irw päris haige oleks, kui teisel pool kuud oleks tulnukabaasid ja me ei teaks, sest pole enda kuud isegi tundma õppind
salajased tulnukad omavad meie kuu tagaküljel eribaasi ja saadavad omad vennad Maad spioonima : P
Change
Sellel teemal on 613 vastust
Postitatud 19 jaanuar 2012 - 14:36
Postitatud 19 jaanuar 2012 - 14:53
terve maa on tulnukate baase tegelt täis, aga neid on pea võimatu leida. isegi kui inimene jobistamise peale leiaks sissekäigu ja hakkaks mööda seda minema, ootab teda ilmselt surm kui kohe minema ei jookse. kuu kohta tean, et ainult reptiloididel baasid. tulnukatel võib ka kindlasti olla kuigi neil pole seal midagi erilist teha kui lihtsalt oma varustust hoida. tulnukaid huvitab ainult maa
Postitatud 19 jaanuar 2012 - 16:58
Tahaks Obamat reptiloididega juttu ajamas näha
Postitatud 19 jaanuar 2012 - 17:15
tra wtf äkki on nähtamatud draakonid ka lendamas?
You are at the heart of non-human arts.
Postitatud 19 jaanuar 2012 - 17:53
tra te billy ja the21man suitsetate praegu koos v :D:DD:D:D
Postitatud 19 jaanuar 2012 - 19:05
obama ongi reaalselt rääkinud reptiloididega. kusjuures järjest mitmed presidendid on tulnukatega kohtunud
Postitatud 19 jaanuar 2012 - 20:51
George Bush oli ise lausa Reptiloid
Postitatud 19 jaanuar 2012 - 21:41
ei lol. reptiloidid suudavad inimese ajuga manipuleerida, sest inimeste aju on muundatud illojimide poolt selliseks. nad näitavad ennast inimestele teise inimese kujuga. aga kaamera peale jäävad ikka oma sisalikulaadse kujuga. juba seepärast bushi jutt on bs
Postitatud 19 jaanuar 2012 - 22:25
Postitatud 21 veebruar 2012 - 15:56
Teadus andis suure paugu religioonile
Muutis cccp, 14 märts 2012 - 17:28.
the chase is better than the catch
Postitatud 14 märts 2012 - 17:26
Nüüd on venelaste kord.
http://www.telegraph...o-the-Moon.html
Vabandan topeltposti eest. Rämpsu ei tooda.
http://www.telegraph...o-the-Moon.html
Vabandan topeltposti eest. Rämpsu ei tooda.
Muutis cccp, 14 märts 2012 - 17:29.
the chase is better than the catch
Postitatud 05 mai 2012 - 17:51
http://topdocumentar...-moon-landings/
vaadake see film ära, kui julgete kahelda üldse selles.
Nagu filmis öeldi, kergem oli kuul ära käia kui seda teeselda, et käidi. Selle operatsiooni jaoks töötas u 400 000 inimest, kelle hulgas oli ka vene spioone. Kui see oleks feik olnud, siis poleks see saladus.
vaadake see film ära, kui julgete kahelda üldse selles.
Nagu filmis öeldi, kergem oli kuul ära käia kui seda teeselda, et käidi. Selle operatsiooni jaoks töötas u 400 000 inimest, kelle hulgas oli ka vene spioone. Kui see oleks feik olnud, siis poleks see saladus.
Postitatud 06 mai 2012 - 22:00
Ma ei usu, et keegi kuul on käinud. Kuu on ju juustust tehtud?
tra sa oled veel lollim kui mina
Postitatud 06 mai 2012 - 22:22
See lipp oli metallist sellepärast, et see illustreeriks. Sest kuu peal ei ole tuult ja see lipp oleks kole pildi peal välja näinud kui see ripub kurvalt alla. Kaks varju oli videol olevatel itemitel sellepärast, et on olemas sunshine ja earthshine. Muide, earthshine on veelgi eredam. Vot nii on lood, raisk
Postitatud 06 mai 2012 - 22:29
Khm, kuidas sa saad meile seletada, mis kuul on ja mis mitte, kui sinu väite kohaselt pole ükski inimene oma jalga sättinud?
Üldse, jääb mulje, et te peate kogu olemasolevat ametlikku informatsiooni valeks ja valitsustepoolseks tõevarjamiseks.
Jah, varematel aegadel hoiti selliseid inimesi hullumajas, aga ma ei tea miks praegu on selline seis kujunenud...
Üldse, jääb mulje, et te peate kogu olemasolevat ametlikku informatsiooni valeks ja valitsustepoolseks tõevarjamiseks.
Jah, varematel aegadel hoiti selliseid inimesi hullumajas, aga ma ei tea miks praegu on selline seis kujunenud...
Postitatud 06 mai 2012 - 22:43
Mõistlik Kopikas, 06 mai 2012 - 22:22, kirjutas:
See lipp oli metallist sellepärast, et see illustreeriks. Sest kuu peal ei ole tuult ja see lipp oleks kole pildi peal välja näinud kui see ripub kurvalt alla. Kaks varju oli videol olevatel itemitel sellepärast, et on olemas sunshine ja earthshine. Muide, earthshine on veelgi eredam. Vot nii on lood, raisk
Lipuvars või kuidasiganes seda kutsutakse polnud vaid üks suvaline tokk, vaid lipu ülevalt oli toeks teine tokk risti varrega.
Varjud olid erinevas suunas, sp et pinnas oli konarlik.
Vaata minu poolt linkitud film ära üleval, aluseta arvamusi pole mõtet teha.
Postitatud 06 mai 2012 - 22:45
Postitatud 06 mai 2012 - 23:32
kle rassipassi, ära targuta siin tühja. ma rääkisin kuidas need 2 suurimat eelarvamust saab väga hästi füüsikaliste asjadega ümber lükata. kui te teate veel mingisuguseid vigu, mis ei ole füüsikaliselt õiged, kontakteeruge minuga.
Postitatud 06 mai 2012 - 23:38
Sa ei ole võimeline oma ema ka ümber lükkama, ära seleta siin mingit jama.
Endal keskhariduski saamata, tahab meile siin füüsikast rääkida. Tänan ei, tänavatel walteripudelite ääres on teisigi sinusuguseid ''teadlasi''.
Endal keskhariduski saamata, tahab meile siin füüsikast rääkida. Tänan ei, tänavatel walteripudelite ääres on teisigi sinusuguseid ''teadlasi''.
Postitatud 06 mai 2012 - 23:41
Rassipassi, 06 mai 2012 - 23:38, kirjutas:
Sa ei ole võimeline oma ema ka ümber lükkama, ära seleta siin mingit jama.
omggg mees... mis su vigastus on, et sa igasse teemasse inimesi maha lähed tegema ja mitte kui midagi tarka öelda ei oska. mina räägin füüsikast siin, mitte ei tee su ema maha. mine kasva suureks või mängi veel runescapet ja mõtle elu üle järele.
miks räägid sa keskharidusest, nagu see oleks suurim mõistustaseme näitaja? sa oled niivõrd veider inimene ikka, ja sinu südamerahuks võin ma öelda, et lõpetan selle gümnaasiumi see aasta ära. kuradi noob siuke. loodan, et sa edaspidi jätad oma veidrad solvavad mõtted enda teada. thx
Muutis Mõistlik Kopikas, 06 mai 2012 - 23:43.
21 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 21 külalist, 0 anonüümset kasutajat