Oeh.. See šamaani teema, kurjad ja halvad jõud... See on tõesti liiga diip, et seda teemaga mitte kursis olevale inimesele seletada. Selleks peab nii palju erinevaid aspekte lahti seletama, palju tõestusi elust enesest ja teadusest tooma, et see võtaks tõesti päev otsa aega, enne kui täielikult inimene aru saaks. Ka mina ei viitsiks seda siin niimoodi seletada. In real life eye-to-eye, seltskonnas, kus keegi aitab sul seda seletada, on palju parem. Ja täielikele denieritele ei saa seda mitte kuidagi seletada, sest kogu aeg on blokeeriv hoiak selle jutu suhtes peal ja kui see nii on, siis ei saa nad sellest jutust aru isegi siis, kui kogu kompot kõik lõpuks loogiliselt lahti on seletatud.
Vale teema, srry
Paar korda olen viimasel ajal nalja pärast piibli avanud lambise koha pealt ja selle lõigu ära lugenud. Täiesti lõpp mis saasta ja mindfucki see inimestele teinud on.
Räägib, nagu hingelise valgustamise aeg inimesel sai alguse alles 2000 aastat tagasi, siis, kui see jeesus ringi tatsas maa peal.
what a joke... ja üks lõik sisaldas naiste vaidlust, kadedust ja õelust, nagu mingi seebikas oli ausõna.
Üleüldse räägitakse väga vähe inimestele ancient kultuuridest. Ainult mõned numbrid, tähed, jumalate nimed ja kogu moos. Aju keemiat, deep psühholoogiat ja hingelisust õpetab ikka väga väga vähe koole, on mul õigus ju?
Muutis Mõistlik Kopikas, 26 mai 2012 - 20:38.