Mida on NASAl nii väga meie eest varjata ? Kui isegi on, siis kuidas ma peaksin edasi elama ?
Tahad öelda, sa võid rahus käe südamele panna ja öelda: "Ma pole kunagi valetanud..."
Ühesõnaga, inimesed võivad valetada, aga valitsus ei tohi...
Mismõttes kuidas sa edasi elama peaksid? Mis kuradi vahet seal nüüd on...? Teadmine lihtsalt, selgus on mõne inimese jaoks tähtis, nagu minule. Mulle ei meeldi valedes elada lihtsalt, nagu ka paljudele teistele.
Ma ei olegi valetanud kunagi... Kui siis olen eksinud - see ei ole valetamine.
Lõpeta oma nõmetsemine ja maha tegemine ära, cmon mees.. Sa oled tore inimene ju muidu :/
Mida on NASAl nii väga meie eest varjata ? Kui isegi on, siis kuidas ma peaksin edasi elama ?
Tahad öelda, sa võid rahus käe südamele panna ja öelda: "Ma pole kunagi valetanud..."
Ühesõnaga, inimesed võivad valetada, aga valitsus ei tohi...
Mismõttes kuidas sa edasi elama peaksid? Mis kuradi vahet seal nüüd on...? Teadmine lihtsalt, selgus on mõne inimese jaoks tähtis, nagu minule. Mulle ei meeldi valedes elada lihtsalt, nagu ka paljudele teistele.
Ma ei olegi valetanud kunagi... Kui siis olen eksinud - see ei ole valetamine.
Lõpeta oma nõmetsemine ja maha tegemine ära, cmon mees.. Sa oled tore inimene ju muidu :/
See, et sa üldisele arvamusele vastu oled, ei tähenda, et sa tead kuidas asjad tegelikult maailmas käivad.
See, et sa üldisele arvamusele vastu oled, ei tähenda, et sa tead kuidas asjad tegelikult maailmas käivad.
No ma tean kindlasti rohkem (sellel teemal) kui keskmine NeoNetlane. Keskmine NeoNetlane ei tea Hollywoodist, muusikatööstusest, pangandusest, religioonist ja muust korruptsioonist nii palju kui näiteks mina.
Keskmine NeoNetlane ei usu isegi seda, et WTC lasti õhku oma valitsuse poolt. Millest me siis üldse räägime?
Mitte, et ma hoobelda tahaks, aga alatu laim ja üldistamine on nõme lihtsalt.
No ma tean kindlasti rohkem (sellel teemal) kui keskmine NeoNetlane. Keskmine NeoNetlane ei tea Hollywoodist, muusikatööstusest, pangandusest, religioonist ja muust korruptsioonist nii palju kui näiteks mina.
Keskmine NeoNetlane ei usu isegi seda, et WTC lasti õhku oma valitsuse poolt. Millest me siis üldse räägime?
Mitte, et nad ei tea aga nad ei võta seda tõena ;)
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." Bruce Lee
Kaota mõistlik oma kasutajanimest ära, ei sobi sinuga kokku.
See, et sa iga konspiratsiooniteooriat usud, ei tee sind targemaks.
Keskmine NeoNetlane ei usu isegi seda, et WTC lasti õhku oma valitsuse poolt. Millest me siis üldse räägime? Mitte, et ma hoobelda tahaks, aga alatu laim ja üldistamine on nõme lihtsalt.
mida munandit su terve post siis sisaldab? mina ei aktsepteeri sellist sildistamist.
5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Billy, kuidas on siis multikad sinu maailmapilti muutnud ?
Millinne peaks olema meie õige arusaam asjadest, kui meile poleks lapsepõlves cartoon networkis illuminaatide vihjeid antud ?
Räägi, millest me oleme siis ilma jäänud või halvemaks muutunud ?
Multikad ja mitmed Hollywoodi filmid ülistavad seksuaalsust ja soodustavad sõltuvuse teket näiteks.
Seksi sümboleid leidub: Lion King, Beauty & The Beast, Facebook, American Pie jpm
Sõltuvust ntks: Simpsons, Karupoeg Puhh jpt
Multikad ja Hollika filmid loovad veel stereotüüpe ka, feminismi leidub ka palju. Meeste nõrkuse ja naiste litsakuse esile toomist jms Samuti satanismi õhutamine (lil wayne ja laddy gaga ntks muusika tööstuse koha pealt, multikates samuti) Ntks politsei, vägivalla ja suitsetamise propageerimine on väga laialdaselt levinud filmides
subliminali näiteid multikatest veits (ja nendes multikates on sisu ka manipuleeriv, mitte ainult 1 item):
mainiks veel ära, et Disney asutaja kuulus illuminatisse, ehk oli 33'nda astme freemason
need subliminalid mõjutavad alateadvust, eriti väikestel lastel
Spoiler
Copyge lihtsalt... valesti läks midagi. img tagid ei töödanud
turntherightcorner.files.wordpress.com/2011/02/disney-subliminal-sex-messages-tangled.jpg?w=500
26.media.tumblr.com/tumblr_lnubz9IKEu1qdoy52o1_r3_500.jpg
2.media.collegehumor.cvcdn.com/f/9/collegehumor.d6705a6f5baf96ec95ffefd9dff7b0e8.jpg
2.bp.blogspot.com/_qg05Fx0-oiM/S7DMHEaTieI/AAAAAAAAAB4/9oeIRJETQNI/s1600/recusers-subliminal.jpg
poutperfection.files.wordpress.com/2011/11/mermaid.jpg
jne
weylin, 09 mai 2012 - 21:00, kirjutas:
See, et sa iga konspiratsiooniteooriat usud, ei tee sind targemaks.
Ma ei usu igat teooriat esiteks. Teiseks teeb küll targemaks mind selliste asjade teadmine.. -.-
Pealegi olen kinnitust leidnud nendele Illuminati teemadele, saanud kinnitust, et teatud "vandenõu teooriad" vastavadki tegelikkuses ka tõele (nagu näiteks politseiriigi ehitamine, ameerika pangandus enamjaolt juutide käes, illuminati omab hollywoodi ja muusikatööstust)
Pigem on see keerulisem teema nende tulnukate ja püramiididega, mida siin ilma tarkade meeste ja tõenditeta niisama teoorias ainult arutada võib.
Teie kui loogikud, peaksite aru saama, et raha ja võimuga annab kõike teha. Need süsteemid ei ole üldse nii ulmelised kui teile tundub ...
Imelik on seletada inimestele, kes ei tea neid asju ega tahagi aru saada. Mõttetu täiesti. Pigem ei peaks üldse nii avalikult rääkima sellest, eriti veel sellistele, kes midagi aru ei saa. Siin foorumis on käputäis inimesi, kes teavad, et see jutt ei ole bs. Kahju muidugi, et nii vähesed teavad sellest... Eks seda tulebki saladuses hoida ja on seda ka hästi tehtud siiamaani, ning tegutsetakse selle nimel ka edasi.
Sellel teemal ma enam ei arutle. Kui leian mingeid kahtlasi/huvitavaid teooriaid/videosi, siis sheerin ikka nalja ja arutelu pärast
Ntks nagu L4hma aitas mul avastada, et balti meres ei olnudki tulnukate spacecraft, vaid hoopis veneaegne ümmargune laev
Ma ei usu igat teooriat esiteks. Teiseks teeb küll targemaks mind selliste asjade teadmine.. -.-
Pealegi olen kinnitust leidnud nendele Illuminati teemadele, saanud kinnitust, et teatud "vandenõu teooriad" vastavadki tegelikkuses ka tõele (nagu näiteks politseiriigi ehitamine, ameerika pangandus enamjaolt juutide käes, illuminati omab hollywoodi ja muusikatööstust)
Sa pidasid vajalikuks spikerdada ühiskonnaõpetuse riigieksamil... Sinu kompetents rääkida sellistel teemadel on nullilähedane.
Väga hale postitus, sokC, taaskord
Näitab sinu enda teadmatust nendel teemadel, ja tugevat tungi "ära panna" lihtsalt. Noob oled
Lisasin ülesse näiteid ka subliminalidest, mis mõjutavad laste mõtlemist. Neid on palju-palju veelgi, just Disney tööstusel. Need on lihtsalt siuksed rohkem tuntud ja obvious subliminalid. Hiljuti vaatasin väikse vennaga mingit uut multikat "Supervaras". Seal oli ka päris palju subliminale. Püramiid, tagurpidi sirkel, anti-gravitatsiooni seade, narkomaan, ebakindlad lapsed jne
Teie kui loogikud, peaksite aru saama, et raha ja võimuga annab kõike teha. Need süsteemid ei ole üldse nii ulmelised kui teile tundub
Nõustun, kuid on asju mida pole mõtet lavastada, näiteks kuul käimine.
Selle operatsiooniga oli seotud palju selliseid inimesi, kes ei oleks suud lukus hoidnud mitte mingisuguse summa eest.(vene spioonid, kes Nasa jaoks töötasid sel ajal) Kui see oleks lavastatud, teaks kogu maailm sellest praegu. Pealegi poleks kuul käimist mõtet olnud lavastada; USA oleks nkn külma sõja võitnud.
Teie kui loogikud, peaksite aru saama, et raha ja võimuga annab kõike teha. Need süsteemid ei ole üldse nii ulmelised kui teile tundub
Selle operatsiooniga oli seotud palju selliseid inimesi, kes ei oleks suud lukus hoidnud mitte mingisuguse summa eest.(vene spioonid, kes Nasa jaoks töötasid sel ajal) Kui see oleks lavastatud, teaks kogu maailm sellest praegu. Pealegi poleks kuul käimist mõtet olnud lavastada; USA oleks nkn külma sõja võitnud.
aga noh, usu mida tahad.
miks vene spioonid sulle niiväga hinge lähevad? selles mõttes, et kust sa tead nende huve anda seda informatsiooni meediasse? ma eeldan et nad tegid ikkagi oma tööd mitte ei passinud seal oma lõbuks ja rõõmuks
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." Bruce Lee
Mina ise usun, et on kuul käidud siiski.. Said midagi valesti aru jälle weylin..
Samas kindlalt jälle ei tea. Tahaks taaskord tarkade meeste käest järgi küsida
Erilist vahet ei ole ka tegelt, kas käisid või mitte... : P aga pigem käisid ma arvan
Väga hale postitus, sokC, taaskord
Näitab sinu enda teadmatust nendel teemadel, ja tugevat tungi "ära panna" lihtsalt. Noob oled
Lisasin ülesse näiteid ka subliminalidest, mis mõjutavad laste mõtlemist. Neid on palju-palju veelgi, just Disney tööstusel. Need on lihtsalt siuksed rohkem tuntud ja obvious subliminalid. Hiljuti vaatasin väikse vennaga mingit uut multikat "Supervaras". Seal oli ka päris palju subliminale. Püramiid, tagurpidi sirkel, anti-gravitatsiooni seade, narkomaan, ebakindlad lapsed jne
Selle peale tahaks lihtsalt uskuda, et keegi foorumi juhtkonnaks on Illuminatist ja bannib kopika IP maailmavalitsusplaanide avaldamise eest ära.
aga noh, usu mida tahad.
miks vene spioonid sulle niiväga hinge lähevad? selles mõttes, et kust sa tead nende huve anda seda informatsiooni meediasse? ma eeldan et nad tegid ikkagi oma tööd mitte ei passinud seal oma lõbuks ja rõõmuks
See oleks neile külmas sõjas eelise andnud? Tegid tööd küll, aga põhiline idee oli ikkagi see, et saada salajast infot USA rakettide ja muu tehnika kohta.
Kas Maa pealt mingite satelliitidega või teleskoopidega pilti ei tehtud neist nautidest kui nad kuu peal olid, või polnud sellel ajal zoomi niipalju ?
Kui isegi selliseid pilte tehti, siis neid on ikka kõige kergem võltsida. Ei oma nagu erilist tähtsust. Vaieldakse piltide ja klippide üle, mida tehti konkreetselt Kuu peal.
Ma pole ikka sellest aru saanud, mis seal siis imeliku on, kui USA komöödiates on seks nalju hästi palju sisse pandud ? Tahad öelda, sulle american reunionis need naljad ei meeldinud... Mida rohkem seksi, seda paremini müüb.