitustcccp, 11 mai 2012 - 18:30, kirjutas:

Soojast külmast pole ma omaarust rääkinud, rääkisin pilvedest ja päikesest, sul on lugemisega probleeme poiss. Rohkem pole mõtet su küsimustele vastatagi, su aju pole selle jaoks loodud, et midagi aru saada, kui sa isegi lugeda ei oska. Nagu ma võin tsiteerida su jutust (ma võiks su mahategemist jätkata, aga täna on reede õhtu ja mul paremat ka teha kui mingit lapsikut juttu mitu minutit maha teha.) oled sa lihtsalt õel inimene, kes tunneb rõõmu, kui teine inimene saab solvatud. Kasvata endale mõistus pähe lapsukene.

Rohkem polegi vaja öelda sulle: Rikkad inimesed maksavad suuri summasid, et nende osariigis ntx oleks päikesepaistelised ilmad. Get your facts straight and don't be a pussy.
Ja Billy postide kommenteerimisest olen juba loobunud, kahjuks on tal jäädav ajukahjustus.

cccp

Liige

• liige
Kahjuks sul polegi neid.

Vaata postitustRassipassi, 13 mai 2012 - 20:45, kirjutas:

Vaata postitustcccp, 11 mai 2012 - 18:30, kirjutas:

Soojast külmast pole ma omaarust rääkinud, rääkisin pilvedest ja päikesest, sul on lugemisega probleeme poiss. Rohkem pole mõtet su küsimustele vastatagi, su aju pole selle jaoks loodud, et midagi aru saada, kui sa isegi lugeda ei oska. Nagu ma võin tsiteerida su jutust (ma võiks su mahategemist jätkata, aga täna on reede õhtu ja mul paremat ka teha kui mingit lapsikut juttu mitu minutit maha teha.) oled sa lihtsalt õel inimene, kes tunneb rõõmu, kui teine inimene saab solvatud. Kasvata endale mõistus pähe lapsukene.

Rohkem polegi vaja öelda sulle: Rikkad inimesed maksavad suuri summasid, et nende osariigis ntx oleks päikesepaistelised ilmad. Get your facts straight and don't be a pussy.
Ja Billy postide kommenteerimisest olen juba loobunud, kahjuks on tal jäädav ajukahjustus.

Kahjuks sul polegi neid.

Rassipassi

Liige

• liige
Ma nagu ei saa mitte midagi su vastusest aru, sa oled vist konditsioonis...
Kui sa mõtlesid aju, siis aju on ainsuses, aju moodustab ühe terviku, jah eraldatakse küll erinevateks piirkondadeks, aga igal inimesel on siiski üks aju. Ja sa ei saa minu aju kohta midagi halba väita, erinevalt sinust ja Billy-st ja aja ma paranoilist ja seosetut hülgemöla. Enamik inimestest peavad siiski sinusuguseid hulluks, sest sa räägid ametlikele seisukohtadele täiesti vastu. Ma ei ütle, et halli massiga kaasa peaks minema, aga ka sinu jaoks on igal teisel vandenõueteoorial tõepõhi all. Teiemoodi mõtlema hakates ja igal pool kellegi kurja kätt nähes lõpetavad inimesed enamasti hullumajas.

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
  • Liitus:23 apr 2012

Endiselt pole ühtegi tõestust, et ühiskonna areng on kontrollitud illuminatide poolt.

Ma ei mõtlegi, et otseselt kõik areng on nüüd nende poolt kontrollitud. Nad on lihtsalt tähtsate asjade taga, nagu sõjad, salajased vandenõud, maailma rahaasjad. Võla tekitamine, inimeste kaudselt orjastamine, nende tervise rikkumine, kontrolli ja politseiriigi suurendamine. Kui suurkorporatsioonid kõik üle võtavad lõpuks, siis ei saa me enam valida mida joome või mida sööme isegi.

Sellesmõttes mõjutab see küll ühiskonda ja päris tugevalt... H.a.a.r.p samamoodi on nende poolt loodud. Neil on kergem leiutada uusi asju ja neid isegi salajas hoida, kui vaja, sest nende heaks töötavad paljud tippteadlased. Amfentamiin leiutati ka saksa sõjaväe jaoks. Hitler ise oli ka illuminati vend.

Hea näide elust on president Kennedy, kes tahtis riiki paremale järjele viia, aga seejärel võimult kukutati ja siis veel maha ka lasti. Ja maha lasti ka tema poeg. Nende korrale ja plaanidele suurelt vastuhakkajad eemaldatakse lihtsalt. Jackson, Marley ja 2pac olid ka nende vastu täiega, sp nad ka surnud on. Nende põlgust illuminati vastu saab nende laulusõnadest isegi lugeda. Ma võin ju mõninga asjaga mööda panna, aga üldpildis on mul õigus. Tähenärijad leiavad vahepeal mingid vead mu jutus ning arvavad, et mul on püsivad ajukahjustused. Päris nii must-valge see ka ei ole. :P

/// rassi, sa pidid ammu siit teemast eemale hoidma kuna sa midagi teemakohast rääkida ei oska. mis sa ikka veel siin teed? ahjaa.. paned lampi teksti ning väljendad oma ebakindlust teisi solvates, tuli meelde... :D

Muutis Mõistlik Kopikas, 13 mai 2012 - 21:22.

megamees

BUFU

• liige
  • Liitus:04 okt 2007

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 13 mai 2012 - 21:16, kirjutas:

Ma ei mõtlegi, et otseselt kõik areng on nüüd nende poolt kontrollitud. Nad on lihtsalt tähtsate asjade taga, nagu sõjad, salajased vandenõud, maailma rahaasjad. Võla tekitamine, inimeste kaudselt orjastamine, nende tervise rikkumine, kontrolli ja politseiriigi suurendamine. Kui suurkorporatsioonid kõik üle võtavad lõpuks, siis ei saa me enam valida mida joome või mida sööme isegi.

Sellesmõttes mõjutab see küll ühiskonda ja päris tugevalt... H.a.a.r.p samamoodi on nende poolt loodud. Neil on kergem leiutada uusi asju ja neid isegi salajas hoida, kui vaja, sest nende heaks töötavad paljud tippteadlased. Amfentamiin leiutati ka saksa sõjaväe jaoks. Hitler ise oli ka illuminati vend.

Ma mõtlesin sama, mis sina, aga ikka pole tõendeid, et on mingi grupeering, organisatsioon vms. nagu illuminatid. On ainut tõendeid nendele protsessidele, kusjuures paljude toimumisega ma olen nõus, aga ei sina ega keegi teine pole tooonud tõendeid, et illuminatid on olemas.

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustmegamees, 13 mai 2012 - 21:20, kirjutas:

Ma mõtlesin sama, mis sina, aga ikka pole tõendeid, et on mingi grupeering, organisatsioon vms. nagu illuminatid. On ainut tõendeid nendele protsessidele, kusjuures paljude toimumisega ma olen nõus, aga ei sina ega keegi teine pole tooonud tõendeid, et illuminatid on olemas.

Kle mees... Arvesse võttes fakte, et Disney looja oli 33'nda astme freemason, tähtsatel ehitistel on freemasonite sümbolid, tänavad on isegi nende sümbolite kujudega tehtud mõned, ameerika rahal on isegi need sümbolid. Illuminati omab hollywoodi ja nad tegid filmid nimega "national treasure" ja "angels and demons" (btw, angels and demonsis ütleb ta iga 5 minuti tagant sõna illuminati, national treasures luuletab samamoodi mingi lambi history stoori nende illuminatide kohta, aga mitte midagi tarka. need filmid on tehtud petekateks, et isegi kui inimesed kuulevad vabamüürlastest ja illuminatidest, siis nad arvaks, et see on mingi vana unustatud teema või mingi mõttetu templirüütlite pask. (:

Ja kuidas sa saad mult küsida mingit otsest tõestust üldse? Tahad, et ma lindistaks vabamüürlasi, et nad räägiks illuminati plaanidest? Need jutud ei ole suurele ringile :D Nad ei tohi isegi kellelegi öelda, et see või see inimene on vabamüürlane. Mõtle palju astmeid seal on: 33 ...
Tipus olevad vennad teevadki tegemist nende illuminatidega ja teavad aktuaalseid saladusi, millest tavakodanikul aimugi ei ole.

Vaata postitustRassipassi, 13 mai 2012 - 21:31, kirjutas:

Ja kui palju teemakohast sina oma postitusega kirjutasid?
See post oleks taas olemata võinud jääda. Õpi ükskord suud pidama õigel hetkel. Raiskad leheküljel ruumi lihtsalt :D

Muutis Mõistlik Kopikas, 13 mai 2012 - 21:32.

cccp

Liige

• liige

Vaata postitustRassipassi, 13 mai 2012 - 21:16, kirjutas:

Ma nagu ei saa mitte midagi su vastusest aru, sa oled vist konditsioonis...
Kui sa mõtlesid aju, siis aju on ainsuses, aju moodustab ühe terviku, jah eraldatakse küll erinevateks piirkondadeks, aga igal inimesel on siiski üks aju. Ja sa ei saa minu aju kohta midagi halba väita, erinevalt sinust ja Billy-st ja aja ma paranoilist ja seosetut hülgemöla. Enamik inimestest peavad siiski sinusuguseid hulluks, sest sa räägid ametlikele seisukohtadele täiesti vastu. Ma ei ütle, et halli massiga kaasa peaks minema, aga ka sinu jaoks on igal teisel vandenõueteoorial tõepõhi all. Teiemoodi mõtlema hakates ja igal pool kellegi kurja kätt nähes lõpetavad inimesed enamasti hullumajas.

Whoa, liiga palju juttu tuli sinult, ei jaksanud läbi lugedagi, tavaliselt on sul lühikesed postid ala "sul on ajukahjustus, osta elu" Aga järgmine kord kirjuta midagi teemakohaselt, muidu sa näed niisama vaeva ju.

Rassipassi

Liige

• liige

megamees

BUFU

• liige

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 13 mai 2012 - 21:26, kirjutas:

Vaata postitustmegamees, 13 mai 2012 - 21:20, kirjutas:

Kle mees... Arvesse võttes fakte, et Disney looja oli 33'nda astme freemason, tähtsatel ehitistel on freemasonite sümbolid, tänavad on isegi nende sümbolite kujudega tehtud mõned, ameerika rahal on isegi need sümbolid. Illuminati omab hollywoodi ja nad tegid filmid nimega "national treasure" ja "angels and demons" (btw, angels and demonsis ütleb ta iga 5 minuti tagant sõna illuminati, national treasures luuletab samamoodi mingi lambi history stoori nende illuminatide kohta, aga mitte midagi tarka. need filmid on tehtud petekateks, et isegi kui inimesed kuulevad vabamüürlastest ja illuminatidest, siis nad arvaks, et see on mingi vana unustatud teema või mingi mõttetu templirüütlite pask. (:

Jällegi, mitte ühtegi tõendit, et illuminatid on tegev salaorganisatsioon. Ok on sümbolid, kuna tegemist on vanade asjadega siis jah, võib olla oli selline ühing olemas, ei vaidle, vabalt võis olla. Aga see, et hollywoodis tehti mingi film, ei ole küll mingi tõend, see on lihtsalt meelelahutus ja pärisajalugu ei ole piisavalt põnev. My point is: Ei ole tõendeid et illuminatid oleks TÄNAPÄEVAL eksisteeriv salaühing.

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustmegamees, 13 mai 2012 - 21:31, kirjutas:

Jällegi, mitte ühtegi tõendit, et illuminatid on tegev salaorganisatsioon. Ok on sümbolid, kuna tegemist on vanade asjadega siis jah, võib olla oli selline ühing olemas, ei vaidle, vabalt võis olla. Aga see, et hollywoodis tehti mingi film, ei ole küll mingi tõend, see on lihtsalt meelelahutus ja pärisajalugu ei ole piisavalt põnev. My point is: Ei ole tõendeid et illuminatid oleks TÄNAPÄEVAL eksisteeriv salaühing.

Hollywoodis tehti "mingi" film... :D Hollywoodis tehtakse palju filme just nende poolt. See on kaudne tõestus tegelikult.. Aga sa ei mõista neid asju veel. Väga paljudes hollywoodi filmides on näiteks enne 9/11 juhtumist kell seina peal 9/11, ajalehe kuupäev 9/11 vms... Samamoodi, nagu esineb paljudes holly filmides all-seeing-eye püramiide, 666, kolmnurki. Need on kaudsed tõestused. Ja arvata on, et need ühingud ei ole kuhugi kadunud veel, kui need alles maailma sõdade ajal veel eksisteerisid... Cmon mees mingi 1898 vms loodi alles ametlikult vabamüürlaste organisatsioon. arvata on, et see ei ole seiskunud vaid ainult edasi arenenud. ja see ei tähenda, et 1898 loodi see esmalt - see oli ammu varem juba olemas.

See ei ole üldse nii kerge teema, mida kolme lausega kokku võtta. Illuminatid lasid näiteks kunstnikel oma sümbolite ja värkidega pilte joonistada. Väga palju on selliseid pilte. Või on kunstnikud märku tahtnud anda neid, emb kumb. Käsi pintsaku küljetaskus maalil tähendas ka näiteks sellega seotud olemist. Ühtlasi on nende teema must-valge ruuduline põrand + punased värvused. Neid sümboleid värve ja numbreid on tohhuijaa, millega kursis olla. Mina neid kõiki õppida ei viitsi (mingid krdi sirklid, lambanahad, koljud, numbrid ja ma ei tea mis materialid, tähed jne esmed veel). Neil on inimese viis mingit inimeste 5 põhiomadust või krdi jõudu (dno kuidas õige oleks öelda) ka ümber sõnastatud esemetesse. Iga ese tähendab siis mingit voorust umbes.

Muutis Mõistlik Kopikas, 13 mai 2012 - 21:45.

cccp

Liige

• liige

Vaata postitustRassipassi, 13 mai 2012 - 21:31, kirjutas:

Võrreldes sinuga olen ma siia foorumisse kõvasti rohkem teemakohaselt kirjutanud, pole ime et sa koguaeg postikeelde saad. Kahtlen preagu, kas sa üldse midagi teemakohaselt siia foorumisse kirjutanud oled. Võiksid juba ip banni saada, ainult reostad ja tekitad teistele peavalu. Iseloomult oled tähelepanuhoor ja ignorante väike tatikas, kes ainult ülbitseb.

megamees

BUFU

• liige

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 13 mai 2012 - 21:37, kirjutas:

Vaata postitustmegamees, 13 mai 2012 - 21:31, kirjutas:

Hollywoodis tehti "mingi" film... :D Hollywoodis tehtakse palju filme just nende poolt. See on kaudne tõestus tegelikult.. Aga sa ei mõista neid asju veel. Väga paljudes hollywoodi filmides on näiteks enne 9/11 juhtumist kell seina peal 9/11, ajalehe kuupäev 9/11 vms... Samamoodi, nagu esineb paljudes holly filmides all-seeing-eye püramiide, 666, kolmnurki. Need on kaudsed tõestused. Ja arvata on, et need ühingud ei ole kuhugi kadunud veel, kui need alles maailma sõdade ajal veel eksisteerisid... Cmon mees mingi 1898 vms loodi alles ametlikult vabamüürlaste organisatsioon. arvata on, et see ei ole seiskunud vaid ainult edasi arenenud. ja see ei tähenda, et 1898 loodi see esmalt - see oli ammu varem juba olemas.

Need ei ole tõendid... need on meelelahutus. Ja kust sa võtad seda, et neid tehti nende poolt. Kuidas sa tead, et nad eksisteerivad? Sest on need sümbolid on filmides? Selline tõestus ei tööta, sest (tõe selgitamise) süsteem on liiga abuse'itav. Toon näite: Teooria: On olemas salaühing, mille eesmärk on saavutada olukord, kus kogu parasvöötme metsad koosnevad ainult kaskedest. Tõestus: Kuna väga paljudes kohtades kasvavad kased siis võib kindlalt väita, et see organisatsioon on olemas.

real*

LELE

• liige
  • Liitus:27 apr 2007
Ja miks pole näiteks Eesti Ekspressis seda teemat käsitletud, kui teie arvates illuminaadid tegutsevad nii ilmselgelt? See on iseenesest huvitav teema, millest on internetis palju jahutud ja peaks ju hästi müüma.
Postitas pildi

the-21-man

Liige

• liige
  • Liitus:17 märts 2010

Vaata postitustreal*, 13 mai 2012 - 21:53, kirjutas:

Ja miks pole näiteks Eesti Ekspressis seda teemat käsitletud, kui teie arvates illuminaadid tegutsevad nii ilmselgelt? See on iseenesest huvitav teema, millest on internetis palju jahutud ja peaks ju hästi müüma.

dou. ajakirjandus on illuminati kontrolli all

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustreal*, 13 mai 2012 - 21:53, kirjutas:

Sest Eesti on ka kaudselt illuminatide poolt mõjutatud. Siinne valitsus, pangandus, filmindus ntks. Euroopa liit ise on nende poolt mõjutatud (sealsed juhid ja süsteemid). Teate selliseid asju üldse, nagu see, et Euroopa liidu president valiti ühemeelselt kõikide 27 liikmesriigi presidentide poolt? Keegi ei hakka vastu neile lihtsalt.. See oleks rumal. Eesti tähtsad poliitikud on enamus tallalakkujad kõik. Getter jaani on ntks illuminatide laulja. See tundub veider, et koguaeg seda sõna kasutada, aga kaudselt nii ongi (nagu välismaal lady gaga, lil wayne, bieber jms). Putin ja Obama on ka nende puppetid või ma ei tea kes.

Mulle endale on see freemasoni ja illuminati teema suht igav ja ammu teada juba. Sellest uurida ei viitsigi eriti, kui just kellelgi midagi eriti head rääkida/näidata ei ole. Pigem uuriks uut füüsikat, energia ja spiritualismi teemasi. Tähtsam on enese arendamine nii füüsiliselt kui vaimselt, hoida enda mõtteid puhtana ja hing õnnelik.

Muutis Mõistlik Kopikas, 13 mai 2012 - 22:07.

real*

LELE

• liige
Ma nägin üks päev Getter Jaanit trollis ja oleks pidanud temalt kohe küsima, mis teema sul illuminaatidega on ? damn me

Teiseks, tahaks teada kuidas illuminaadid jüngreid juurde värbavad? Tahaks nagu endale kindlaks jääda, et ühegi rühmitusega tulevikus ei liitu...

See pole veel kõik! Sügisel tuleb Lady Gaga Eestisse, kes on illuminaatide võimu all. Lähme võtame protestiplakatid kaasa ja üritaks jääda kaamerasse? Ei tea, kas keegi on seda varem proovinud...

Muutis real*, 13 mai 2012 - 22:31.

Postitas pildi

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustreal*, 13 mai 2012 - 22:27, kirjutas:

See pole veel kõik! Sügisel tuleb Lady Gaga Eestisse, kes on illuminaatide võimu all. Lähme võtame protestiplakatid kaasa ja üritaks jääda kaamerasse? Ei tea, kas keegi on seda varem proovinud...

ACTA vastasel protestiavaldusel olid mõned illuminati vastaste märkidega. Vahet ei ole eriti, tavakodanik nkn ei saa aru mida see tähendab. Polegi mõtet neile vastu hakata, saad surma ennem :D

Vaata postitustJack Herer, 13 mai 2012 - 22:44, kirjutas:

sa pole tavakodanik? :D
maailma ajakirjandust juhivad juudid, eesotsas New York Times.

Olen ikka tavakodanik. Millest selline küsimus... Ja kust sa seda võtad, et need juudid, kes NYT'i juhivad, eliidiga mestis ei ole..? BBC näiteks on, siis miks mitte NYT? Ameerika pangandus on nkn juutide käes. Kindlasti teevad ka panganduse juudid koostööd illuminatidega. Paljud tähtsad juudid kuuluvad eliiti.

Muutis Mõistlik Kopikas, 13 mai 2012 - 23:01.

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009
sa pole tavakodanik? :D
maailma ajakirjandust juhivad juudid, eesotsas New York Times.

// ma kogun nii palju raha, et saan kuu peale krundi osta ja sinna elama minna, nii pääsen ma hukust.
raha kogumist alustan kohe, 1.60 kohe stardiks olemas.

Muutis Jack Herer, 13 mai 2012 - 22:49.

5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

real*

LELE

• liige
Mida peaksid siis lihtsurelikud ette võtma, et globaalne eliit meid ei vallutaks ? Euroopa liitu me astusime. Sularaha kaob ka mingi aeg 100% tõenäosusega ära jne jne... :unsure:

Muutis real*, 13 mai 2012 - 22:47.

Postitas pildi

19 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 19 külalist, 0 anonüümset kasutajat