Hüppa postitusele

Change

Kas inimene on Kuul käinud?

Sellel teemal on 613 vastust

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011
  • Sugu:mees

Vaata postitustIronhammer, 17 mai 2012 - 23:20, kirjutas:

Esmalt vabandan, et järjekordselt teemast mööda räägin. Rohkem seda ei juhtu.

Ma ei ole naiivsust sisestada lasknud endale, sest 18 aastat blokeerisin ju täielikult seda Ma räägingi, nüüd ma saan aru millest ta räägib ja miks see naiivne mulle tundus. Aga vahet ei ole tõesti, te ei peagi seda mõistma tegelikult ja ma saan täielikult aru miks teile see vastuvõetamatu tundub. Sõnadega ei saa neid paljusi asju kirjeldadagi. Saab tegelt, aga seda juba spetsiifilisemas keeles. Kui kasutan lihtsaid mõisteid nagu jumalus ja energia, siis tundub see jutt lihtsalt idiootne. Illuminati on üldse nii lai teema, et sellest ei pruugi kolmandal või neljandal korral teemat puudutades ka veel pihta saada.

Fakt, et seda sulle 18 aastat juurutati mõjutab kindlasti su maailmapilti, lapse-vanemate vahelised suhted tuginevad usaldusele. Selle ärakasutamise nähte sa tõenäoliselt endale ei teadvustanud teismelise eas või siis nüüd kaitsed, õigustades ennast selle põhjal, et varem ei uskunud, kuid nüüd on kõik selge – see viitab (juhul kui sa rääkisid tõtt, et 18-aastat pidasid seda väärinformatsiooniks), et su elus esines mingi sündmus(tõenäoliselt suur, kuid ka väikeste sündmuste summeerimine pika aja vältel on võimalik), mis sind sellele rajale viis. See uuring võib olla ekstreemne näide, kuid ta näitab, et lapsepõlve rasked olud viivad muutusteni - http://www.ncbi.nlm..../pubmed/9631249 . Su kaitsehoiakust tuleneb, et sa pead oma maailmapilti seda enam tõeseks, sest muutus hoiakus on tõeliselt polariseeriv – kui inimesed muudavad oma elu või vähemalt proovivad seda muuta, siis mida suurem on ekstreemsus esialge olukorraga, seda tähtsamaks/õigemaks nad seda ka peavad. Näide – naised(muidugi ka mehed, kuid naiste puhul on see selgemini esile kerkiv) ei üritagi kehakaalu alandamiseks teha väikeseid muutusi oma toiduplaanis, vaid valivad radikaalse lähenemise dieetide abil.

Kergelt naiivne võin ma olla vahepeal, aga kindlalt ei ole see seotud hulluks olemisega. Pigem olen liiga kergelt usaldanud inimesi ja vahepeal valesi teooriaid uskunud, sest alles õppisin tundma maailma teise pilguga, being in touch with ppl souls etc, liiga palju info mõistmist järjest (mille kõige juures ei ole võimatu, et eliidid tulnukad varjavad meie eest... muidugi ma ei tea seda kahjuks veel täiesti kindlalt). Ma tean, et see teema jääb huvitavaks ja üheks tähtsaimaks eduvõtmeks minu elus. Tänu sellele muutuvad nii paljud suhtumised ja valdkonnad mu elus, sest oskad olevikus olla kogu aeg selle tugeva energiaga lõpuks. Ei varja, et mul on elus olnud depressiooni ja raske lapsepõlv, aga tänu sellele olengi tahtnud "vabaks saada" "tõde teada" jne, mistõttu on see vabaduse ja jõu tundmine pealtnäha "mitte millestki" (armastusest, headusest, mõtete kontrollimisest, keha šakrate energiate hoidmisest jne). Värvid ja kujundid mõjutavad ka meid selles mõttes, et tekitavad meis emotsioone või mingeid tundeid, teatud meeleolu vms (ei ole täpselt uurinud väga).

Sarnaseid ilminguid on raporteerinud ka psühhedeelikume (LSD, meskaliin, psilotsübiin, DMT) tarbinud või mõnes ohtlikuks, ebatavalises olukorras olnud inimesed (näiteks kliinilises surmas, röövimise, vägistamise, äraksutamise ohver jne). Tõenäoliselt esines sarnane olukord ka sinul ja su väide, et mõistad nüüd maailma paremini, rohkem, selgemalt võib olla põhjustatud su ajusisestest muutustest vastavate ühendite või stressiolukorras substraatide vabanemisel.
Šakrade kohta – sellistel asjadel/kanalitel pole leitud seost, et nad eksisteeriksid inimkehas anatoomiliste üksuste ja füsioloogiste protsessidena. Seni pole veel „šakra energiat“ leitud ja selle vastuväide, et meditsiinilistel testidel ei ole võimalik energiat mõõta, siis no palun väga. Energia on füüsikaline nähtus ja seega on ta mõõdetav parameeter.

// Ironhammer, said ikkagi natukene valesti aru. Oleksid mõistnud shamaanide iidsete ravimistehnikate võimalust, kui teaksid (just nimelt teaksid, mitte ei arvaks), seda, et vabamüürlased arendavad oma energiat ja teadvustavad vaimsust väga hästi. Kahju, et nii valesti aru saad minust (arvad, et kujutan asju ette, et nendel ei ole tõepõhja all). See, mida sina reaalseks nimetad, on tugevalt juurutatud mõtlemissuund (koolist, perekondadest, telekatest, multikatest ja ühiskonnast üldse, kuna enamus on sellised). Ma ei ütle, et see vale ja halb on. Kõik arenevad, terve elu. Ainult, et erinevates suundades ja erinevate kiirustega. Kui kõik inimesed tajuksid hinge ja energia võimu, oleksid nad rohkem "nemad ise" (ma räägin siinkohal just nendest, kes muidu võivad olla elus tublisti kõike teinud, aga ei ole lihtsalt leidnud selgust enda vaimsuses sügavamalt, leidnud hingerahu ja hingelist enesekindlust). Ma ei ütle, et inimesed ei suuda ilma süvenemata sellesse olla täiuslikud. Mõned ei pea neid asju teadmagi - käituvad alateadlikult, tunnetuslikult just vastavalt, enese teadmata. Sellepärast kutsutaksegi neid tihti õnneseenedeks ja enesekindlateks jms

Siin väljendub su järjekordne loogikaviga – eriline vabandus(special plead) ehk siis sa üritad väita, et sinu teadmised/arvamused/vaated on vabastatud üldiselt aktsepteeritavast meetodist/tõest, ilma et sa tooksid põhjenduse.
See mida ma reaalseks nimetav on teaduslik meetod – see on teadmiste saamise vahend, milleks kasutatakse vaatlusi või eksperimente, mida on võimalik ka hiljem korrata ning nad annavad sama vastuse, mille abil pannakse püsti hüpotees mingi nähtuse kohta. Seda nimetatakse objektiivseks tõeks. See „reaalsus“ on senikaua töötanud väga hästi alates ta kasutusele võtmisest ning aidanud tohutult kaasa teaduse arengule ning sellepärast seda ka õpetatakse.
Nii, aga võtame „sinu reaalsuse“, kus on tegemist subjektiivse tõega, mida saadakse introspektiivse vaatluse teel – see on aga libedale teele minek, sest ühe inimese mõttekäik on väga kergesti mõjutatav ja seega ka tulemused falsifeeritavad. Sa lähtud oma arvamustes faktide tõestamisel enda kogemusele/sündmustele, mida sinu arvates on loogilised, kuid inimese aju on keeruline arvuti, mis nagu ka su tavaline lauaarvuti, ei vasta alati ootustele ning annab vale tulemuse, eriti kui jooksutavad „süsteemide rajad“ on vigased -> Blue Screen of Death.

Üks küsimus: Kas te arvate, et 1600 aastat tagasi tegid need tunnetuslikud "nõiad" ülelasku inimestele siis ja säilisid sellegi poolest jutud, et nad suutsid ravitseda? Cmoon... Kas teist keegi ei ole tänapäeval mingi ravitseja juures käinud, kes oma energiatega teie sees ringi tuhnib vms? Igatahes energiavampiirlus on ka võimalik.. Samamoodi, nagu saab sisestada häid tundeid, saab ka halbu. Imeda halvaga teistelt endale energiat. Mida teevad need satanistid ja illuminatid ka. Sellest ka popp vampiiriteema. Kui te tähele võite panna, on seal tseen ruudulisel must-valgel põrandal koos punaste kardinate ja keepidega. Nad räägivad seal seda mõistukeelt ka veits kui ma õigesti mäletan. Eile kontrollisin karupoeg puhi ka veits, et mis seal täpsemalt olla võib. Obvious on sõltuvuse, rumaluse, ebakindluse ja vajaduse füüsilise asja, antud juhul magusa mee vastu, süvendamisel. Ja seal oli stseen "kuradist", kellel olid sarved ja oli siis laul tehtud temast (selle sama loo sees näitas ka teisi asju ja puhi plaadi kaane peal on üleval ehtne meelega tehtud saatana pea kuju ning sellel öökullil on need näppudest moodustunud püramiidid silme ees, mis sümboliseerib all-seeing-eyed).

Jah, ka 1600 aastat tagasi petsid „nõiad“ inimesi. Põhjus miks need jutud eksisteerivad tuleneb inimeste huvist ebaloomuliku vastu, sest nagu sinu põhjal seda näeb. Neid jutud säilisid ka vanades dokumentides, et pole midagi imestada. Ehk siis – dokumenteeriti need nähtused (hoolimata sellest, et nähtus ise ole pettus, v.t eelmist postitust) ja suukaudselt legendides anti üle inimeste kaudu.
Palun väga ma toon sulle näite piibilist jeesuse ülesärkamisest, Lazaruse ülesäratamisest – ka need jutud persisteerivad, sest see on midagi imetabast neile, kes ei suuda reaalsusega tegeleda ja nõuavad muinasjutte/erakordseid nähtusi. Niisiis sel puhul esmalt seda nähti, siis pandi kirja ja nüüd eksisteerib see muinasjutt meil ka tänapäeval.
Energiavampiirid – taaskord šakrad ? Midagi muud ehk näiteks rasvaimu ? Jah, rasv on printsibaalne metaboolse energia varu kehas ja selle eemaldamine rasvaimu käigus tähendaks energia imemist. Mõtlesid sa seda ? Ma loodan, et sa mõistad kui sarkastiline ma siin olen.
Siin seletavad mingid inimesed ja räpparid hästi illuminati kohta, ja ega nad niisama ei laula neid sõnu oma lauludes, need on messaged nende poolt, aga inimesed ei mõista neid. ja ma olen kindel, et nad ei ole seda kõike ise välja mõelnud ja mingid hullud usklikud, samamoodi nagu bob marley ja paljud teised ei olnud hullud, kellel ei ole tänu sellele nii hästi läinud.

Mulle tõsiselt imponeerib see lõik, kuna see näitab su autoriteete, allikaid ja tõendeid, mida sa kasutad. Nad ei laula neid sõnumeid niisama ? Kui paljudes lauludes neid tegelikke sõnumeid üldse on, kui enamus lauludest kordab ühte ja sama salmi, repliiki ? Ja kui paljudest sa mõistad artistide(tänapäeval ei saa isegi seda enam öelda, laulu sõnad luuakse mitme inimese koostööna ja ka siis ei ole nad paremad) tõelist mõtet ? Kui tihti sa arvad, et mõistad mõtet, kuid su kogemused ja mälu juhatavad sind hoopis teises, sinule meeldivamas suunas ? Su väide, et lauljad on kui faktide tõestajad on sama kui ma väidan, et põhikooli lõpetamata jätnud koristaja on autoriteet neurokirurgia alal.

See on ka hea video. Looduskatastroofid on ka nende tekitatud, nad on teaduslikult seda arendanud ja see on täiesti reaalselt võimalik. projektsioon h.a.a.r.p on üks nende viisidest. samuti saab pomme panna ookeanisse, et tsunamisi ja maavärinaid tekitada. jep.. ulmeline, tõsi ja deep.. ma võiksin seda ilma videodeta ka kirjutada, aga keda huvitab, siis video aitab paremini mõista. siin on uudised ja faktid ka mängus, et see teile mingit kind of crazy shit ei tunduks. see video on koostatud mingi venna poolt piltidest ja klippidest, aga sisaldab palju tõde.
http://www.youtube.c...1&v=39btKqMiqiQ
nad panevad teid kummardama oma jumalaid ilma, et te ise seda teaksite. peaksite selle video läbi vaatama ja siis otsustama, kas see on bullshit või mitte.. ma ise neid teemasi ei vaata enam, sest ma olen lõpuks aru saanud miks need teemad on ja kuidas need toimivad.. see samune illuminati ja satan worship thing, inimeste rumalamaks muutmine etc. täiega fun, sest kui seda lõiku mis ma just kirjutasin, esimest korda elus lugeda, tundub see nagu uskliku jutt aga jeps, igad faktid ja teadmised annavad kinnitust nendele asjadele järjest, kui juba läbi oled hakanud hammustama. Põhiline ülesanne on neil ebavõrdsuse loomine ühiskonnas. Sellest ülesandest saate ikka aru, see on kergesti mõistetav.
Siit lõigust kumab läbi veel su mitmeid probleeme – puikled kõrvale otsesest vastusest ja jätad asjad tõlgendamise hooleks, sul on segadus seoste ja põhjustega (pommid ookeanisse – tekitavad maavärinaid jne) . Video on postitatud „mingi venna“ poolt – tõepoolest „mingi“, ta pole ennast tutvustanud spetsialistina selles valdkonnas ega tõenäoliselt oska arvestada ka kõikide muutujate ja nähtustega ning oma teadmatusest siginenuna leiab, et asi on vandenõuteooria.

Kui ma nüüd selle oma postituse veel lõpuks läbi lugesin siis mulle kumas millegipärast, et sa lihtsalt räägid rääkimise pärast, isegi mitte eesmärgipäraselt. Jah, sa tõid mu enda tasemele ja lõid mind su omas mängus, sest mulle aitab, enam ma seda teemat ei kommenteeri. I should be ashamed of my stupidity of trying to talk to a wall, because it will not budge. I am ashamed.

Oma probleeme võite lahendada pmi teel või tehke endale eraldi teema. Su jutt üldistab liiga palju, aga teooria on hea.

Jätkame teemakohaselt

// vaatasin su juttu kah natukene

What is the "GDV Camera by Dr. Korotkov"?

"GDV Camera by Dr. Korotkov" is the first device in the world, which measures the distribution of energy levels of biological objects (energy gomeokinesis)

Uuri, enne kui midagi kirjutad

Muutis cccp, 18 mai 2012 - 16:48.

the chase is better than the catch

Dynamo

Liige

• liige
  • Liitus:16 dets 2003
Ironhammer, teooria on tõesti hea, aga su postid on sellised kus sa analüüsid kopika mõtlemist/poste ja üritad aru saada sellest (eeldan, et õpid psühholoogiat? vb mitte). What´s the point? Pigem ma soovitaks analüüsida tema toodud linke ja argumenteerida (ise ma ei raatsi oma aega raisata).
Praegu tundub see teema siin kopikale vastuvaidlemises, aga keegi reaalselt ei too vastutõendeid (v.a mingi dokkide jagamine).

e:// Ma ise usun, et maailma nn "ühteloomine" võib tuleviku perspektiivis isegi tõene olla (utoopia küll, aga maakerale võiks endale parem olla) aga sellest momendist kus asjadesse sekkuvad ufod ja mingi anti-gravity shit läheb mu arvamus toorelt lahku.

Muutis Dynamo, 18 mai 2012 - 19:41.

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

Vaata postitustDynamo, 18 mai 2012 - 19:36, kirjutas:

Ironhammer, teooria on tõesti hea, aga su postid on sellised kus sa analüüsid kopika mõtlemist/poste ja üritad aru saada sellest (eeldan, et õpid psühholoogiat? vb mitte). What´s the point? Pigem ma soovitaks analüüsida tema toodud linke ja argumenteerida (ise ma ei raatsi oma aega raisata).
Praegu tundub see teema siin kopikale vastuvaidlemises, aga keegi reaalselt ei too vastutõendeid (v.a mingi dokkide jagamine).

e:// Ma ise usun, et maailma nn "ühteloomine" võib tuleviku perspektiivis isegi tõene olla (utoopia küll, aga maakerale võiks endale parem olla) aga sellest momendist kus asjadesse sekkuvad ufod ja mingi anti-gravity shit läheb mu arvamus toorelt lahku.

Milleks tuua vastutõendeid kui keegi pole tõendeid toonud?

Muutis sokC, 18 mai 2012 - 20:08.

Posted Image

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011
Follow the money.
the chase is better than the catch

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
  • Liitus:23 apr 2012

Vaata postitustsokC, 18 mai 2012 - 20:08, kirjutas:

Tõendid quantom physicsi kohta on olemas ;) Sa pole kursis nendega
Ma kirjutan uurimustöö ka sellest. Avaldan teile ka, kui see korrektsemalt vormistatud on.
Quantom physicsit tutvustan NeoNeti spordipäeval ka algfaasis vb (eile öösel kirjutasin natukene) :D

Mida see ära tõestab? Antimateeriat, mõtete jõu ja inimese aju etappe, kuidas see reaalsust enda jaoks loob/kokku paneb/kinnitab.

Kaks teaduslikku katset on tehtud selle jaoks
1) Elektronide tulistamine läbi kahe augu. Samas positsioonis neid läbitulistades muutus nende teekond olenevalt sellest, kas keegi jälgis neid pealt või mitte. Vahetavad oma "lainete" kulgemise (ehk raja) korrapärast suunda. Seda nimetatakse superpositsiooniks.
2) Vee väikseid osakesi vaadeldi mikroskoopidega ja nende kristalli (väikse osakese) kuju õnnestus muuta läbi mõtete, tunnete ja mingite "jõududega", mis on nähtamatu füüsika osa - quantom physics. Seda avastatakse üha rohkem õnneks, uuritakse teadlaste poolt. Varsti ei hakka enam inimesed vastu vaidlema, et "haha mõtte jõud mis rumalust te ajate"
3) Tehti katse, kus 1000 inimest koguti ülikooli kokku ja nad hakkasid massimeditatsiooni korraldama. Selle tulemusel pidi linnakeses kuritegude arv vähenema 25% (kvantfüüsika ja meditatsiooni spetsialistide poolt välja arvutatud). Lõpptulemuseks oligi ligi 25%-line kuritegevuse langus linnas.

Et mõista paremini:
Spoiler

Muutis Mõistlik Kopikas, 19 mai 2012 - 08:42.

megamees

BUFU

• liige
  • Liitus:04 okt 2007
Postitas pildi

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustmegamees, 19 mai 2012 - 09:09, kirjutas:

See quantom teema ei ole youtube videode teema. Sellest on filme ja raamatuid. Sellest räägivad sügavad filosoofid, teadlased ja füüsikud. Kaudselt tunnetavad seda paljud inimesed, enese teadmata. Sellest räägivad kaudselt isegi armastuslaulud ja suhted (kus on rohkem võnkeid ja tajusid sees).

Samamoodi ei pruugi sa teada millised toiduained omavahel on kasulikud, millised looduslikud taimed (omavahel kombineerituna on eraldi millelegi kasulikud, aga sa võid seda ikkagi uskuda ja järgi uurida ilma, et oleksid ise selle jaoks keemilisi ning füüsilisi katseid teinud).
Enne ei tasu maha teha, kui pole ise sügavalt järgi uurinud neid asju. ;)
(btw seda tunnistas isegi Einstein ja mitmed teised kuulsad geeniused)

Seega soovitangi selliste teemadega käituda järgmiselt:
* Kui ei usu üldse, ära lase süvenda seda mõtet ja reaalsuse tõlgendamist enda ajus (ikkagi see on olemas sul alateadvuses ja võib hiljem silmad avada, kui laiemalt maailmas sellest räägitakse näiteks, koged enda elu kogemuste kaudu ise vms)
* Kui usud natukene, siis kaalutle ebareaalseid ja reaalseid varjante, uuri juurde ja kujunda enda arvamus asjast

Saan varsti ühe väga väga hea filmi nime, mis seda teemat paremini seletada aitab.
Sain: "What a bleep" 2004
review: http://en.wikipedia...._Do_We_Know!%3F

Muutis Mõistlik Kopikas, 19 mai 2012 - 09:37.

megamees

BUFU

• liige
Mu point oli lihtsalt see, et ma arvan, et sa ei tea ikka essugi kvantfüüsikast, sest no olgem ausad, sa ei tundu just eriline füüsikahuviline, et seda ise õppida ja sa lõpetad alles keskat, kus tavaprogrammis ei õpetata vist kvatfüüsikat (meil natuke oli pealiskaudselt, vb oli sul ka, ei tea, aga ma ei usu, et väga põhjalikult).

Kaunter

Liige

• liige
  • Liitus:20 nov 2004

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 19 mai 2012 - 08:29, kirjutas:

Vaata postitustsokC, 18 mai 2012 - 20:08, kirjutas:

Tõendid quantom physicsi kohta on olemas ;) Sa pole kursis nendega
Ma kirjutan uurimustöö ka sellest. Avaldan teile ka, kui see korrektsemalt vormistatud on.
Quantom physicsit tutvustan NeoNeti spordipäeval ka algfaasis vb (eile öösel kirjutasin natukene) :D

Mida see ära tõestab? Antimateeriat, mõtete jõu ja inimese aju etappe, kuidas see reaalsust enda jaoks loob/kokku paneb/kinnitab.

Kaks teaduslikku katset on tehtud selle jaoks
1) Elektronide tulistamine läbi kahe augu. Samas positsioonis neid läbitulistades muutus nende teekond olenevalt sellest, kas keegi jälgis neid pealt või mitte. Vahetavad oma "lainete" kulgemise (ehk raja) korrapärast suunda. Seda nimetatakse superpositsiooniks.
2) Vee väikseid osakesi vaadeldi mikroskoopidega ja nende kristalli (väikse osakese) kuju õnnestus muuta läbi mõtete, tunnete ja mingite "jõududega", mis on nähtamatu füüsika osa - quantom physics. Seda avastatakse üha rohkem õnneks, uuritakse teadlaste poolt. Varsti ei hakka enam inimesed vastu vaidlema, et "haha mõtte jõud mis rumalust te ajate"
3) Tehti katse, kus 1000 inimest koguti ülikooli kokku ja nad hakkasid massimeditatsiooni korraldama. Selle tulemusel pidi linnakeses kuritegude arv vähenema 25% (kvantfüüsika ja meditatsiooni spetsialistide poolt välja arvutatud). Lõpptulemuseks oligi ligi 25%-line kuritegevuse langus linnas.

Et mõista paremini:
Spoiler

Cool story bro.

Ära räägi asjadest, mis sul ilmselgelt üle pea on...

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 19 mai 2012 - 09:32, kirjutas:

Vaata postitustmegamees, 19 mai 2012 - 09:09, kirjutas:

See quantom teema ei ole youtube videode teema. Sellest on filme ja raamatuid. Sellest räägivad sügavad filosoofid, teadlased ja füüsikud. Kaudselt tunnetavad seda paljud inimesed, enese teadmata. Sellest räägivad kaudselt isegi armastuslaulud ja suhted (kus on rohkem võnkeid ja tajusid sees).

Samamoodi ei pruugi sa teada millised toiduained omavahel on kasulikud, millised looduslikud taimed (omavahel kombineerituna on eraldi millelegi kasulikud, aga sa võid seda ikkagi uskuda ja järgi uurida ilma, et oleksid ise selle jaoks keemilisi ning füüsilisi katseid teinud).
Enne ei tasu maha teha, kui pole ise sügavalt järgi uurinud neid asju. ;)
(btw seda tunnistas isegi Einstein ja mitmed teised kuulsad geeniused)

Seega soovitangi selliste teemadega käituda järgmiselt:
* Kui ei usu üldse, ära lase süvenda seda mõtet ja reaalsuse tõlgendamist enda ajus (ikkagi see on olemas sul alateadvuses ja võib hiljem silmad avada, kui laiemalt maailmas sellest räägitakse näiteks, koged enda elu kogemuste kaudu ise vms)
* Kui usud natukene, siis kaalutle ebareaalseid ja reaalseid varjante, uuri juurde ja kujunda enda arvamus asjast

Saan varsti ühe väga väga hea filmi nime, mis seda teemat paremini seletada aitab.
Sain: "What a bleep" 2004
review: http://en.wikipedia...._Do_We_Know!%3F

Kuule poisiklutt. Sul pole oma emakeelgi selge. Mis kuradi kvantfüüsikast sa tuled siia rääkima. Piisab lugeda su esimest lauset "See quantom teema...", et aru saada, et sul pole vähimatki aimu, mida sa siia teemasse kõike jobistad. Iga postitusega tundud üha rohkem vaimselt alaarenenud.

Ja see sõna on 'quantum'.

Muutis sokC, 19 mai 2012 - 11:24.

Posted Image

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
Jälle ägised niisama, ise midagi juurde ei oska öelda. GJ :D Lets cut the offtopic noobs...

// tee veel paar posti, et me ikka täielikult aru saaks, et sulle ei meeldi :D
5 veel siis oleks norm juba

Muutis Mõistlik Kopikas, 19 mai 2012 - 23:05.

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 19 mai 2012 - 16:14, kirjutas:

Jälle ägised niisama, ise midagi juurde ei oska öelda. GJ :D Lets cut the offtopic noobs...

Ega sellele sitale, mida sa siia postitad ei saagi vist väga palju midagi juurde öelda ega muudmoodi kommenteerida.

Posted Image

L4hma

Freelancer

• liige
  • Liitus:14 märts 2004
  • Sugu:ei ütle

Ära nüüd jonni. Ma olen kindel, et sul pole aimugi kvantfüssist. Sa käid alles keskas ja seal seda ei puudutata. Seevastu mina olen põgusalt ülikoolis seda teemat käsitlenud ja ma võin sulle üsna kindlalt öelda, et sul pole aimugi kvantfüssist.

Muutis L4hma, 20 mai 2012 - 02:43.

weylin

Next stop is neverland.

• liige
  • Liitus:05 mai 2012

Sa ise tekitadki offtopicut, tulles siin sogama illuminatidest ja kvantfüüsikast. Sul polnud mitte midagi teemale juurde lisada, sellepärast hakkasidki kvantfüüsikast ja illuminatidest jahuma.

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009
no varsti saab kindlalt väita, et kuul on käidud - ma ise lähen varsti.
5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
Kvantfüüsika on osa, mida on hoitud saladuses ja inimestes seda poolt meelega mitte arendada püütud. Ma räägin selle mõjust inimestele. Et nende aju reageerib niivõrd palju emotsioonidele, mis tulevad mõtetest. Ma ei saa seda lõpuni teile seletada, sest te ei saaks aru.

Muutis Mõistlik Kopikas, 20 mai 2012 - 11:22.

Awesome

Nerd

• liige
  • Liitus:15 mai 2012

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 20 mai 2012 - 11:22, kirjutas:

Kvantfüüsika on osa, mida on hoitud saladuses ja inimestes seda poolt meelega mitte arendada püütud. Ma räägin selle mõjust inimestele. Et nende aju reageerib niivõrd palju emotsioonidele, mis tulevad mõtetest. Ma ei saa seda lõpuni teile seletada, sest te ei saaks aru.

Proovi siis vähemalt seletada

megamees

BUFU

• liige

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 20 mai 2012 - 11:22, kirjutas:

Wait, what? Kvantfüüsika on saladus? Misasja? Kust sul selline idee tuli?

Muutis megamees, 20 mai 2012 - 12:43.

Franz

Liige

• liige
  • Liitus:01 dets 2008
Valgusta meid (sinu arvates idioodid, kes ei saa millegist aru), oo suur ja tark Mõistlik Kopikas

Muutis Cesare, 20 mai 2012 - 13:16.

Margunn

Töötukassa maksab

• liige
  • Liitus:02 juuli 2005
Billy võiks raamatu kirjutada, tal tekst voolab, nagu jõgi.

Ma arvan, et inimene on kuul käinud.
Numa numa

11 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 11 külalist, 0 anonüümset kasutajat