Ma pole ikka oma küsimusele vastust saanud. Mida tahavad siis kokkuvõtes illuminaadid sellega saavutada, kui nad peidavad multikatesse seks sümboleid ja filmides on billy jutu järgi teadlikult rohkem seksi rõhutatud. Võtame siis billy näite:
https://lh6.googleus...--498470806.jpg
Selge on see, et alles pärast zoomimist taipasin seda "fallost." Ütleme nii, kui sa oled isegi väga rikutud mõtlemisega, isegi siis sa ei pruugi neid peidetud sõnumeid näha. Rääkimata lastest, kes nii noorena ei saa kohe kindlasti seks asjadest midagi aru.
Tsitaat
Puhhil hakkas halb lausa, kui ta oma mee ampsu ei saanud (depressiivne ja kurb oli olla). Disney multikad on TÄIS subliminale. Ja sina ütled "ma ei saa ikka aru" -.-
Olen isegi noorena puhhi vaadanud. Tegemist on siis karuga ja nagu me kõik teame on mesi nende maiuspalaks. Mesi ja karu käivad multikates ilmselgelt käsikäes. Ma isegi ei oska seda näidet paaremini kommenteerida...see tundub lihtsalt nii absurdsena. Kui sa võtad lapselt kommipaki ära, siis hakkab ta samuti nutma jne, miks siis karu peaks teisiti käituma ?
Siis on veel sellinne pilt siit läbi käinud:
http://files.sharena...0-14584-580.jpg Ma käisin lapsena seda filmi koos vanematega kinos vaatamas ja ma olen rohkem kui 100% kindel, et vanemad sellist asja ei märganud. Kaadrid tulevad ja lähevad filmides hästi ruttu. Sellest filmist on juba päris korralikult aega mööda läinud ja ma pole kordagi seda teemat puudutavat uudist või artiklit kuskilt lugenud. Kui multikates olevad sõnumid on nii ilmselgelt, siis miks ei ole sellest nt Eesti Ekspress kirjutanud? Kõlab ju enam vähem huvitava teemana.
Lisaks ma ei saa aru, miks siis tavalistes komöödiates ei tohiks nii palju seksi olla? Minu teada on sellistele filmidele kehtestatud vanusepiirang. Ma olin konkreetselt terve american reunioni ajal krampides ja sellised naljad tudengifilmides on täiesti õigustatud - muud moodi see lihtsalt ei müüks ja ei paneks inimesi naerma.
Tõesti, miks ei ole Eesti meedias taolisi vandenõuteooriaid käsitletud. Teie jutu järgi on need lausa faktid, mitte ainult teooria. Eesti Ekspressis on üpris pädevad ajakirjanikud ja kindlasti sellinne tõsiseltvõetav teema müüks. Näiteks see samune subliminali teema, kus tahetakse inimestele sõltuvust tekitada jne...teoreetiliselt peaks ju hästi müüma. Oh jummal, miks ma üldse vaevusin nii pikalt kirjutama. Nagunii ma vastust ei saa...