Hüppa postitusele

Change

Kas inimene on Kuul käinud?

Sellel teemal on 613 vastust

Dragonzo

Deshi basara

• liige
  • Liitus:09 aug 2007
  • Sugu:mees

Vaata postitustsokC, 10 mai 2012 - 03:23, kirjutas:

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 09 mai 2012 - 23:23, kirjutas:

Ma ei usu igat teooriat esiteks. Teiseks teeb küll targemaks mind selliste asjade teadmine.. -.-
Pealegi olen kinnitust leidnud nendele Illuminati teemadele, saanud kinnitust, et teatud "vandenõu teooriad" vastavadki tegelikkuses ka tõele (nagu näiteks politseiriigi ehitamine, ameerika pangandus enamjaolt juutide käes, illuminati omab hollywoodi ja muusikatööstust)

Sa pidasid vajalikuks spikerdada ühiskonnaõpetuse riigieksamil... Sinu kompetents rääkida sellistel teemadel on nullilähedane.

Makes sense et 19 aastane kes ei tea EL liikmesriike õpetab meile kuidas maailm toimib.
I have decided to live forever or die in the attempt.

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
  • Liitus:23 apr 2012

Vaata postitustreal*, 10 mai 2012 - 15:47, kirjutas:

Ma pole ikka sellest aru saanud, mis seal siis imeliku on, kui USA komöödiates on seks nalju hästi palju sisse pandud ? Tahad öelda, sulle american reunionis need naljad ei meeldinud... :D Mida rohkem seksi, seda paremini müüb.

Lugesid ka midagi mis ma kirjutasin????? Disney multikates munnide kujutamine, seksi kirjutamine, paljaste rindadega naised, perverssed mehed, kes vahivad nende tisse ja persesi. Merineitsi multikas läheb preestril laulatusel fallos kõvaks! Simpsons ja Karupoeg puhh süvendavad sõltuvuste teket inimestes läbi toidu sõltuvuste. Puhhil hakkas halb lausa, kui ta oma mee ampsu ei saanud (depressiivne ja kurb oli olla). Disney multikad on TÄIS subliminale. Ja sina ütled "ma ei saa ikka aru" -.-

megamees

BUFU

• liige
  • Liitus:04 okt 2007

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 10 mai 2012 - 21:44, kirjutas:

Vaata postitustreal*, 10 mai 2012 - 15:47, kirjutas:

Ma pole ikka sellest aru saanud, mis seal siis imeliku on, kui USA komöödiates on seks nalju hästi palju sisse pandud ? Tahad öelda, sulle american reunionis need naljad ei meeldinud... :D Mida rohkem seksi, seda paremini müüb.

Lugesid ka midagi mis ma kirjutasin????? Disney multikates munnide kujutamine, seksi kirjutamine, paljaste rindadega naised, perverssed mehed, kes vahivad nende tisse ja persesi. Merineitsi multikas läheb preestril laulatusel fallos kõvaks! Simpsons ja Karupoeg puhh süvendavad sõltuvuste teket inimestes läbi toidu sõltuvuste. Puhhil hakkas halb lausa, kui ta oma mee ampsu ei saanud (depressiivne ja kurb oli olla). Disney multikad on TÄIS subliminale. Ja sina ütled "ma ei saa ikka aru" -.-

Ta ei saa aru, miks see halb on
Ja mina ka mitte

Muutis megamees, 10 mai 2012 - 22:22.

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustmegamees, 10 mai 2012 - 22:22, kirjutas:

Ja mina ka mitte
Jah, sõltuvuse süvendamine ja seksi nina alla hõõrumine lastele on täiesti okei. :)

Muutis Mõistlik Kopikas, 10 mai 2012 - 22:29.

megamees

BUFU

• liige
  • Liitus:04 okt 2007

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 10 mai 2012 - 22:26, kirjutas:

Ja mina ka mitte
Jah, sõltuvuse süvendamine ja seksi nina alla hõõrumine lastele on täiesti okei. :)

Sõltuvus sõltuvuseks. Las see jääda, oletame, et need subliminalid on seal halva eesmärgiga.
Miks seks halb on?

Dragonzo

Deshi basara

• liige
  • Liitus:09 aug 2007
Illuminati tahab, et nad tulevikus paljuneksid ohtralt et tekiks ülerahvastatus ning vaesus - siis nad saavad kehtestada new world orderit. Samal ajal kasutab illuminati chemtraile et vähendada populatsiooni. It's all part of their evil master plan, muhahahaha...oh wait.
I have decided to live forever or die in the attempt.

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 10 mai 2012 - 22:26, kirjutas:

Ja mina ka mitte

sul endal on ka sõltuvus nende vandenõuteooriate vastu, ja mitte vähe veel. kui kavatsused on head, miks ei tohiks?
5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011

Vaata postitustDragonzo, 11 mai 2012 - 13:56, kirjutas:

Illuminati tahab, et nad tulevikus paljuneksid ohtralt et tekiks ülerahvastatus ning vaesus - siis nad saavad kehtestada new world orderit. Samal ajal kasutab illuminati chemtraile et vähendada populatsiooni. It's all part of their evil master plan, muhahahaha...oh wait.

Kas chemtrailid on populatsiooni vähendamiseks? Paluks seletust.

Ma ei viitsi sinu vastust oodata, su informatsioon on vale ja su jutt on pask. Valgustuseks teistele, et viimasel ajal on kerkinud vandenõu teoreetikute hulgas, et US valitsus laseb mingit keemiat atmosfääri, mis peaks olema rahvastiku vähendamiseks. Sellised tüübid nagu dragonzo ja muud vennad loevadki mingit kahtlast paska ja tulevad siia mölisema, et meie oleme conspiracyfägid, kuigi ise usuvad täiesti nonsens asja. Chemtrailse kasutatakse kliima muutmiseks ja neid on kasutatud juba pikemat aega, kui arvate. Pole mingi conspiracy, pole mingi saladus. Rikkad inimesed maksavad suuri summasid, et nende osariigis ntx oleks päikesepaistelised ilmad. Get your facts straight and don't be a pussy.

http://coto2.wordpre...lan-b%E2%80%99/

Muutis cccp, 11 mai 2012 - 16:19.

the chase is better than the catch

real*

LELE

• liige
  • Liitus:27 apr 2007
Ma pole ikka oma küsimusele vastust saanud. Mida tahavad siis kokkuvõtes illuminaadid sellega saavutada, kui nad peidavad multikatesse seks sümboleid ja filmides on billy jutu järgi teadlikult rohkem seksi rõhutatud. Võtame siis billy näite: https://lh6.googleus...--498470806.jpg
Selge on see, et alles pärast zoomimist taipasin seda "fallost." Ütleme nii, kui sa oled isegi väga rikutud mõtlemisega, isegi siis sa ei pruugi neid peidetud sõnumeid näha. Rääkimata lastest, kes nii noorena ei saa kohe kindlasti seks asjadest midagi aru.

Tsitaat

Puhhil hakkas halb lausa, kui ta oma mee ampsu ei saanud (depressiivne ja kurb oli olla). Disney multikad on TÄIS subliminale. Ja sina ütled "ma ei saa ikka aru" -.-

Olen isegi noorena puhhi vaadanud. Tegemist on siis karuga ja nagu me kõik teame on mesi nende maiuspalaks. Mesi ja karu käivad multikates ilmselgelt käsikäes. Ma isegi ei oska seda näidet paaremini kommenteerida...see tundub lihtsalt nii absurdsena. Kui sa võtad lapselt kommipaki ära, siis hakkab ta samuti nutma jne, miks siis karu peaks teisiti käituma ?

Siis on veel sellinne pilt siit läbi käinud: http://files.sharena...0-14584-580.jpg Ma käisin lapsena seda filmi koos vanematega kinos vaatamas ja ma olen rohkem kui 100% kindel, et vanemad sellist asja ei märganud. Kaadrid tulevad ja lähevad filmides hästi ruttu. Sellest filmist on juba päris korralikult aega mööda läinud ja ma pole kordagi seda teemat puudutavat uudist või artiklit kuskilt lugenud. Kui multikates olevad sõnumid on nii ilmselgelt, siis miks ei ole sellest nt Eesti Ekspress kirjutanud? Kõlab ju enam vähem huvitava teemana.

Lisaks ma ei saa aru, miks siis tavalistes komöödiates ei tohiks nii palju seksi olla? Minu teada on sellistele filmidele kehtestatud vanusepiirang. Ma olin konkreetselt terve american reunioni ajal krampides ja sellised naljad tudengifilmides on täiesti õigustatud - muud moodi see lihtsalt ei müüks ja ei paneks inimesi naerma.

Tõesti, miks ei ole Eesti meedias taolisi vandenõuteooriaid käsitletud. Teie jutu järgi on need lausa faktid, mitte ainult teooria. Eesti Ekspressis on üpris pädevad ajakirjanikud ja kindlasti sellinne tõsiseltvõetav teema müüks. Näiteks see samune subliminali teema, kus tahetakse inimestele sõltuvust tekitada jne...teoreetiliselt peaks ju hästi müüma. Oh jummal, miks ma üldse vaevusin nii pikalt kirjutama. Nagunii ma vastust ei saa... :D
Postitas pildi

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008

Vaata postitustcccp, 11 mai 2012 - 16:00, kirjutas:

Vaata postitustDragonzo, 11 mai 2012 - 13:56, kirjutas:

Kas chemtrailid on populatsiooni vähendamiseks? Paluks seletust.

Ma ei viitsi sinu vastust oodata, su informatsioon on vale ja su jutt on pask. Valgustuseks teistele, et viimasel ajal on kerkinud vandenõu teoreetikute hulgas, et US valitsus laseb mingit keemiat atmosfääri, mis peaks olema rahvastiku vähendamiseks. Sellised tüübid nagu dragonzo ja muud vennad loevadki mingit kahtlast paska ja tulevad siia mölisema, et meie oleme conspiracyfägid, kuigi ise usuvad täiesti nonsens asja. Chemtrailse kasutatakse kliima muutmiseks ja neid on kasutatud juba pikemat aega, kui arvate. Pole mingi conspiracy, pole mingi saladus. Rikkad inimesed maksavad suuri summasid, et nende osariigis ntx oleks päikesepaistelised ilmad. Get your facts straight and don't be a pussy.

http://coto2.wordpre...lan-b%E2%80%99/

:teehee: :teehee: :teehee:
Rikkad inimesed maksavad, et nende osariigis oleks soe????
Ei tea kas nad kolimisest on midagi kuulnud?
Ja muide paljudele neist on soe kliima hoopis kahjulik, sest sellega kaasnevad omad mured.
Ja kui rikkurid maksavad, et nende osariigis oleks soe, siis miks venelaste Siber nii külm on? - Seal ju naftamiljardäre jalaga segada

Ja see küsimus veel ka, et kui keegi Iowa rikkur maksab, et soe hakkaks, kas siis Illinois piiri peal hüppab kraadiklaasi näidik kohe 10 C alla?
Ja kas see, et soojad osariigid ja üldse alad asuvad ekvaatori lähedal on mingi kokkusattumus või pole pöörijoonealadel ja kaugemal kellelgi raha?
No see on ikka nii loll jutt, et ma võiks su mahategemist jätkata, aga täna on reede õhtu ja mul paremat ka teha kui mingit lapsikut juttu mitu minutit maha teha.

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011
Soojast külmast pole ma omaarust rääkinud, rääkisin pilvedest ja päikesest, sul on lugemisega probleeme poiss. Rohkem pole mõtet su küsimustele vastatagi, su aju pole selle jaoks loodud, et midagi aru saada, kui sa isegi lugeda ei oska. Nagu ma võin tsiteerida su jutust (ma võiks su mahategemist jätkata, aga täna on reede õhtu ja mul paremat ka teha kui mingit lapsikut juttu mitu minutit maha teha.) oled sa lihtsalt õel inimene, kes tunneb rõõmu, kui teine inimene saab solvatud. Kasvata endale mõistus pähe lapsukene.
the chase is better than the catch

freshcolor

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:15 jaan 2012
Mitte, et ma usuks neid teooriad, pigem just vastupidi, aga, et teema sädet ei kaotaks postitan siia ühe põneva video Rihanna muusikavideost.
(2:50 siis paus, peaks nägema huvitavat sõnumit)

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
Eh.. Beginners.. Te keskendute mingile väiksele asjale nagu "miks seks on halb bla bla bla" Te ei näe suurt pilti, kui sellistes pisiasjades (mis on täiesti tõsi), juba kahtlete (:

Illuminatid - hariduse süsteem, inimese vaimse arengu alla surumine, tervise rikkumine alates lapseeast, kiibistamine, "orjastamine" jne jne jne seal on nii palju aspekte üldse (numeroloogia, ohverdamine numeroloogiat järgides etc..) Püramiidid on ka tugevalt seotud illuminatide ja tulnukatega. Illuminatid on tugevalt seotud tulnukatega. Aga jah, ma olen "hull" teie jaoks ja ma ei viitsi teile sügavamalt seletada neid asju :D

Nende poppartistidega on nii, et need ei mõjuta sind halvasti kui sa lihtsalt naudid ühte lugu ntks ja teadvustad neid asju. Pigem mõjutab neid, kes järgivad nende artistide ideoloogiaid ja sõnu, on põlised fännid ja lasevad end mõjutada täiega satanismi poolt - hakkavad materiaalseteks inimesteks, kes väärtustavad teisi asju, mis inimesele tegelikult omane on.

Esimesed püramiidid ehitati tulnukate poolt, nad juhtisid inimesi. Olid halvad tulnukad, kes orjastasid inimesi. Egiptuse vaaraod olid ka mõned tulnukad (nad olid suuremad, teise pea kujuga, targemad - sp neid ülistatigi). Ülejäänud püramiidid tehti selleks, et jäljendada neid algseid. Samamoodi tehti pea kolju muundamisi selleks, et olla nende annunakide sarnased.

Ikka seletasin veits rohkem kui pidin :P Pole tänu väärt :D

Muutis Mõistlik Kopikas, 11 mai 2012 - 19:49.

real*

LELE

• liige
Jälle ehe näide sinu arutlusoskusest. Sa ei suuda isegi kergetele küsimustele vastata ja parema meelega ajad oma joru edasi. Fakt on see, et sa ei tea isegi sellest mõttetust teooriast suurt midagi ja samas üritad siin ennast targana näidata...

Tegelikult oled sina see, kes suhtub asjadesse väga pinnapealselt ja ei viitsi detailidesse süveneda.

Muutis real*, 11 mai 2012 - 19:56.

Postitas pildi

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
Wtf? Räägid, nagu sa teaksid neid detaile sügavuti ise? Ma tean rohkem kindlasti kui sina nendest asjadest -.-
Ma ei peagi su igale rumalale küsimusele vastama üleüldse, sest sa nkn ei usu ju mitte muhvigi nendest asjadest : / Täiesti lamp teema. Teed mingi maha lihtsalt mind kogu aeg. Selle asjaga ongi nii, et inimesed võtavad kaitsva hoiaku ja hakkavad mida iganes vastu ütlema (langema isiklikuks, nagu sina näiteks), maha tegema, et oma tavalist laialt levinud arvamust kaitsta. Lame vaadata lausa...

real*

LELE

• liige
Mida juttu mees? Ma loen täiesti tuimalt ja eelarvamusteta kõigi poste. Ma pole enam pubekas, kes tahaks kellelegile õudsalt ära panna või midagi sellist. Ma esitasin sulle, kui selle teooria pooldajale, täiesti tavalisi küsimusi ja sa ei suvatsenud isegi nendele vastata. Põhjendades neid küsimusi liiga rumalateks. Rumalaid küsimusi ei tohiks nagu olemas olla. Ma lihtsalt üritan igavusest seda teemat edasi arendada.
Postitas pildi

Jack Herer

Liige

• liige

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 11 mai 2012 - 21:50, kirjutas:

Wtf? Räägid, nagu sa teaksid neid detaile sügavuti ise? Ma tean rohkem kindlasti kui sina nendest asjadest -.-
Ma ei peagi su igale rumalale küsimusele vastama üleüldse, sest sa nkn ei usu ju mitte muhvigi nendest asjadest : / Täiesti lamp teema. Teed mingi maha lihtsalt mind kogu aeg. Selle asjaga ongi nii, et inimesed võtavad kaitsva hoiaku ja hakkavad mida iganes vastu ütlema (langema isiklikuks, nagu sina näiteks), maha tegema, et oma tavalist laialt levinud arvamust kaitsta. Lame vaadata lausa...

roni alla oma egotripi redelilt.
Postitas pildi
Postitas pildi

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
Pole mingit egotripi redelit. Nõmedalt pime seosetu mahategev käitumine ajab marru lihtsalt veits. Ära plõksi ise hoopis nii palju, sul endal on egotripi redel küljes, sest mitte midagi tarka ja seostavad teiste teemadega sa üldiselt rääkida ei oska, vaid loobid mingeid mõttetuid lauseid lihtsalt. nice

Jack Herer

Liige

• liige
kas sa arvad, et sa tead või sa teadki, sest selline kaitsev positsioon viitab rohkem nõrkusele, kui tugevusele. ma ei tee kedagi maha, erinevalt sinust - see oli lihtsalt soovitus, et siin teemas käib ka teisi, kelle intelligents on kõrgem kui sul.

mis sa saavutada tahad selle kõigega? tahad ennast targemana tunda, kui uurid ja puurid sellist temaatikat või on soov päästa maailma hilisemast hukust? sa pole isegi oma kavatsustest rääkinud meile....
Postitas pildi
Postitas pildi

L4hma

Freelancer

• liige
  • Liitus:14 märts 2004
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 11 mai 2012 - 19:27, kirjutas:

Eh.. Beginners.. Te keskendute mingile väiksele asjale nagu "miks seks on halb bla bla bla" Te ei näe suurt pilti, kui sellistes pisiasjades (mis on täiesti tõsi), juba kahtlete (:

Illuminatid - hariduse süsteem, inimese vaimse arengu alla surumine, tervise rikkumine alates lapseeast, kiibistamine, "orjastamine" jne jne jne seal on nii palju aspekte üldse (numeroloogia, ohverdamine numeroloogiat järgides etc..) Püramiidid on ka tugevalt seotud illuminatide ja tulnukatega. Illuminatid on tugevalt seotud tulnukatega. Aga jah, ma olen "hull" teie jaoks ja ma ei viitsi teile sügavamalt seletada neid asju :D

Nende poppartistidega on nii, et need ei mõjuta sind halvasti kui sa lihtsalt naudid ühte lugu ntks ja teadvustad neid asju. Pigem mõjutab neid, kes järgivad nende artistide ideoloogiaid ja sõnu, on põlised fännid ja lasevad end mõjutada täiega satanismi poolt - hakkavad materiaalseteks inimesteks, kes väärtustavad teisi asju, mis inimesele tegelikult omane on.

Esimesed püramiidid ehitati tulnukate poolt, nad juhtisid inimesi. Olid halvad tulnukad, kes orjastasid inimesi. Egiptuse vaaraod olid ka mõned tulnukad (nad olid suuremad, teise pea kujuga, targemad - sp neid ülistatigi). Ülejäänud püramiidid tehti selleks, et jäljendada neid algseid. Samamoodi tehti pea kolju muundamisi selleks, et olla nende annunakide sarnased.

Ikka seletasin veits rohkem kui pidin :P Pole tänu väärt :D

Sa enne ei vastanud mulle. A ma küsin uuesti. Kui teha vaaraode muumiatelt DNA-analüüs, kas me näeme siis tulnuk-geene?
Sind on kiibistatud? Jääb rohkem sinna ulme valdkonda, kas pole?
Ohverdamine? Numeroloogia?
Kui sa suudaks vähegi ratsionaalselt mõelda, siis sa mingite numbrite maagiat ei usuks. Aga noh, siiamaani sa seda suutnud pole, miks loota.

2 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat