Hüppa postitusele

Change

Kas inimene on Kuul käinud?

Sellel teemal on 613 vastust

real*

LELE

• liige
  • Liitus:27 apr 2007
  • Sugu:mees
Billy on silmakirjalik maailmaparandaja :D Ise närib ühe suupoolega tablasi ja teise poolega tuleb meid valgustama...
Postitas pildi

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
  • Liitus:23 apr 2012
Megamees, vana sa oled? :D Sa ei tee ancient pyramididel ja tavalistel ehitist ka vahet siis? Ja nagu ma enne ütlesin, siis üks fakt (ntks et kõik tulnukate keskused ühel joonel asuvad), ei tõesta veel midagi. Sa pead teiste faktidega ka kursis olema.
Real: Ma ei ole silmakirjalik - ma järgin neid põhimõtteid ise, mida ka teistele soovitan. Mingi tablakate närimine ei olegi hea. Mass inimesi suitsetab tubakasuitsu ja joob kanget alkoholi, sellel ei ole midagi viga, eks? Point on tegelt see, et kui me kõik elaks õnnelikult ja ühtselt, mitte ei oleks õelad ja omakasupüüdlikud materialistid, siis tunneksime tegelikult kõik elust rohkem rõõmu ja meil ei oleks vaja mingeid aineid, et tunda neid samu (või sarnaseid) emotsioone ja tajusid. Praegune ühiskond surub alla inimese loomulikku arengusuunda. Nagu näha, on see nii hästi õnnestunud, et läbihammustajaid peetakse hulludeks lausa. :D

Õnneks minu tutvusringkonnas on juba laialdaselt acceptitud neid teadmisi. Kui 2-4 sõpra seda eriti uskuda ei taha, on see täiesti norm. Kõik ei suuda sellist infi vastu võtta. Uutest inimestest on suht savi kui nad ei usu - see polegi tähtis - ega need, kes teavad, mingid usukuulutajad ei ole. Nagu öeldakse, kui inimene ise ennast aidata ei taha, ei saa ka teised teda aidata. Tähtsam on pigem tõmmata ligi sarnaseid inimesi - inimesi, kes saavad järjest paremaks inimesena (mitte, et nad nüüd teisi asju õppima üldse ei peaks), õpivad oma mõtteid kontrollima nii, et need ei saadaks negatiivseid laineid välja (ei sisesta selliseid asju, et ma ei suuda, ma ei taha. ei räägi halba lambist kellegi kohta, on andestav ja abivalmis). Ei liiguta ka see, et inimesed imelikuks peavad neid, kes selliseid teemasi arutavad ja acceptivad. Head inimesed mõistavad neid asju, ja neid on üha rohkem ja rohkem õnneks. =)

Muutis Mõistlik Kopikas, 12 mai 2012 - 16:41.

megamees

BUFU

• liige
  • Liitus:04 okt 2007

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 12 mai 2012 - 16:38, kirjutas:

Megamees, vana sa oled? :D Sa ei tee ancient pyramididel ja tavalistel ehitist ka vahet siis? Ja nagu ma enne ütlesin, siis üks fakt (ntks et kõik tulnukate keskused ühel joonel asuvad), ei tõesta veel midagi. Sa pead teiste faktidega ka kursis olema.

19 olen. Mu point oli selles, et ma võin tahtmise korral leida piisavalt palju "erilisi" ehitisi, mis asuksid ühel joonel/ringil Maal. See, et on leitud hulk vanu ehitisi, mis on massiivsed, ei tõesta, et need on meelega ehitatud mingi joone järgi.
Ja teistele küsimustele sa ei vastanud.

Dynamo

Liige

• liige
  • Liitus:16 dets 2003
Sularaha tahetakse kaotada sellepärast, et rahapesu ja illegaalseid sissetulekuid nulli lähedale viia. Kes tahab, võib seda vabalt illuminatidega seostada (sest tundub ju loogilisena).

Muutis Dynamo, 12 mai 2012 - 16:56.

real*

LELE

• liige
Lugesin vanglaplaneedist mikrokiibistamise kohta. See on tõesti huvitav teema, kuna mulle endale nii suur kontroll ei meeldiks. Teine asi on sularaha kaotamine, millel on muidugi mitmeid häid argumente. Mina isiklikult eelistan juba mitmeid aastaid kõikjal kaardiga maksta. Kuid jh, siis lähevad inimeste varus olevad hoiused pankadesse ja tulevad mängu teised suured riskid. Iseenesest üpris huvitav teema. Peaks rohkem lugema, kui aega leian.
Postitas pildi

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009
http://www.juhtimine...ata-harra-kuld/

Tsitaat

Kuulge, mis teil on pankade vastu? Kulda te pangas ei hoia, laenanud ei ole...
Küsimus ei ole pankades, vaid panga funktsioonides. Panga ülesanne on hõlbustada pikki ajavahemikke ja ruumiliselt üksteisest kaugel olevaid tehinguid, aga praegu on pankade eesmärk kasumit maksimeerida. Vanasti oli kasum lisatasu ettevõtlikkuse eest ja selle eest, et inimene oli valmis panustama ühiskonnale vajalike teenuste osutamisse või siis tootmisse. Praegu on lõppeesmärk ära unustatud.

Kasum ei saa olla äritegevuse eesmärk, eesmärk saab olla ikkagi inimkonna areng.

Olete ütelnud, et praegu on käimas kõige suurem sündmus pärast Prantsuse revolutsiooni. Heameelega kuulaks selle mõtte lähemat põhjendust.

Praegu on maailmas esimene kord, kus kriis haarab kogu maailma, mitte mõnd üksikut riiki. Aastal 1929 olid ainult viis protsenti USA kodanikest aktsiate omanikud, praegu on seda pensionifondide kaudu peaaegu kõik inimesed, ja isegi siis olid sel kriisil tõsised tagajärjed.

Lisaks on senini inimkonnal läbi elamata digitaalne krahh ehk elektrooniliste väärtuste hävimine. Elektrooniline väärtus on kellegi lubadus selle eest anda reaalset väärtust, kuid lubadused võivad jääda täitmata. Inimkonna kollektiivse mälu kestus on umbes 15 aastat ja seetõttu on arusaadav, et ajalehtedes ei ole süvaanalüütilisi võrdlusi praeguse kriisi ja 1929. aasta kriisi vahel.

Ma näen väga suuri sarnasusi tänapäeva ja Rooma riigi allakäigu vahel. Ainult tehnoloogiline areng kahjuks inimkonda ei päästa. Tundub, et kõik kriisid kulmineeruvad koos ja selle asemel, et lasta süsteemil korrastuda

(pankadel pankrotistuda), tehakse süsteemi veel hullemaks kõikvõimalike abipakettide ja halbade laenude pankadega.

On võimalik ignoreerida reaalsust, kuid ei ole võimalik ignoreerida tagajärgi, mis tekivad reaalsuse ignoreerimisest.

Mis teie ennustuse järgi hakkab lähiaastatel toimuma USA-s ja Euroopas ning kuidas see meid mõjutab? Millist käekäiku ennustate eurole?

Kindel on see, et maailm ei jää selliseks, nagu ta oli. Mingil määral on praegune olukord sarnane aastaga 1914, kui kõik said aru, et midagi on väga paigast ära, aga keegi ei teadnud, mis saama hakkab.

Lihtne on ennustada, et USA impeerium laguneb, kuid keeruline, kas see läheb katki suure pauguga või hoopis sisinaga, mis kestab aastakümneid ja millest ei olegi kohe aru saada, et üks tsivilisatsioon on taas jõudnud oma lõpufaasi.

Olen siin Oswald Spengleri mõttekäigu pooldaja, kes juba sada aastat tagasi aimas ette lääne tarbimisel põhineva tsivilisatsiooni allakäiku. Euro käekäik on sama, mis kõigil maailmas seni loodud paberrahadel. Pikaajaliselt on

tema väärtus ainult paberi väärtus.

See muidugi ei tähenda, et vahepeal tema eest autot ega korterit osta ei saa. Praegu ju kõik veel toimib.

Muutis Jack Herer, 12 mai 2012 - 17:18.

5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

megamees

BUFU

• liige

Vaata postitustDynamo, 12 mai 2012 - 16:54, kirjutas:

Kes tahab, võib seda vabalt illuminatidega seostada (sest tundub ju loogilisena).

Kas keegi võiks palun laiendada seda. Millist rada pidi on see loogiline, et seda teevad illuminatid? Ma ei ütle, et kindlasti ei ole, lihtsalt, raske on mõista teise inimese mõttelõnga, kui ise oled teisel arvamusel. Sellepärast võikski seda natuke pikemalt seletada.

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Sularaha tahetakse kaotada sellepärast, et rahapesu ja illegaalseid sissetulekuid nulli lähedale viia. Kes tahab, võib seda vabalt illuminatidega seostada (sest tundub ju loogilisena).

Illegaalsed sissetulekud ja rahapesu nullilähedaseni viimine on suur samm kontrolli suurenemise poole. Pealegi on siis ka kõik näha kus sa oled olnud ja mida ostnud oled. ;)
Seda hakatakse niimoodi tegema, et pangad hakkavad vähem aega lahti olema. Juba praegu on üpris vähe aega lahti. Hiljem on nii, et inimesed ei viitsigi rabeleda, et sularaha saada - liiga keeruline - järjekorrad, lisamaksud jms. Pangaautomaadid kaotatakse ka tulevikus ära.
Elame näeme :D

Vaata postitustmegamees, 12 mai 2012 - 17:17, kirjutas:

Kas keegi võiks palun laiendada seda. Millist rada pidi on see loogiline, et seda teevad illuminatid? Ma ei ütle, et kindlasti ei ole, lihtsalt, raske on mõista teise inimese mõttelõnga, kui ise oled teisel arvamusel. Sellepärast võikski seda natuke pikemalt seletada.
Loe 9/11 teema viimast 10 lehekülge, loe iidsete tulnukate teemat, loe seda teemat 10 lehekülge. Või otsi ise netist infot. Üle korrata ei ole ka siin mõtet selle pärast, et kellelgi midagi kahe silma vahele jäi ^^ Aga huvi on sul olemas vist. Nice! :D

Muutis Mõistlik Kopikas, 12 mai 2012 - 17:28.

Jack Herer

Liige

• liige
kui inimkonda ei kontrollitaks, oleks kaos, vastupidine olukord praegusele.
mehed, te ei teagi milleks inimene võimeline on või on see juba välja selgitatud?

Muutis Jack Herer, 12 mai 2012 - 17:26.

Postitas pildi
Postitas pildi

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustJack Herer, 12 mai 2012 - 17:26, kirjutas:

kui inimkonda ei kontrollitaks, oleks kaos, vastupidine olukord praegusele.
mehed, te ei teagi milleks inimene võimeline on või on see juba välja selgitatud?

Polegi väitnud, et me ei tea seda. Kas sinu loogika ütleb siis, et kunagi olid inimesed nii võimsad ja nii targad (mingi 5000 aastat tagasi). Omal jõul õppisid nii targaks ja siis järsku, enam ei olnud nii targad? Huvitav mis sa selle seletuseks tood...

Jack Herer

Liige

• liige
siinkohal peaksidki mõistma nüüdisaja ühiskonna olemust kui ka tolleaegse ühiskonna olemust.
kahtled inimeste võimetes?

imo selliste nö ümbernurga(teoorias on võimalik, aga reaalselt ei eksisteeri veel....) asjade uskumine näitab inimmõistuse iseseisvusetust.

Muutis Jack Herer, 12 mai 2012 - 17:41.

Postitas pildi
Postitas pildi

megamees

BUFU

• liige

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 12 mai 2012 - 17:19, kirjutas:

Illegaalsed sissetulekud ja rahapesu nullilähedaseni viimine on suur samm kontrolli suurenemise poole. Pealegi on siis ka kõik näha kus sa oled olnud ja mida ostnud oled. ;)
Seda hakatakse niimoodi tegema, et pangad hakkavad vähem aega lahti olema. Juba praegu on üpris vähe aega lahti. Hiljem on nii, et inimesed ei viitsigi rabeleda, et sularaha saada - liiga keeruline - järjekorrad, lisamaksud jms. Pangaautomaadid kaotatakse ka tulevikus ära.

Loe 9/11 teema viimast 10 lehekülge, loe iidsete tulnukate teemat, loe seda teemat 10 lehekülge. Või otsi ise netist infot. Üle korrata ei ole ka siin mõtet selle pärast, et kellelgi midagi kahe silma vahele jäi ^^ Aga huvi on sul olemas vist. Nice! :D

Ma olen lugenud. Sina ja teised toote põhjendusi ja tõestusi protsessidele (sularaha jne. jne.), aga ei näita seost, et seda teevad illuminatid. Miks ei või need olla lihtsalt loomulikud protsessid? Miks on alust arvata, et need on suunatud?

real*

LELE

• liige
Postitas pildi
Mul on kodus sellinne kaelakett, mis on kuskilt reisilt toodud. Mille poolest ma nüüd eriline olen või teisiti käitun ?
Postitas pildi

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustreal*, 12 mai 2012 - 17:50, kirjutas:

Postitas pildi
Mul on kodus sellinne kaelakett, mis on kuskilt reisilt toodud. Mille poolest ma nüüd eriline olen või teisiti käitun ?

See ei mõjugi sulle, kui sa kolmnurka või kuute sammast näed. Läheme su trolliga kaasa siis. On veel küsimusi? :D

megamees

BUFU

• liige

Vaata postitustmegamees, 12 mai 2012 - 17:38, kirjutas:

Ma olen lugenud. Sina ja teised toote põhjendusi ja tõestusi protsessidele (sularaha jne. jne.), aga ei näita seost, et seda teevad illuminatid. Miks ei või need olla lihtsalt loomulikud protsessid? Miks on alust arvata, et need on suunatud?

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 12 mai 2012 - 20:10, kirjutas:

On veel küsimusi? :D

Ülemises quote'is.

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 12 mai 2012 - 16:38, kirjutas:

Praegune ühiskond surub alla inimese loomulikku arengusuunda. Nagu näha, on see nii hästi õnnestunud, et läbihammustajaid peetakse hulludeks lausa. :D

Naljakas, et sa tahtmatult tõestasid seda enda näitel ära.

Posted Image

Иван

NEOTIBLA 4 LIFE

• REPTIIL
  • Liitus:10 juuni 2004

Mul on ainult üks küsimus: palju sularaha kadumiseni mul aega on? :D Tegelt ma ise pakun vähemalt 10 aastat, mis jätab piisavalt aega, aga kui see kiiremini juhtub, on küll veits halb :D

NeoNetis aastast mine munni (2002) - endine oggyslayer aka Pirat aka IVAN 30cm+

Postitas pildi

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
Alates 1:10:19 vms soovitaks lõpuni vaadata kindlalt. Lõpus tuleb päris reaalne teooria välja, miks neid püramiide vaja võis olla. Kõige parem püramiidi dok üldse. 1:40:00 pikk ka. Vaadake kindlalt lõpuosa vähemalt, kui kõike ei viitsi. Kui inglise keelt mõistate, on kindlasti väga huvitav vaatamine. Astronoomilised ja matemaatilised täpsused on hämmastavad, ülitäpselt on need püramiidid Maa teatud matemaatilistes punktides. Siit dokist tuleb välja ka magneetiline haripunkt, mis, ülla-ülla, asub täpselt seal, kus paikneb kurikuulus H.A.A.R.P (seda siin ei mainita, aga märkasin ise) Ülihea dok. Lihtsalt. Lõpuosa on eriti kokkuvõttev ja epic.

@ megamees: see on loogiline seos lihtsalt. sellised tegevused kuuluvad nende mõju- ja huvisfääri. sa pead nende plaane ja põhimõtteid ka teadma natukene, et mõista seda.

Muutis Mõistlik Kopikas, 13 mai 2012 - 12:10.

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011

Vaata postitustDynamo, 12 mai 2012 - 14:27, kirjutas:

analüütilist mõtlemist on vaja, mitte et võtad youtubest videosid ja laod neid endale tõe pähe

e:// kui 2012 londoni olümpial ei juhtu seda mis siin paari lk jooksul soniti billy, siis pead küll oma uskumused maha jätma

Probleem ei ole selles mida Germo usub või ei usu. Probleem on selles, et inimene ei oska enam oma ajudega mõelda, kõik on ette ära mõeldud ja kirja pandud. Probleem on selles, et tähtsaid asju varjatakse inimeste eest ja maailmas juhtub palju sitta ning keegi mingeid seletusi ei anna. Siit tulevadki inimesed, kellel on omad äärmuslikud teooriad ning inimesed kellel ei ole teooriaid vaid usuvad poliitikuid, meediat ja vanemaid inimesi. Aga see on kõik vale, sellepärast ongi näha preagu nii suuri vaidlusi igas teemas, osad on lihtsalt nii ignorantsed, et ei taha midagi tõeks võtta, kuigi kõik on silme ees avatud.

Teoreetikud ise on kah läbi ajaloo valesti asjadest aru saanud, paljude teemade puhul lihtsalt laotakse üks info teise otsa, mis siis et kõik kokku sobib. On väga palju erinevaid jutte, millel ei ole fakte selja taga ning teistel lihtsameelsetel inimestel võib tulla kahtlus. Pigem võiks järeldusi teha teada olevatest faktidest, neid fakte ja uuringuid on tegelikult väga palju, tuleb ainult otsida.
the chase is better than the catch

megamees

BUFU

• liige
Endiselt pole ühtegi tõestust, et ühiskonna areng on kontrollitud illuminatide poolt.

24 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 24 külalist, 0 anonüümset kasutajat