Hüppa postitusele

Change

Kas inimene on Kuul käinud?

Sellel teemal on 613 vastust

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
  • Liitus:23 apr 2012
  • Sugu:mees
Tulnuka vaaraodel leiab kindlasti tulnuka dna geene. Need ei olnud tavalised inimesed. Juba nende kuju ja suuruse järgi saab seda öelda. Numbrite maagiat? :D lol. See numeroloogia on niivõrd tähtsal kohal nendel freemasonitel. Whitney Huston suri isegi sellise koha peal ära, täpselt kell 3, kus on google mapsi pealt vaadatuna all-seeing eye. Nad lähtuvad ohverdustel ja paljudel teistel asjadel oma numeroloogilistest seostest väga suurelt. Pealegi universumit saabki matemaatiliselt üha väiksemates tükkideks jagada. Kõik on matemaatiline. Väga rumal on ikka öelda, et "mingite numbrite maagiat ei usuks". Seda on lihtsalt naeruvääristatud nende endi poolt, läbi Disney maagia raamatute ja mille iganes poolt, mis jätab inimestele mulje, et see on lihtsalt mingi lõbus ajaviide vms. Nende jaoks ei ole see niisama lolli mängimine, see numeroloogia ja satanism.

Kusjuures. Miks te arvate, miks enam kuu peale ei minda? See ei oleks nii raske. Võiks seal tsillida küll ju veel, raha nagu peaks olema. Tegelikult tsillivad seal tulnukad ma arvan. Marsil on ka ntks püramiidide jäljed - neid küll inimene ei ehitanud, või mis? Samamoodi ei ehitanud Maa peal ka esimesi püramiide inimesed, või vähemalt mitte üksi.

See pidi väga hea püramiidide dok olema, ise pole veel jõudnud vaadata, aga pidi tõesti hea olema.

Soovitan vaadata seda. See sobib vaatamiseks ka igale võhikule. Tõesti hea arutlev reaalne dok.

Muutis Mõistlik Kopikas, 12 mai 2012 - 13:09.

megamees

BUFU

• liige
  • Liitus:04 okt 2007
Billy, miks lastele seksi näitamine paha on? Sellisel kujul nagu see on nendes Disney multikates

Muutis megamees, 12 mai 2012 - 12:09.

L4hma

Freelancer

• liige
  • Liitus:14 märts 2004
  • Sugu:ei ütle

View PostMõistlik Kopikas, on 12 mai 2012 - 11:50, said:

Tulnuka vaaraodel leiab kindlasti tulnuka dna geene. Need ei olnud tavalised inimesed. Juba nende kuju ja suuruse järgi saab seda öelda. Numbrite maagiat? :D lol. See numeroloogia on niivõrd tähtsal kohal nendel freemasonitel. Whitney Huston suri isegi sellise koha peal ära, täpselt kell 3, kus on google mapsi pealt vaadatuna all-seeing eye. Nad lähtuvad ohverdustel ja paljudel teistel asjadel oma numeroloogilistest seostest väga suurelt. Pealegi universumit saabki matemaatiliselt üha väiksemates tükkideks jagada. Kõik on matemaatiline. Väga rumal on ikka öelda, et "mingite numbrite maagiat ei usuks". Seda on lihtsalt naeruvääristatud nende endi poolt, läbi Disney maagia raamatute ja mille iganes poolt, mis jätab inimestele mulje, et see on lihtsalt mingi lõbus ajaviide vms. Nende jaoks ei ole see niisama lolli mängimine, see numeroloogia ja satanism.

Kusjuures. Miks te arvate, miks enam kuu peale ei minda? See ei oleks nii raske. Võiks seal tsillida küll ju veel, raha nagu peaks olema. Tegelikult tsillivad seal tulnukad ma arvan. Marsil on ka ntks püramiidide jäljed - neid küll inimene ei ehitanud, või mis? Samamoodi ei ehitanud Maa peal ka esimesi püramiide inimesed, või vähemalt mitte üksi.

See pidi väga hea püramiidide dok olema, ise pole veel jõudnud vaadata, aga pidi tõesti hea olema.

Kuidas sa jagad universumi väikesteks tükkideks matemaatiliselt?
"Nemad" võivad ju numeroloogiast lähtuda, aga see viitab veidi hullumeelsusele.
Miks Kuu peal ei käida? Mida seal teha? Kuu kivimid on toodud, mida enam sealt tahta. Tulnukad elavad Kuu peal, kuule, proovi veidi mõelda ka nüüd. Kuu on atmosfäärita kivitükk, kui need tulnukad ei viitsi skafandris 100% ajast olla, siis "neil" läheks keeruliseks.

Muide, viitsid mulle nimetada nende vaaraode nimed, kes olid tulnukad.

Muutis L4hma, 12 mai 2012 - 12:14.

Иван

NEOTIBLA 4 LIFE

• REPTIIL
  • Liitus:10 juuni 2004

View PostL4hma, on 12 mai 2012 - 12:12, said:

Kuidas sa jagad universumi väikesteks tükkideks matemaatiliselt?
"Nemad" võivad ju numeroloogiast lähtuda, aga see viitab veidi hullumeelsusele.
Miks Kuu peal ei käida? Mida seal teha? Kuu kivimid on toodud, mida enam sealt tahta. Tulnukad elavad Kuu peal, kuule, proovi veidi mõelda ka nüüd. Kuu on atmosfäärita kivitükk, kui need tulnukad ei viitsi skafandris 100% ajast olla, siis "neil" läheks keeruliseks.

Muide, viitsid mulle nimetada nende vaaraode nimed, kes olid tulnukad.
Miks sa arvad, et need tulnukad üldse hapnikku tarbivad? Pealegi Kuu tagakülg on parim koht, kuhu luua baas, et Maal toimuval silm peal hoida (kasutades kõrgema taseme tehnoloogiaid). Nendest Vaaraodest olen ka lugenud/kuulnud, aga nimesi ei mäleta.

I'll just dump this here:
Posted Image

NeoNetis aastast mine munni (2002) - endine oggyslayer aka Pirat aka IVAN 30cm+

Postitas pildi

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

kõik see info, mida te kokku korjate, peidab tegelikuse ära.

5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

View PostJack Herer, on 12 mai 2012 - 12:47, said:

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

kõik see info, mida te kokku korjate, peidab tegelikuse ära.

Vaata Revelation of Pyramids ära. See viib tõele lähemale, mitte ei peida tegelikkust. Paned ikka päris mööda atm.. Seal on arvesse võetud fakte, kus räägivad spetsialistid. Ehtne denyer oled. Oskad ainult öelda, et "this is bullshit", isegi, kui sulle loogiliste seostega ära seletatakse mingi asi. Miks üldse vaevad end siia teemasse vaatama, kui kõigesse eelarvamustega suhtud? Suht pointless nagu tundub.

Jack Herer

Liige

• liige
sa ikkagi usud siiralt, et tegemist on tulnukatega või mõne muu kõrgtehnoloogilise struktuuriga.

ma ei saa aru, ühest asjast. miks ei oleks saanud inimesed teha midagi sellist?
miski pole võimatu, inimesed on saamatud. ja mulle tundub praegu, et osad inimesed on saamatud mõistmaks asjaolu, mis ühiskond oli tolajal ja mis ühiskond on praegu.
Postitas pildi
Postitas pildi

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

View PostJack Herer, on 12 mai 2012 - 13:36, said:

sa ikkagi usud siiralt, et tegemist on tulnukatega või mõne muu kõrgtehnoloogilise struktuuriga.

ma ei saa aru, ühest asjast. miks ei oleks saanud inimesed teha midagi sellist?
miski pole võimatu, inimesed on saamatud. ja mulle tundub praegu, et osad inimesed on saamatud mõistmaks asjaolu, mis ühiskond oli tolajal ja mis ühiskond on praegu.

Sa ei saa aru, ega hakka ka vist hiljem aru saama... Kõik on nii loogiline, kui sa natukenegi järele viitsiksid mõelda. Ma pole osav sõnasepp seletama seda kõike, miks see loogiline on, aga ma proovin osad detailid välja tuua:

Easter islandist, läbi peruu kuni egiptuseni, on kõik ehitised tehtud samasuguste kiviladumissüsteemide järgi. Samad mustrid, sama tehnika. Teiseks, asetsevad need kõik ehitised sama joone peal (egiptusest - easter islandile). Kolmandaks, tegid peruu juures elavad acient inimesed maa peale suuri suuri joonistusi ahvidest, lindudest jms, et tulnukatele märku anda endast (nad tahtsid korduvalt nendega ühendust saada, sest osad aitasid neid suurel määral). Kui juba see ei ole sinu jaoks piisav tõestus, siis pole mitte millestki rääkida enam. Uuri püramiididest natukene rohkem, enne, kui kõike maha tegema hakkad. Neid detaile on veel ja veel ja veel. Kui sa neid kõiki aspekte teaksid, viiksid sa seosed paremini kokku.

Muutis Mõistlik Kopikas, 12 mai 2012 - 13:52.

Jack Herer

Liige

• liige
haha, nad joonistasid, et nö helistada ufodele? :D pigem see oli nende viis vahetada mõtteid ja ideid, mille tegelike tagamaid me ei saa kunagi teada.
sa ei vastanud mu küsimusele.
Postitas pildi
Postitas pildi

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
Sellele küsimusele ei saagi vastata ühe lausega. Sa pead teadma kõiki erinevaid aspekte, et aru saada, et see oli võimatu. Nagu lasteaiale seletaks atm..

Hiina üldse peidab oma sadat püramiidi. Ei luba kellelgi, peale üksikute erandite, neid külastada, ning istutatakse metsi nende püramiidide peale. Arvutused on masinaliselt täpsed püramiidide ja nende sphinxi vms nägude kujutamisega Egiptuses. Mingid kaks nägu olid igatahes Egiptuses - need olid täiesti identsed, täpselt mõõdetud, mida isegi tänapäeva tehnoloogiaga oleks difficult järgi teha. Laskume liiga detailidesse ära jälle, unustate niimoodi kogu loo poindi ära jälle ja hakkate üksikutest asjadest kinni haarama ja nõudma, et ma tõestaks jälle midagi.

Chisel & Rope is the answer yes? Nii täpsed mõõtmed ja arvutused niivõrd suurte alade kohta, ja veel 100% täppi panna kõikide aspektidega. Ma ei hakka detaile ja matemaatikat ümber seletama. Ega see ei aitaks teil mõista, kui seda siiamaani teha ei ole suutnud.

Muutis Mõistlik Kopikas, 12 mai 2012 - 14:22.

Dynamo

Liige

• liige
  • Liitus:16 dets 2003
analüütilist mõtlemist on vaja, mitte et võtad youtubest videosid ja laod neid endale tõe pähe

e:// kui 2012 londoni olümpial ei juhtu seda mis siin paari lk jooksul soniti billy, siis pead küll oma uskumused maha jätma

Muutis Dynamo, 12 mai 2012 - 14:28.

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

View PostDynamo, on 12 mai 2012 - 14:27, said:

e:// kui 2012 londoni olümpial ei juhtu seda mis siin paari lk jooksul soniti billy, siis pead küll oma uskumused maha jätma

Jeps, aga see ei pruugigi olla nii, et pomm lendab keset võistlust väljakule. Aga selle aja sees peaks mingi akt olema jah. Enne 9/11 rääkisid ka vandenõu teoreetikud, et selline asi on plaanis. Keegi ei uskunud, aga vot. : P
Tahaks näha jah, kas toimub midagi siis või mitte. :D
Aga püramiidid on hoopis teine teema kui terroriaktide etteennustamine tegelt

Muutis Mõistlik Kopikas, 12 mai 2012 - 14:34.

Dynamo

Liige

• liige
  • Liitus:16 dets 2003

View PostMõistlik Kopikas, on 12 mai 2012 - 14:33, said:

View PostDynamo, on 12 mai 2012 - 14:27, said:

Jeps, aga see ei pruugigi olla nii, et pomm lendab keset võistlust väljakule. Aga selle aja sees peaks mingi akt olema jah. Enne 9/11 rääkisid ka vandenõu teoreetikud, et selline asi on plaanis. Keegi ei uskunud, aga vot. : P

Mis on veel üritused mis peaksid toimuma järgmise 5a jooksul? Ma huviga ootaks ära ja tahaks näha ja kui midagi ei ole siis ma annan sulle vastu pead selle eest, et ära kamminud oled. Otherwise hakkan sind uskuma ja toetama

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

View PostDynamo, on 12 mai 2012 - 14:34, said:

Mis on veel üritused mis peaksid toimuma järgmise 5a jooksul? Ma huviga ootaks ära ja tahaks näha ja kui midagi ei ole siis ma annan sulle vastu pead selle eest, et ära kamminud oled. Otherwise hakkan sind uskuma ja toetama

Fake alien attack anti-gravitatsiooni seadmega peaks juhtuma kunagi. Kui ei juhtu enne 2020, anna vastu kukalt mulle täiega. :D
Sularaha tahetakse ka ära kaotada vaikselt, aga sinna on veel aega. Järk-järgult juba toimetatakse selle nimel (pankasi hakatakse varem sulgema, krediitkaardi kasutamise võimalus tehakse väga lihtsaks ja kättesaadavaks, promotakse igat erinevat moodi).
Inimeste kiibistamine saab ka tõsiasjaks. Mis veel.. toiduainete tööstus suurkorporatsioonide käes (juba praegu).
Ja mõelda vaid, kui palju on plaane, millest meil veel aimugi ei ole.

Islandi valitsus võeti hiljuti üle, suruti maha, vahetati välja või mida iganes. Meedias rahutustest ei räägita. Kunagi ongi kõik riigid kaudselt juhitud ühe valitsuse poolt, kus valitsevad ainult suurkorporatsioonid. Pmslt inimesi on liiga palju siin planeedil ja neid hakatakse massiliselt hävitama millalgi, suure tõenäosusega.

Muutis Mõistlik Kopikas, 12 mai 2012 - 14:45.

-Cell-

Emptiness is Loneliness

• liige
  • Liitus:16 nov 2004
This thread delivers, keep it coming!

Jack Herer

Liige

• liige

View PostMõistlik Kopikas, on 12 mai 2012 - 14:38, said:

View PostDynamo, on 12 mai 2012 - 14:34, said:

Fake alien attack anti-gravitatsiooni seadmega peaks juhtuma kunagi. Kui ei juhtu enne 2020, anna vastu kukalt mulle täiega. :D
Sularaha tahetakse ka ära kaotada vaikselt, aga sinna on veel aega. Järk-järgult juba toimetatakse selle nimel (pankasi hakatakse varem sulgema, krediitkaardi kasutamise võimalus tehakse väga lihtsaks ja kättesaadavaks, promotakse igat erinevat moodi).
Inimeste kiibistamine saab ka tõsiasjaks. Mis veel.. toiduainete tööstus suurkorporatsioonide käes (juba praegu).
Ja mõelda vaid, kui palju on plaane, millest meil veel aimugi ei ole.

Islandi valitsus võeti hiljuti üle, suruti maha, vahetati välja või mida iganes. Meedias rahutustest ei räägita. Kunagi ongi kõik riigid kaudselt juhitud ühe valitsuse poolt, kus valitsevad ainult suurkorporatsioonid. Pmslt inimesi on liiga palju siin planeedil ja neid hakatakse massiliselt hävitama millalgi, suure tõenäosusega.

ma ei taha sulle haiget teha 2020, ma saadaks su pigem ravile. sa oled nõus riskima enda tervisega, et ennast tõestada :wacko:

Posted Image
Postitas pildi
Postitas pildi

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
Vaadake korraks alates 1:12:30 Revelation of Pyramids. Matemaatiliselt asuvad need kõik ühel joonel ja moodustavad keerukaid matemaatilisi struktuure. Mingi 3 minti vaadake sealt. (muidugi enne on ka mõnusalt matemaatikat mängus).
Matemaatilised tõestused ongi kõige paremad teie jaoks tegelikult. Inimene ei saa oma silmaga teha selliseid mõõtmeid maakeraga ja ongi kõik.

Jack: Vandenõuteoreetikute jutu järgi peaks see attack 2014 toimuma juba. Lampi panin selle 2020. Kuidas ma oma tervisega riskin trololol atm? :D :D :D Sa ajad nii kelbast mees. Ja su pilt näitab seda, mida illuminati teeb inimestega läbi massimeedia - brainwashi, mis on samuti kohatu pilt sinu poolt atm, sest sa ei usu, et see nii on. Ma ei viitsi sinuga vaielda enam, palun, lõpeta ära. :D Sa ju ei ütle mitte mingeid reaalseid vastuargumente ja muutud ainult isiklikuks kogu aeg. :D rassipassi the second

Aga see on tõesti parim peaaegu all-in-one dok püramiidide kohta mida näinud olen. Soovitan soojalt : )

Muutis Mõistlik Kopikas, 12 mai 2012 - 15:26.

megamees

BUFU

• liige
  • Liitus:04 okt 2007

View PostMõistlik Kopikas, on 12 mai 2012 - 15:13, said:

Vaadake korraks alates 1:12:30 Revelation of Pyramids. Matemaatiliselt asuvad need kõik ühel joonel ja moodustavad keerukaid matemaatilisi struktuure. Mingi 3 minti vaadake sealt. (muidugi enne on ka mõnusalt matemaatikat mängus).
Matemaatilised tõestused ongi kõige paremad teie jaoks tegelikult. Inimene ei saa oma silmaga teha selliseid mõõtmeid maakeraga ja ongi kõik.

Jack: Vandenõuteoreetikute jutu järgi peaks see attack 2014 toimuma juba. Lampi panin selle 2020. Kuidas ma oma tervisega riskin trololol atm? :D :D :D Sa ajad nii kelbast mees. Ja su pilt näitab seda, mida illuminati teeb inimestega läbi massimeedia - brainwashi, mis on samuti kohatu pilt sinu poolt atm, sest sa ei usu, et see nii on. Ma ei viitsi sinuga vaielda enam, palun, lõpeta ära. :D Sa ju ei ütle mitte mingeid reaalseid vastuargumente ja muutud ainult isiklikuks kogu aeg. :D

Aga see on tõesti parim peaaegu all-in-one dok püramiidide kohta mida näinud olen. Soovitan soojalt : )

Vaatasin sealt kohast, kust sa ütlesid. So... they are on a line, big deal. Sessuhtes, et kui ma väga tahaks leiaksin ka palju lahedaid ehitisi, mis on ühel ringil. Tundub otsitud.
See lõik, et mingi this times this is this.. Kuna tegemist on päris suurte objektidega siiski, siis ma arvan, et isegi kui roughly on see tõsi, siis ei saa väita, et need on just täpselt nii. Numbritega võib üldse palju nalja teha, kui väga tahta.
Küllatki otsitud tõestused olid, vähamalt selles neljas minutis mis ma vaatasin.
Ja sa pole ikka vastanud, miks on see halb, et lastemultikates on seksiga seotus sõnumeid?
Tundub nagu sa isegi saaks aru globaalsest ühiskonnast ja selle arengust (digitaalne raha, suuremad organisatsioonid, mis võivad areneda riikideks, korporatsioonide monopol), aga miks sa poogid siia juurde mingi "nad tahavad meid kõiki kontrollida", "lavastatakse tulnukate rünnak", "meid kõik tapetakse ära"? That part does not make sense

Jack Herer

Liige

• liige

View PostMõistlik Kopikas, on 12 mai 2012 - 15:13, said:

Jack: Vandenõuteoreetikute jutu järgi peaks see attack 2014 toimuma juba. Lampi panin selle 2020. Kuidas ma oma tervisega riskin trololol atm? :D :D :D Sa ajad nii kelbast mees. Ja su pilt näitab seda, mida illuminati teeb inimestega läbi massimeedia - brainwashi, mis on samuti kohatu pilt sinu poolt atm, sest sa ei usu, et see nii on. Ma ei viitsi sinuga vaielda enam, palun, lõpeta ära. :D Sa ju ei ütle mitte mingeid reaalseid vastuargumente ja muutud ainult isiklikuks kogu aeg. :D

sina oled nende teooriate esindajaks siin ja sa ei saagi riskida, kui jutt oli 2020'st a, aga sa OLED NÕUS seda tegema (sa andsid nõusoleku, mis on juba pool tegu). on see sinu arust loogiline mõtlemine, kui teed selliseid järeldusi?
kõik võib olla loogiline, seal filmis muidugi. see on sulle lihtsalt niimoodi etteserveeritud. ise ka mõnipäev tagasi rääkisid subminalidest ja sellest kuidas need mõjutavad sind. kahtlen, et sinu antud filmigi nendest puhas on.
Postitas pildi
Postitas pildi

the-21-man

Liige

• liige
  • Liitus:17 märts 2010

View Postmegamees, on 12 mai 2012 - 15:32, said:

Vaatasin sealt kohast, kust sa ütlesid. So... they are on a line, big deal. Sessuhtes, et kui ma väga tahaks leiaksin ka palju lahedaid ehitisi, mis on ühel ringil. Tundub otsitud.

need on aint special ehitised, mis sellel joonel asuvad. ehk sama malli järgi tehtud. maavärinakindlad. kuskil mujal maailmas selliseid teemasi pole ja need asuvad kõik just samal joonel. see on sellepärast, et illojimid rajasid oma põhikeskuse egiptusesse ja siis mujale teemasi rajades liikusid sirgjooneliselt. seda sellepärast, et nad ei peaks oma keskuste vahel siksakitama, vaid saaksid ilusti ruttu vähima võimaliku ajakuluga oma keskuste vahel liigelda. umbes nagu kiirtee. erand on mehhiko mis sellel joonel ei asu

Muutis the-21-man, 12 mai 2012 - 16:28.

23 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 23 külalist, 0 anonüümset kasutajat