Hüppa postitusele

Change

Kas inimene on Kuul käinud?

Sellel teemal on 613 vastust

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
  • Liitus:23 apr 2012
  • Sugu:mees

Vaata postitustmegamees, 16 mai 2012 - 17:30, kirjutas:

Billy sa oled Illuminatide olemasolust endiselt toonud 0 tõendit.

Ei.. Viimase astme vabamüürlased on reaalselt olemas ja eksisteerivad praegugi peaaegu igas riigis (eestis 2-3 tükki, täpselt ei mäleta). Disney ja Hollywood on satanistlikud. Hollywood on kõrge astme vabamüürlaste käes praegugi ja Disney asutaja oli samuti viimase astme vabamüürlane. Nad tegelevad täpselt selliste asjadega, mida ma sulle siin teemas eraldi lahti seletanud juba olen (ja paljude teiste asjadega veel). Nemad moodustavadki Illuminati. Sulle ei jõua ikka kohale ma arvan. Aga mina ka ei usuks seda juttu, kui esimest korda suvakalt seda kuuleks. ;)

Vaata postitustJack Herer, 16 mai 2012 - 17:37, kirjutas:

tõendid, mitte su umbluu.
Otsi ise tõendeid, mitte ära mölise siin. Omg tõesti. Mu jutt ei ole umbluu, lihtsameelseke, kes arvab, et need asjad nii ei ole -.-
See kui sina neid asju ei tea, ei tähenda, et mina pean nahast välja pugema ja sulle tõendeid otsima hakkama, ajaloo tunde siin vabamüürlastest andma jms. Eriti king in the castle oled endaarust või?
Ma olen Disney ja satanismi teemat tõestanud juba. 9/11 teemat ja muusikatööstuse teemat samamoodi. Uuri ise edasi, kui huvi on.

Muutis Mõistlik Kopikas, 16 mai 2012 - 17:43.

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009

// kui väidad, siis tõesta ka.

Muutis Jack Herer, 16 mai 2012 - 17:43.

5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

Mötley

baffff

• liige
  • Liitus:06 veebr 2007

Illuminaadid on kogu aeg olemas olnud. Läbi ajaloo on salaühingud mõjutanud riikide tööd ja paljut muud. Prantsuse revolutsiooni tagamaad on seotud erinevate loožidega. Tsiteerin "Suure Prantsuse Revolutsiooni organiseerimine ning käik on justkui Weisshaupti teostest praktikasse kopeeritud ning selle juhtimisel osalesid jakobiinide klubidesse sisseimbunud saksa päritolu illuminaadid ning kabalistlik illuminaat Martinez de Pasqualis (Portugalist pärit juut, kes koos prantsuse krahvi de Saint-Martiniga oli Martinistliku Ordu asutajaks).".

Tore küll, et te siin küsimusi esitate, kuid teie vaated on nii jurdunud, et te ei suuda midagi uskuda. Täiesti suvaliselt lahmite küsimusi ja sõimate. Kas te olete üldse illuminaatide kohta midagi uurinud? Vaevalt, ja kui, siis mingit jaburat google teksti. Lugege raamatuid ehk siis tuleb mõni arukas küsimus ka. Seni, aga elage oma primitiivses mõttemaailmas, kus elu on kui muinasjutt - elu ongi muinasjutt, aga nähke kes seda kirjutab.

Muutis Mötley, 16 mai 2012 - 17:58.

iMad

Liige

• liige
  • Liitus:27 jaan 2008
Lugesin suht kogu teema läbi,
väga räige kuidas mõni käli siin vaidlemise käigus peaaegu nutma hakkab :dd

''ON KÄINUD TRR BLE BLEeeee plõksid ve''

Ofc on nad kuul käinud.
Tõestan? Ei pea ma midagi tõestama. Fu

megamees

BUFU

• liige
  • Liitus:04 okt 2007

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 16 mai 2012 - 17:33, kirjutas:

Ei.. Viimase astme vabamüürlased on reaalselt olemas ja eksisteerivad praegugi peaaegu igas riigis (eestis 2-3 tükki, täpselt ei mäleta). Disney ja Hollywood on satanistlikud. Hollywood on kõrge astme vabamüürlaste käes praegugi ja Disney asutaja oli samuti viimase astme vabamüürlane. Nad tegelevad täpselt selliste asjadega, mida ma sulle siin teemas eraldi lahti seletanud juba olen (ja paljude teiste asjadega veel). Nemad moodustavadki Illuminati. Sulle ei jõua ikka kohale ma arvan. Aga mina ka ei usuks seda juttu, kui esimest korda suvakalt seda kuuleks. ;)

Otsi ise tõendeid, mitte ära mölise siin. Omg tõesti. Mu jutt ei ole umbluu, lihtsameelseke, kes arvab, et need asjad nii ei ole -.-
See kui sina neid asju ei tea, ei tähenda, et mina pean nahast välja pugema ja sulle tõendeid otsima hakkama, ajaloo tunde siin vabamüürlastest andma jms. Eriti king in the castle oled endaarust või?
Ma olen Disney ja satanismi teemat tõestanud juba. 9/11 teemat ja muusikatööstuse teemat samamoodi. Uuri ise edasi, kui huvi on.

Billy relax, ma juba enne seletasin, sa oled tõestanud sündmusi ja arengut. Ma ei hakka neid ümber lükkama. AGA sa pole tõestanud seda, et Illuminatid on olemas. Esimene ei tähenda automaatselt teist, vaata mu näidet kasepuudega, eelmisel lehel on vist.

//Teooria: On olemas salaühing, mille eesmärk on saavutada olukord, kus kogu parasvöötme metsad koosnevad ainult kaskedest. Tõestus: Kuna väga paljudes kohtades kasvavad kased siis võib kindlalt väita, et see organisatsioon on olemas.

Muutis megamees, 16 mai 2012 - 19:13.

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

Vaata postitustmegamees, 16 mai 2012 - 19:09, kirjutas:

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 16 mai 2012 - 17:33, kirjutas:

Billy relax, ma juba enne seletasin, sa oled tõestanud sündmusi ja arengut. Ma ei hakka neid ümber lükkama. AGA sa pole tõestanud seda, et Illuminatid on olemas. Esimene ei tähenda automaatselt teist, vaata mu näidet kasepuudega, eelmisel lehel on vist.

//Teooria: On olemas salaühing, mille eesmärk on saavutada olukord, kus kogu parasvöötme metsad koosnevad ainult kaskedest. Tõestus: Kuna väga paljudes kohtades kasvavad kased siis võib kindlalt väita, et see organisatsioon on olemas.

Täpselt nii töötab billy aju.

Posted Image

weylin

Next stop is neverland.

• liige
  • Liitus:05 mai 2012

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 16 mai 2012 - 15:09, kirjutas:

Vaata postitustWantToBe, 16 mai 2012 - 13:04, kirjutas:

Normaalsuse piiridesse jäävate all mõtlen ma argumente, mis ei sisalda tulnukaid, halle, illuminaate ja laadseid friikarengsõnu.

Ära lahmi tühja, kui midagi ei tea sellest teemast. Illuminati on reaalselt olemas, kes omab Hollywoodi ja palju muud.

Keegi ei arva, et pole uskumatult rikkaid inimesi, kes saavad kergelt maailma kontrollida. Aga sellised inimesed ei ole 15 ja unista maailma vallutamise plaanidest.

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 16 mai 2012 - 17:00, kirjutas:

Illuminati teemasse: täna näitasin tinychatis karupoeg puhi dvd kaanel olevat saatanat ja all seeing eyed :D
Ja ärge hakake ajama, et see pole illuminatiga seotud. Filmide, muusika ja multikate läbi inimeste alateadvusega manipuleerimine on üks nende tegevusharudest.

Trollid või mõtled üle?

Muutis weylin, 16 mai 2012 - 19:44.

Päh!

Liige

• liige
  • Liitus:03 juuli 2008
Peate illuminaatide jaoks eraldi teema tegema.

Ma olen pime sellejaoks on eraldi teema.

Muutis Päh!, 16 mai 2012 - 21:01.

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustsokC, 16 mai 2012 - 19:22, kirjutas:

Siiski mitte. Kui sa teist inimest ei tunne, ära kunagi hakka tema kohta mingeid eelarvamusi arvama, eriti selliseid halbu. Sa tunned end ebakindlana, sa kardad uskuda seda, sest oled vb liiga harjunud selle ümbritsevaga, millist teed järgib enamus ühiskonnast. Sa pole seda valgustatust vaimselt saanud lihtsalt, aga sul on selleks võimalus, kui sa ise seda tahad.

Illuminati koha pealt nii palju, et mina tean, et see on olemas, ja sellest piisab mulle. Tõestused on olemas mul sellised, millest ma siia kirjutada ei ole saanud. :)

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 16 mai 2012 - 22:56, kirjutas:

Vaata postitustsokC, 16 mai 2012 - 19:22, kirjutas:

Siiski mitte. Kui sa teist inimest ei tunne, ära kunagi hakka tema kohta mingeid eelarvamusi arvama, eriti selliseid halbu. Sa tunned end ebakindlana, sa kardad uskuda seda, sest oled vb liiga harjunud selle ümbritsevaga, millist teed järgib enamus ühiskonnast. Sa pole seda valgustatust vaimselt saanud lihtsalt, aga sul on selleks võimalus, kui sa ise seda tahad.

Illuminati koha pealt nii palju, et mina tean, et see on olemas, ja sellest piisab mulle. Tõestused on olemas mul sellised, millest ma siia kirjutada ei ole saanud. :)

Kui sa mind ei tunne, ära hakka minu kohta mingeid eelarvamusi arvama. Eriti sinu IQ-ga...

Posted Image

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustsokC, 16 mai 2012 - 23:02, kirjutas:

Kui sa mind ei tunne, ära hakka minu kohta mingeid eelarvamusi arvama. Eriti sinu IQ-ga...

Miks sa minu kohta siis igal pool eelarvamusi lood? Teiseks mu IQ on üle keskmise, testitud IQ testi ja võimete testiga :)
Ole rahumeelsem, tõesti, sul endal ei ole ka hea olla selline kurjatahtev tegelt. :)
Sa ei julge teistest erineda arvatavasti, sellest barjäärist läbi murda - mille käigus muutuksid ka vabameelsemaks ja kiiremini vaimsust arendavaks, elujõudu täis olevaks positiivseks inimeseks.

Muutis Mõistlik Kopikas, 17 mai 2012 - 00:42.

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 17 mai 2012 - 00:38, kirjutas:

Miks sa minu kohta siis igal pool eelarvamusi lood? Teiseks mu IQ on üle keskmise, testitud IQ testi ja võimete testiga :)
Ole rahumeelsem, tõesti, sul endal ei ole ka hea olla selline kurjatahtev tegelt. :)
Sa ei julge teistest erineda arvatavasti, sellest barjäärist läbi murda - mille käigus muutuksid ka vabameelsemaks ja kiiremini vaimsust arendavaks, elujõudu täis olevaks positiivseks inimeseks.

Eelarvamusi? Su postitused pakatavad idiootsusest. See ütleb sinu kohta nii mõndagi.

Posted Image

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustsokC, 17 mai 2012 - 00:56, kirjutas:

Eelarvamusi? Su postitused pakatavad idiootsusest. See ütleb sinu kohta nii mõndagi.

Kahjuks on meie vahelisel suhtlusel keeruline ühe laine peale saada.Sinu suhtlus väljendab minu jaoks, seda et sina lood eelarvamusi minu isiksuse põhjal ja ei vaevugi panna proovile mõni teine tsenaarium oma elufilosoofiale. Tee oma koopas enda jaoks neid järeldusi, mis on sinu jaoks kõige mugavamad aga jäta palun minu hing rahule, sa ei võida kunagi lahingut tõega, mitte kellegi ego ei ole nii suur, et seda teha. Kunagi vanemana ja elukogenunumana saame võibolla seda aega meenutada, aga sa võiks teha oma rada edasi ja jätkata nende tegevustega nagu siiani, aga katsu palun mõista, et meie kohustus on ka neid kaitsta kes seda enda eest teha ei suuda. see ongi meie ainus "relv" "pärimus" või eelis mida enda kaitseks elus rakendada.
Ära vihka, vaid hooli! Ava oma silmad sest paratamatu on see, et sa näed!

Dynamo

Liige

• liige
  • Liitus:16 dets 2003

Eriti sinu IQ-ga...

Whoppady, meil on siin Dr. Tean-Su-Iq´d-Üle-Interneti. Kulla doktor, mis on minu IQ? Palun täpne number.

Mõistlik Kopikas, well, sa jääd siin teemas küll ummikseisu. Kümned inimesed tahavad tõestust teadustööde näol. Kui leiad uurimustöid (ülikoolis tehtud, mitte mingeid põhikoolis vorbituid) siis postita kindlasti siia.
e:// Tippisin emeraldi sisse illuminat ja mõned artiklid tulid. Kõigil kel ülikooliga sinna ligipääs ja tahavad teaduslikku juttu lugeda, siis soovitan.

Muutis Dynamo, 17 mai 2012 - 07:46.

megamees

BUFU

• liige
Billy see on viies kord juba, kui sa põikled sellest küsimusest eemale.

"Illuminati koha pealt nii palju, et mina tean, et see on olemas, ja sellest piisab mulle. Tõestused on olemas mul sellised, millest ma siia kirjutada ei ole saanud."

Miks sa nenedest siia ei saa siis kirjutada? Lastakse maha? Repressseeritakse?

the-21-man

Liige

• liige
  • Liitus:17 märts 2010
kui sa tead liiga palju, sellest kõva häälega pasundad ja see jõuab kellegi kõrvu, siis sind mürgitatakse nii peenelt ära, et ise ka ei usu.

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustmegamees, 17 mai 2012 - 09:38, kirjutas:

Kui sa kuuled, toome näiteks, vabamüürlaselt infi, siis ta võib sulle tutvustada maailmaasju ja tegelikke põhjuseid poliitilistele ja majanduslikele sündmustele, mis on kõrgemalt meelega nii plaanitud ja tehtud, rääkida sulle sisemise jumaliku leidmisest ja kui tähtis on hoida oma sisemise energia šakrad positiivsed jne. See ei tähenda, et sa võiksid sellest kuulutama minna "fafa mulle üks vabamüürlane rääkis, et nii on" Selliseid asju võivad üksteisega rääkida inimesed, kes lihtsalt teavad neid asju või siis haaravad ruttu seda teemat. Niisama kuulutada ja seda peale suruda, kui ei taheta aru saada, ei ole mõtet. Sellepärast nad ei seletagi kunagi lihtkodanikule ka seda teemat. Enamus ei mõista, ei oskaks selle infoga midagi teha, sest see peidab palju hingelisi saladusi ja poliitilisi/majanduslikke skeeme.
Ehk tõin vähegi selgust teile selle jutuga. Kui kümnest üks või kaks inimest saavad aru, on see juba success, sest seda teemat ei ole valmis igaüks lennult haarama veel.

megamees

BUFU

• liige

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 17 mai 2012 - 11:47, kirjutas:

Vaata postitustmegamees, 17 mai 2012 - 09:38, kirjutas:

Kui sa kuuled, toome näiteks, vabamüürlaselt infi, siis ta võib sulle tutvustada maailmaasju ja tegelikke põhjuseid poliitilistele ja majanduslikele sündmustele, mis on kõrgemalt meelega nii plaanitud ja tehtud, rääkida sulle sisemise jumaliku leidmisest ja kui tähtis on hoida oma sisemise energia šakrad positiivsed jne. See ei tähenda, et sa võiksid sellest kuulutama minna "fafa mulle üks vabamüürlane rääkis, et nii on" Selliseid asju võivad üksteisega rääkida inimesed, kes lihtsalt teavad neid asju või siis haaravad ruttu seda teemat. Niisama kuulutada ja seda peale suruda, kui ei taheta aru saada, ei ole mõtet. Sellepärast nad ei seletagi kunagi lihtkodanikule ka seda teemat. Enamus ei mõista, ei oskaks selle infoga midagi teha, sest see peidab palju hingelisi saladusi ja poliitilisi/majanduslikke skeeme.
Ehk tõin vähegi selgust teile selle jutuga. Kui kümnest üks või kaks inimest saavad aru, on see juba success, sest seda teemat ei ole valmis igaüks lennult haarama veel.

Ma ei tahagi haarate mingeid hingesaladusi. Ma tahaks lihtsalt tõendeid, et illuminatid(sellisel kujul nagu sina neid kirjeldad) on olemas :D

WantToBe

Tige tikker

• liige
  • Liitus:25 nov 2011

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 16 mai 2012 - 15:09, kirjutas:

Vaata postitustWantToBe, 16 mai 2012 - 13:04, kirjutas:

Normaalsuse piiridesse jäävate all mõtlen ma argumente, mis ei sisalda tulnukaid, halle, illuminaate ja laadseid friikarengsõnu.

Ära lahmi tühja, kui midagi ei tea sellest teemast. Illuminati on reaalselt olemas, kes omab Hollywoodi ja palju muud.

Kui ma vaid lahmaks. Olen siiski antud valdkonnas ka "haritud" nagu sina. Filmid, raamatud, artiklid jne. Kuid järeldusi annab teha ka reaalsuse piirides.

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustWantToBe, 17 mai 2012 - 13:06, kirjutas:

Kui ma vaid lahmaks. Olen siiski antud valdkonnas ka "haritud" nagu sina. Filmid, raamatud, artiklid jne. Kuid järeldusi annab teha ka reaalsuse piirides.

Need on täiesti täiesti reaalsed piirid, mis tunduvad sulle lihtsalt ebareaalsed selle süsteemi sügavuse tõttu. Väga väga reaalne ikka kui pikemalt järgi mõelda. Ammu on eksisteerinud need organisatsioonid, ammu teada tuntud asi, et sõjast saavad Eliidid kasu. Kui sa lõpuks aru saad, et raha ja võimuga on need "ebareaalsed teooriad" täiesti võimalikud, siis muutud sa sellesse juttu ka lõpuks teistmoodi ja hakkad mõistma erinevaid maailmas toimuvaid sündmusi teisiti - lugema ridade vahelt. Hea näide on Facebook, mis tehti CIA või FBI poolt, et omada tegelikult kontrolli inimeste üle. Sealt saab teada kes kellega suhtleb, milline välja näeb, mida nad mingil päeval teinud on. Ja arvatavasti see, mida te veel ei teadnud - Facebook salvestab teie külastatud lehekülgi automaatselt, kui sa ei ole seda eelnevalt manuaalselt ära blokeerinud. Teine hea näide on SOPA, ACTA, PIPA ja interneti blokeerimine - see ei ole niisama järsku ja lambist - levib liiga palju vabainfot, inimene saab valida absoluutselt mida ta internetist vaatab. Blokeeritakse saite, mis levitavad igasuguseid erinevaid vähempopulaarseid videosi, aga jäetakse alles mainstream sarju kajastavad saidid (tvlinks.eu, riiklikute telekanalite veebilehed etc (ntks tv3 ja kanal 2 on samuti illuminatide kontrolli all - ega muidu ei lastaks just neid seebikaid ja hollika filme - neile on vaja, et seda peetakse õigeks ja populaarseks), kus on ainult populaarseimad, kaudselt halvasti mõjutavad sarjad, mis loovad stereotüüpe, materialistlikust, satanistlikust ja ebakindlust inimestesse). Mäletate seda imalat põhjendust, miks nad neid organisatsioone luua tahtsid? Põhjuseks tõid nad selle, et filmide ja sarjade omanikud ei saa oma raha piisavalt kätte ja see on nagu "vargus". Kuigi just artiste ja omanikke ei häiri see tegelikult - nad saavad kuulsust ja raha ikkagi, veelgi rohkem. Nemad on alati tahtnud kontrollida ja enda raamistiku järgi inimesi käituma panna (vanasti läbi ristiusu ja kirikute, kus anti haridust jne). Muide Eesti esimene vabamüürlane oli Otto Wilhem Masing, kes lõi Eesti keelde "Õ" tähe ja oli tähtis kirikuõpetaja. Ta ei olnud niisama vabamüürlane, talle anti käsud ette, mida Eestis arendada ja teha on vaja (muidugi mitte kõike). Samamoodi on praeguses maailmas Putin, Bush, Rooma Paavst, EL juhid etc korrumpeerunud tähtsad inimesed, kes teevad koostööd, et hoita teatud maailmakorda ja majanduslikku seisu. Laiemas pildis nad tahavad, et rahvas oleks rumal, sest nad saavad siis paremini skeemida. Ameerika ei ole mitte selle pärast rumalaid inimesi täis, et nad inimeselt oleksid suutmatud, vaid Ameerika on niivõrd tugevat tööd selle nimel teinud, et inimesi kontrollida ja neile teatud illusioone luua.

Kindlasti sai mõni vähemalt selgust sellesse asjasse. Aga ainult see, kes juba algusest peale on tajunud, et maailmas on palju valet ja manipuleerimist, ebainimlikkust ja kontrollimist.

Muutis Mõistlik Kopikas, 17 mai 2012 - 13:34.

18 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 18 külalist, 0 anonüümset kasutajat