Hüppa postitusele

Change

Kas inimene on Kuul käinud?

Sellel teemal on 613 vastust

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008
  • Sugu:mees

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 23 mai 2012 - 00:01, kirjutas:

Vaata, keda sa siin imbetsilliks sõimad. Kõva asi ka, kui ma unise peaga IMF mõiste endale spikrisse kirjutan. See tähendab sinuarvates kohe seda, et ma pangandusest mitte midagi ei tea? Väga lihtsameelne oled ikka küll, tõesti. Kas su mõistus ongi niivõrd piiratud? Järeldad üksikutest asjadest lõppvastuse? Oskad liikuda ainult punktist A punkti B???

Iga vähegi haritud keskkoolis käiv inimene võib sulle iga kell (unise peaga või mitte) öelda, mis on IMF. Kui sa pidasid vajalikuks seda omale spikrisse kirjutada, siis mul on sulle halvad uudised - sa oled idioot. Sinusugune on üldse viimane inimene, kes peaks midagi maailmaasjadest rääkima.

Muutis sokC, 23 mai 2012 - 00:43.

Posted Image

Suhkrupõrsake

Liige

• liige
  • Liitus:13 mai 2008

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 23 mai 2012 - 00:01, kirjutas:

Vaata postitustsokC, 22 mai 2012 - 23:48, kirjutas:

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 22 mai 2012 - 23:39, kirjutas:

Kanakukk sa ajad nii keeruliseks kõik... Norid juba pisiasjade küljes ju? Mõjutamise all mõtlesin ma illuminatilikku mõjutamist (mis toob suuremaid muutusi endaga kaasa), mitte kollase ajakirjanduse lambist artiklit...

Imbetsill. Vasta küsimusele:

Vaata postitustkanakukk jr, 22 mai 2012 - 18:45, kirjutas:

Arusaamatuks jääb seegi asjaolu, et inimene, kes justkui peab ennast valgustatuks, kes justkui "teab", kuidas rahaasjad käivad, spikerdab eksamil IMF-i kohta? Millega seda seletada?

Vaata, keda sa siin imbetsilliks sõimad. Kõva asi ka, kui ma unise peaga IMF mõiste endale spikrisse kirjutan. See tähendab sinuarvates kohe seda, et ma pangandusest mitte midagi ei tea? Väga lihtsameelne oled ikka küll, tõesti. Kas su mõistus ongi niivõrd piiratud? Järeldad üksikutest asjadest lõppvastuse? Oskad liikuda ainult punktist A punkti B???

Tead sa üldse president Kennedy surmast, miks ta suri? Miks tema poeg ja naine surid (tapeti)??? Kennedy astus vastu korrumpeerunud pangandussüsteemidele, olles ise ennem illuminatidega ühes kambas. Tahtis lõpuks riigile head - see läks talle kalliks maksma. Ta ohveras enda elu selle pärast.

Ole vait, kui sa midagi ei tea. Jäta oma lihtlabased solvangud oma väikse venna sõprade jaoks vms. :D

ma leian, et germo, sa leiad ka tühistest asjadest lõppvastuse ja näed asju liiga must-valgelt. arvesta sellega et asjad ei ole kunagi nii, need on nii kuidas sa arvad.

ja ärgem nüüd arutagem germo intelligentsuse üle, foorum ongi selleks et asjadest arutada.

ma isiklikult olen end valgustanud neil teemadel mingil määral, aga ei pea vajalikuks sel teemal tuliselt vaielda ja oma ajurakke ja aega kulutada. kui on siis on, mina ei saa sinna midagi parata, nii et pohui

Muutis Suhkrupõrsake, 23 mai 2012 - 00:39.

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
  • Liitus:23 apr 2012

Vaata postitustsokC, 23 mai 2012 - 00:32, kirjutas:

Iga vähegi haritud keskkoolis käiv inimene võib sulle iga kell (unise peaga või mitte) öelda, mis on IMF. Kui sa pidasid vajalikuks seda omale spikrisse kirjutada, siis mul on sulle halvad uudised - sa oled idioot. Sinusugune on üldse viimane inimene, kes peaks midagi maailmaasjadest rääkima.
Sa oled ise 90% vähem infot siin teemas rääkinud kui mina. Sa ei oska enamikel teemadel kaasagi rääkida, aga tarkust jagub ülegi. Ainar, ma ei võta must-valgelt neid asju. Olen nii pikalt uurinud ja puurinud, tean, et need süsteemid ei ole üldse mitte kerged, vaid väga keerukad. Riigipankade erakätes olek, raha väljastamine koos võlaga, on illuminati teema otseselt. Kes sellele vastu tahab astuda presidentidest (nagu ntks Kennedy tahtis), kukutatakse võimult lihtsalt. Kui oma jonni ei jäta, tapetakse ära. Tema pojast sai samuti poliitik. Mis te arvate, mis emotsioonidega ja vaadetega ta poliitik oli, kui ta enda lihane isa tapeti headuse eest väljas olemise pärast maha? Just nimelt - ta püüdis edasi nende vastu võidelda. Mõttetu võitlus - ka tema tapeti ära..

Bob ja 2pac tapeti ka just selle pärast ära, et nad illuminatile anti-propagandat tegema hakkasid...
Bob viidi endise Nazi arsti juurde pmslt, sest teda mürgitati (hakkas paha), kes talle varbasse vähi istutas ja mis alles hiljem mõju hakkas avaldama... Jacksonile saadeti samamoodi hitman peale. Tema laibal olid rüselusest jäljed isegi - mees oli oma elu pärast võidelnud. Mürgitati ära lihtsalt.. Hiljutistest on tapetud Huston ja Kennedy naine... Huston suri veel all-seeing-eye koha peal (google mapsi pealt vaadates on näha). Ärge ajage mingit käojaani kohe vastu, kui selle infoga kursis ei ole.

Ja teile ei saa kunagi lõplikult ära põhjendada, sest te ei pane suurt pilti kokku - te vaatate iga minu posti kui eraldi teemat, millest hakkate välja otsima vigu ja mind küsimustega pommitama, selle asemel, et lugeda kasvõi eelnevate lehtede postitused läbi või uurida ise midagi internetist/raamatutest.

Muutis Mõistlik Kopikas, 23 mai 2012 - 01:03.

Dynamo

Liige

• liige
  • Liitus:16 dets 2003
Kuidas sa saad kindlalt väita seda kõike info põhjal mis sa internetist saanud oled? Tänapäeva üks probleem ongi selles, et ammutatakse infot internetist, teadmata selle info õigsust või vastavust reaalsusele. Ma nüüd ei ole lähi kuuga kursis, aga kuu aega tagasi sa polnud küll ühtegi raamatut lugenud sellel teemal. Kas nüüd oled? St konkreetsed teosed, mitte mingid raamatud mida sa väiksena oled näinud (PS! mul on ka meeles kui ma kunagi lugesin 11 aastaselt Kivikase "Nimed marmortahvlil" läbi - 16 aastaselt lugedes tekkisid hoopis teised tunded, arvamused ja vaatenurk - seda sellepärast, et ei adunud seda teost veel tatikana täielikult).
Igatahes saab kõik vähegi kahtlasemad sündmused (sina tood isegi välja, et houston ei paugutanud kokast üle kuigi seda oli ilmselgelt ta pressifotodelt jm näha, et täiesti putsikammind kodanik meigikihi all) seostada illuminatide vasturünnakuga. Sest kui kuulsus sureb kes on oma lauludes rääkinud armastusest, tarbimise vastuoludest jm spirituaalsusest, siis saab insta tõmmata keegi seosed, et illuminatid nendega seotud (for real, tegelt ju on nii). Ma lihtsalt vaidlen sinuga sellepärast, kuna sa oled oma positsioonil täiesti kaljukindel. Sa ei adu, et asjad võivad olla üldse kuidagi kolmandat moodi. Sa lihtsalt oled kindel, et nii on, aga arrogantsus on teadagi märk millest. Mitte et ma tahaks su arvamust muuta, aga KAHTLE KÕIGES siis juba.
PS! Taaskord ütlen, et ei ürita sind nurka suruda, vaid arutlema kutsuda.
Ja veel,

Tsitaat

mis võis olla Steve Jobsi surmapõhjus? Kas on ka äkki selle kohta mingeid teooriaid liikvel? Kui on, siis kas võib see täppi minna järgnevaga: "Jobs üritas illuminatidele vastu hakata / Oli nii rikas, et lasi ennast samamoodi surnuks kuulutada nagu 2pac / Sai mingi asja jälile". Ma olen kindel, et 5-10a jooksul ilmub illuminatide uurijatel teooria selle kohta.

Lõpetuseks: Üleüldse tundub illuminatide uurijatel olevat iga asja kohta midagi öelda mis maailmas on. Absull.

E: Olen vaadanud videosid mida sa oled postitanud. Common sense hakkab ajus kohe tööle (kas see on märk sellest, et haridus on selleks, et meid tummistada?) ja loogilised seosed erinevate asjade vahel löövad kohe välja. Selle tagajärjel aju ei salvesta seda kui PUHAST TÕTT.

Ja üleüldse, mis tunded sul tekivad kogu selle illuminatidest teadmisega? Kas sa tunned, et oled nüüd parem inimene ja ei keskendu tarbivale ühiskonnale ja vastuoludele mis võivad su elu segada vm? Kuidas need teadmised su enda elu muudavad? Kui sa ütled, et oled nüüd õnnelik ja parem inimene, siis väga hea, mul on hea meel, aga sa ei tohiks väita, et sa muudmoodi ei oleks seda õnne saavutanud. Siis oled sa tõesti hulluks läinud.

Muutis Dynamo, 23 mai 2012 - 02:34.

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
Selle õnne saavutasin ma tänu enese kindlusele, mõtete kontrollima õppimise, spirituaalsele valgustusega umbes, mitte illuminatide majandussüsteemide vms õppimise pärast. Illude uurimine aitas seda vaimset valgustust leida, sest nad ise tegelevad sellega (arendavad sisemist kindlust ja jumalikkust), suruvad teisi alla (jätavad maagiast mingi rumala mulje, loovad illusioone ja müstikat, süstematiseerivad inimesi mõtlema teatud rada pidi). Kuigi nad võiksid teha igast inimesest sisemiselt "valgustatud" inimese (avada tema sisemise jumalikkuse). Sellepärast need teemad kokku lähevadki, mitte ei jahu ma niisama üks kord illuminatidest ja teine kord negatiivsetest ja positiivsetest energiatest, sisemisest jumalikkusest.

Ei ole tegelt iga asja kohta päris öelda. Suuremate asjade kohta, mis on nende mõjusfääris ja mis on samaaegselt nendele kasulikud, nende plaanidesse sobituvad. Näiteks mõned maavärinad ja tsunamid on ka nende poolt põhjustatud (mul endal on väike kahtlus, et võibolla oli Jaapani tuumakatastroof ka äkki meelega tehtud, kuna seal on suur ülerahvastatus ja see kiirgus levis üle Jaapani). Maavärinate ja tsunamide koha pealt - nii tihti ei toimu neid naturaalselt lihtsalt, kui viimase aastakümnete jooksul neid toimunud on.

Keegi võiks uurida kuidas h.a.a.r.p täpselt töötab ja mis ilmastikumuutusi see tekitab, oleks tore (mingi füüsikasõbralikum inimene, kes jagab terminoloogiat hästi). Avastasin, et see asub mingisuguse Maa magneetilise välja haripunktis ka (Alaska lähedal), ja kindlasti ei ole see mitte kokkusattumus, et see just sinna ehitati. Ametlik versioon asjal on "scientific research lab" umbes. Lähemalt ei räägita. Tegelikult on see töökorras masin, mis paiskab suurtes kogustes (mingit energiat vms) atmosfääri. Uurige keegi välja mida see täpselt teeb. (seda tahan ma lihtsalt huvi pärast teada, või sellega on ka probleeme kellelgi, et miks mind see huvitab? :D)

Eneseabi raamatud, ajaloolised raamatud, psühholoogide kirjutatud raamatud - seda sama teemat (sisemine jumalikkus) leidub paljudes neis, erineval moel. Isegi korruptsiooni ja valitsejate kohta on ajaloolisi raamatuid. Ma ise pole kõige pädevam raamatute lugeja olnud siiamaani, aga paar ema soovitatud selleteemalist raamatut olen ikka läbi lugenud. Kasuisa raamatud on väga deepid, neid olen aind sirvinud ja natukene lugenud, aga mingit häma, nagu mõned siit arvavad, nendes raamatutes küll ei olnud.

Muutis Mõistlik Kopikas, 23 mai 2012 - 14:57.

Suhkrupõrsake

Liige

• liige
  • Liitus:13 mai 2008
no nüüd sa ajad küll mingit täielikku jama. maavärinad ja tsunaamid illuminaatide korraldatud? mida veel. see viimane postitus viis küll sinu usaldatavuse neil teemadel alla minu jaoks.

Mulle tundub, et sa lihtsalt usud kõike, mida sa internetis leiad.

the-21-man

Liige

• liige
  • Liitus:17 märts 2010
minuteada on ainult tulnukatel relvad, mis suudavad looduskatastroofe sellises ulatuses esile kutsuda

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustSuhkrupõrsake, 23 mai 2012 - 15:05, kirjutas:

no nüüd sa ajad küll mingit täielikku jama. maavärinad ja tsunaamid illuminaatide korraldatud? mida veel. see viimane postitus viis küll sinu usaldatavuse neil teemadel alla minu jaoks.

Ma ei näinud seda internetis üldse. Mõtlesin selle ise välja täiesti. :D Ja see on võimalik küll... Sa ei saa kindlalt väita, et see nii ei ole. Mere põhja tuumapomme pannes saab igast kino korraldada. Ja selle fakti koha pealt oli mul küll õigus, et nii tihti pole varem katastroofe esinenud (jah, see võib olla rikutud loodusbilanssi tõttu, aga võib olla ka inimeste poolt korraldatud).
Illuminatiga seotud teemad, mis puudutavad olevikku ja tulevikku, ongi puhas spekulatsioon.

Muutis Mõistlik Kopikas, 23 mai 2012 - 15:31.

sitavikat

isane

• liige
  • Liitus:16 dets 2003
kopikal on õigus. tornaadode ja üleujutuste arvuline suurenemine ei saa olla juhus!
http://www.geo.umass...o250/ndtvul.htm

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011

Vaata postitustSuhkrupõrsake, 23 mai 2012 - 15:05, kirjutas:

Yo Ainar.
Ja see lause tekitab mulle kurva meele sinu suhtes > Mulle tundub, et sa lihtsalt usud kõike, mida sa internetis leiad.
Ma arvan, et sina oled vähem uurimistööd teinud ükskõik mis vandenõu teooria kohta, kui Germo viimase aja jooksul kokku.

Btw, füüsika on tore asi

[HAARP] http://en.wikipedia....esearch_Program - Pole juba ammu saladus, USA sõjavägi on oma toimikutes öelnud, et nad on kliimat kontrollinud ja mitte üks kord. Kas on väiksemaid ja võimsamaid versioone? Äkki planeedi orbiidil tiirlevad ringi? Meie ei tea. aga HAARPiga saab vabalt näiteks maavärinaid tekitada.

[Rocket Propusion] - Neid on mitu, http://rockettest.nasa.gov/ Kas on veel? Kas on võimsamaid? Kus?

Need on väiksemad masinad, mida inimestele lubatakse näidata. + Nagu on juba väidetud siis kliimakontroll keemiliste ainete pihustamise abil on juba rakendatud üle 50 aasta ja pole ammugi saladus.

Ma tahaks öelda Illuminaatide kohta nii palju, et te võtate seda nime liiga tõsiselt. Võtke seda nime kui sümbolina. Ka Vabamüürlaste sümboolika ja rituaalid on sinna kõik sisse mässitud. Inimestele on tekitatud illusioon, et teatud ühing kontrollib maailma. Me ei saa seda tõestada kahjuks, sest selles asjas on väike loop-hole sees. See ei pruugi olla üks ja sama organisatsioon/inimeste grupp, vaid keegi kusagilt on juhendanud inimesi salaja midagi korda saata ja suuri summasid maksnud. Need inimesed, kes on teinud midagi illegaalset ja salaja, on kõik tõestusmaterjalid ära hävitanud ja need tõestusmaterjalid säilivad ainult nende alateadvuses. Minu arust peaks näitama näpuga pankade poole. Pangasüsteem on üks suur nähtamatu orjapidamine, sellepärast ongi preagu terve maailm võlgades ja kusagilt seda raha juurde ei tule, sest seda polegi olemas, vaid see on tekitatud tühjast õhust.

Ma ei ürita olla mingi superman, et nüüd viskame kogu raha tulle, anname pankuritele nuga ja elame ilma rahata. Asi on selles, et see süsteem ei toimi ja ei toimi juba ammu, sest kogu raha jõuab lõpuks ikkagi tippu. Iga järgnev majanduskriis on mitukorda suurem, kui eelmine. Usakad on juba tundud mitu majanduskriisi, aga kahjuks on nad nii ära brainwashitud, et jaksavad ainult MacDonaldsis käia. Rikkad saavad ikka rikkamaks ja vaesed muutuvad vaesemaks, sest raha väärtus kahaneb ning mida sa seda kopikat ikka hoiupõrsasse pistad. Parem raiskame kohe kõik ära. See maailm on ammu putsis, enamus raha kulutatakse relvade tegemiseks (me räägime miljarditest). Me toodame toitu 10 miljardile inimesele aga ikkagi sureb iga aasta mitu miljonit inimest nälga. Õigustest ja vabadusest pole mõtet rääkidagi, sest seda üritatakse kah kahandada igal võimalikul moel, kui te veel tähele pole pannud.
the chase is better than the catch

SoldieR

Reino

• liige
  • Liitus:11 juuni 2009
kes või mis asjad neet illumatid on ?
mul töökaaslane mati ehk leian seletaksite saan talle väikse vimka teha :D
kuidas on kõige valutum teha enekat ?

Uko

Liige

• liige
  • Liitus:07 mai 2010
http://en.wikipedia....wiki/Illuminati

real*

LELE

• liige
  • Liitus:27 apr 2007

Vaata postitustSoldieR, 23 mai 2012 - 17:39, kirjutas:

kes või mis asjad neet illumatid on ?
mul töökaaslane mati ehk leian seletaksite saan talle väikse vimka teha :D

Küsi, miks ta tekitas 2004. aastal Tais tsunami?
Postitas pildi

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
Mäletate seda vandenõuteoreetikute ennustust, et selle suve olümpiamängude ajal toimub Londonis terroriakt? Märkasin ühes Hollywoodi filmis, et Big Benil oli kell täpselt 17:00 filmimise ajal. Nüüd nägin Family Guy eelviimases Inglise episoodis ka, et kell oli täpselt 17:00. Kui terroriakt kell 17:00 toimub, siis on küll väga hull ja LOL. :D

Enne 9/11 terrori akti oli Hollywoodi mitmes filmis kell 9:11 muideks :D

Muutis Mõistlik Kopikas, 23 mai 2012 - 19:51.

Kaunter

Liige

• liige
  • Liitus:20 nov 2004

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 23 mai 2012 - 19:51, kirjutas:

Mäletate seda vandenõuteoreetikute ennustust, et selle suve olümpiamängude ajal toimub Londonis terroriakt? Märkasin ühes Hollywoodi filmis, et Big Benil oli kell täpselt 17:00 filmimise ajal. Nüüd nägin Family Guy eelviimases Inglise episoodis ka, et kell oli täpselt 17:00. Kui terroriakt kell 17:00 toimub, siis on küll väga hull ja LOL. :D

Enne 9/11 terrori akti oli Hollywoodi mitmes filmis kell 9:11 muideks :D

Analoogia põhjal tähendab see 17. kuu nullindat päeva ju...

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008
Hah, said loll Billy

looodi

number 9

• liige
  • Liitus:01 nov 2007
illumitnati tüübid siis vaatavad multikaid ja diney channelit?
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." Bruce Lee

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustlooodi, 23 mai 2012 - 20:23, kirjutas:

illumitnati tüübid siis vaatavad multikaid ja diney channelit?

Mis see siia nüüd puutub, kas nad vaatavad neid või mitte? :D

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011
Hakkame ennustamismängu mägnima. Londonis sureb umbes 13000 inimest ja hiljem sureb Indoneesias 40000+ inimest maavärina tõttu? Lol !

Huvitav, mis sound see on? HAARP?

Muutis cccp, 23 mai 2012 - 21:08.

the chase is better than the catch

real*

LELE

• liige
  • Liitus:27 apr 2007
Juhtub siis, kui keegi oodata ei oska. Nüüd ollakse selleks asjaks ikka eriti valmis. Ühesõnaga, keegi meist siin planeedil ennustada ei oska ja soolapuhujad võivad oma kaartidega pokerit nolada. Alati tulevad need ennustajad siis välja, kui asi on juba toimunud. <_<
Postitas pildi

18 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 18 külalist, 0 anonüümset kasutajat