Postitatud 20 jaanuar 2013 - 23:01
Koraani tunned ka jube hästi peaks mainima. Igasugune alkohol on haram, ehk keelatud/illegaalne.
Miks peaks Marsi-kulgur väljamõeldis? Kellele see kasulik oleks, et inimesed arvavaksid, et neil on väike kulgurike Marsil ja milles see kasulikkus väljenduks.
Postitatud 21 jaanuar 2013 - 16:04
Kriitikameel on oluline, aga ilmselge ignorantsus on halb.
"The Apollo Program collected 382 kilograms (840 lb) of Moon rocks during the six manned missions. Analyses by scientists worldwide all agree that these rocks came from the Moon – no published accounts in peer-reviewed scientific journals exist that dispute this claim. The Apollo samples are easily distinguishable from both meteorites and Earth rocks[148] in that they show a lack of hydrous alteration products, they show evidence of having undergone impact events on an airless body, and they have unique geochemical traits. Furthermore, most are more than 200 million years older than the oldest Earth rocks. The Moon rocks also share the same traits as Soviet samples"
Bolditud lause ütleb minu jaoks juba kõik. Kõik kes on teaduslike artiklite ja meetodite olemusega kokku puutunud, mõistab, et see on hindamatu väärtusega lause ja kinnitab, et tegemist on Kuult pärit kivimitega. Boldis lause tähendab seda, et kui tuhanded eri riikidest pärit teadlased ei suuda seda ümber lükata, siis on tegemist tõega.
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein
Postitatud 21 jaanuar 2013 - 19:44
Mäkk, 21 jaanuar 2013 - 16:04, kirjutas:
Kriitikameel on oluline, aga ilmselge ignorantsus on halb.
"The Apollo Program collected 382 kilograms (840 lb) of Moon rocks during the six manned missions. Analyses by scientists worldwide all agree that these rocks came from the Moon – no published accounts in peer-reviewed scientific journals exist that dispute this claim. The Apollo samples are easily distinguishable from both meteorites and Earth rocks[148] in that they show a lack of hydrous alteration products, they show evidence of having undergone impact events on an airless body, and they have unique geochemical traits. Furthermore, most are more than 200 million years older than the oldest Earth rocks. The Moon rocks also share the same traits as Soviet samples"
Bolditud lause ütleb minu jaoks juba kõik. Kõik kes on teaduslike artiklite ja meetodite olemusega kokku puutunud, mõistab, et see on hindamatu väärtusega lause ja kinnitab, et tegemist on Kuult pärit kivimitega. Boldis lause tähendab seda, et kui tuhanded eri riikidest pärit teadlased ei suuda seda ümber lükata, siis on tegemist tõega.
Käi perse oma arukate, põhjendatud faktidega. Ma ikka usun, et kuul ei ole käidud.
L4hma, 20 jaanuar 2013 - 23:01, kirjutas:
Illuminati.
Muutis sokC, 21 jaanuar 2013 - 19:45.
Postitatud 21 jaanuar 2013 - 19:57
Koraani tunned ka jube hästi peaks mainima. Igasugune alkohol on haram, ehk keelatud/illegaalne.
Miks peaks Marsi-kulgur väljamõeldis? Kellele see kasulik oleks, et inimesed arvavaksid, et neil on väike kulgurike Marsil ja milles see kasulikkus väljenduks.
Kui sa hakkad veebis teisi tühipalja arutelu käigus solvama / halvustama, siis ütleks, et sinu haridustase on üpris madal.
Ja sinu teadmised Koraani osas on väga minimaalsed, veini kiidetakse Mekas (Meka on palverändurite sihtpunkt, kus asub Kaaba tempel, mille ümber nad palvetavad) ja seda sa saad Koraanist lugeda 16:67.
Ja mina olen sellel teemal neutraalne, kuna väga raske on teha järeldusi, kui reaalselt oma kätega pole midagi saanud
katsuda, ega oma silmaga ei ole saanud näha, et mingi jublakas sinna orbiidile lendab
Kuid siiski tekib küsimus, et miks Armstrong ei olnud nõus käsi Piiblil vanduma, et ta tõesti astus kuule?
Muutis Just4Dream, 21 jaanuar 2013 - 19:58.
Postitatud 21 jaanuar 2013 - 20:39
Just4Dream, 21 jaanuar 2013 - 19:57, kirjutas:
Kui sa hakkad veebis teisi tühipalja arutelu käigus solvama / halvustama, siis ütleks, et sinu haridustase on üpris madal.
Ja sinu teadmised Koraani osas on väga minimaalsed, veini kiidetakse Mekas (Meka on palverändurite sihtpunkt, kus asub Kaaba tempel, mille ümber nad palvetavad) ja seda sa saad Koraanist lugeda 16:67.
Ja mina olen sellel teemal neutraalne, kuna väga raske on teha järeldusi, kui reaalselt oma kätega pole midagi saanud
katsuda, ega oma silmaga ei ole saanud näha, et mingi jublakas sinna orbiidile lendab
Kuid siiski tekib küsimus, et miks Armstrong ei olnud nõus käsi Piiblil vanduma, et ta tõesti astus kuule?
Miks ta polnud nõus? Sest nagu ta ise ütles, see mees ei vääri vastuseid. Mina ei põhimõtteliselt ei räägiks enam edasi isegi sellise tolgusega nagu see tüüp seal videos oli. Niimoodi ei tehta, see on hea tahte vastane ja ebaviisakas.
Postitatud 21 jaanuar 2013 - 23:01
megamees, 21 jaanuar 2013 - 20:39, kirjutas:
Miks ta polnud nõus? Sest nagu ta ise ütles, see mees ei vääri vastuseid. Mina ei põhimõtteliselt ei räägiks enam edasi isegi sellise tolgusega nagu see tüüp seal videos oli. Niimoodi ei tehta, see on hea tahte vastane ja ebaviisakas.
et inimese ego ei lase sellist asja teha? mõtle kui lihtne see oleks olnud, kui ta tõesti käis ja ikkagi ei annaks vannet, millel oleks suur tähtsus, siis ta ei vääri oma nime meie ajalooõpikutes...
Postitatud 21 jaanuar 2013 - 23:43
Kujutate ette ka, et hüpoteetilises 2013 välja tulevas uues ajalooõpikus on kirjas, et tõesti Neil ja poisid käisid Kuul, sest Neil tõestas seda käega Piiblil vandudes.
Inimeste silmale ja kõrvale toetuvatest faktidest töötab tänasel päeval vaid kohtusüsteem. Kuid isegi kohtusüsteemis maksavad inimeste nägemised üha vähem ja tulevikus ei maksa mõrva pealt nägemine mitte midagi. Ülejäänud instituutides ei maksa need midagi, sest ammu on tõestatud, et inimeste meeled ei ole objektiivsed ja kasvõi mitte tahtlikult võivad faktid valeks muutuda.
//edit: Kindlasti on minu kriitika subjektiivseks osaks see, et ma ei ole usklik ja leian, et käsi Piiblil vandumine ei maksa minu jaoks mitte midagi.
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein
Postitatud 21 jaanuar 2013 - 23:55
Sa pole vist eriti kursis, et Koraani saab erinevalt tõlgendada ja aja jooksul on islamiradikaalide(nimetame siin lauses kõiki neid, kes islamistide valitsuse koolitust on saanud) tõlgendus oluliselt muutunud sellega võrreldes, mis ta alguses oli. Ja just need islamiradikaalid ongi need, kes selliste tegude pärast kividega surnuks pilluvad. Pisukese demokraatiaga islamiriigid panevad üldjuhul välismaalase mõneks päevaks kuni halvemal juhul mõneks aastaks kinni, aga kividega ikka seal surnuks ei pilluta.
Postitatud 22 jaanuar 2013 - 10:08
Postitatud 27 aprill 2013 - 23:31
Postitatud 28 aprill 2013 - 16:30
Postitatud 29 aprill 2013 - 02:53
Postitatud 29 aprill 2013 - 07:45
hullumaja, 29 aprill 2013 - 02:53, kirjutas:
Täitsa per**s, mis si**a sa suust välja ajad.
Muutis WantToBe, 29 aprill 2013 - 07:45.
Postitatud 29 aprill 2013 - 10:38
hullumaja, 29 aprill 2013 - 07:49, kirjutas:
WantToBe, 29 aprill 2013 - 07:45, kirjutas:
hullumaja, 29 aprill 2013 - 02:53, kirjutas:
Täitsa per**s, mis si**a sa suust välja ajad.
ema ei luba ropendada või miks sa neid lumehelbeid sinna tähtede asemele oled pannud?
Kuule Andres Aak, ma ei taha warni saada.
1 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat