Hüppa postitusele

Change

Kas inimene on Kuul käinud?

Sellel teemal on 613 vastust

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009
  • Sugu:mees
ise mõtlen ka, et kas ta ikka teab, millest ta siin räägib, või lihtsalt converdib youtube video oma sõnadesse.
5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 06 mai 2012 - 23:41, kirjutas:

Vaata postitustRassipassi, 06 mai 2012 - 23:38, kirjutas:

Sa ei ole võimeline oma ema ka ümber lükkama, ära seleta siin mingit jama.
Endal keskhariduski saamata, tahab meile siin füüsikast rääkida. Tänan ei, tänavatel walteripudelite ääres on teisigi sinusuguseid ''teadlasi''.

omggg mees... mis su vigastus on, et sa igasse teemasse inimesi maha lähed tegema ja mitte kui midagi tarka öelda ei oska. mina räägin füüsikast siin, mitte ei tee su ema maha. mine kasva suureks või mängi veel runescapet ja mõtle elu üle järele.

miks räägid sa keskharidusest, nagu see oleks suurim mõistustaseme näitaja? sa oled niivõrd veider inimene ikka. ja sinu südamerahuks võin ma öelda, et lõpetan selle gümnaasiumi see aasta ära. noob. loodan, et sa edaspidi jätad oma veidrad solvavad mõtted enda teada. thx

Millal sa siin füüsikast oled rääkinud, võib-olla mõtlesid sellest omaette, aga kirja ei pannud. Ja runescape'i võid ise mängida, mul on sellega väga vähe tegemist olnud.

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
  • Liitus:23 apr 2012

Vaata postitustJack Herer, 06 mai 2012 - 23:41, kirjutas:

ise mõtlen ka, et kas ta ikka teab, millest ta siin räägib, või lihtsalt converdib youtube video oma sõnadesse.

mis sind torgib siin nüüd? muidugi ma ei tea, sest ma pole seda lippu täpselt enne kuule saatmist oma silmaga näinud, et see metallist oli. nii võib igaühe kallal norida. jack, ma poleks kunagi arvanud, et sina ka selline vingats oled.

Vaata postitustRassipassi, 06 mai 2012 - 23:44, kirjutas:

Millal sa siin füüsikast oled rääkinud, võib-olla mõtlesid sellest omaette, aga kirja ei pannud. Ja runescape'i võid ise mängida, mul on sellega väga vähe tegemist olnud.

Panin ju kirja. Seletasin miks kaks varju tekkisid ja miks lipp lehvivas asendis oli. mine loe uuesti :/

Muutis Mõistlik Kopikas, 06 mai 2012 - 23:46.

Rassipassi

Liige

• liige
Kui sa sellest lipust halligi ei tea siis ära seleta kuidas see kuulkäimine lavastatud oli.

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustRassipassi, 06 mai 2012 - 23:46, kirjutas:

Kui sa sellest lipust halligi ei tea siis ära seleta kuidas see kuulkäimine lavastatud oli.

Kui sina seda tõestada ei suuda, ega midagi muud tarka ütle, siis ära hüppa siin lampi nagu väike kutsikas, kes blondiinil süles on.

... kaua võib

Vaata postitustRassipassi, 06 mai 2012 - 23:48, kirjutas:

Vaevalt, et sa kodus põhjalikke ja teaduslikke katseid teed või targa füüsikateooriaga tegeled, et oma eksperthinnangut faktidena levitada.

Ma ei esitanud seda faktina. Ma seletasin kuidas see võimalik oleks olnud seal, et asjadel mitu varju tekkisid, ja et lipp lehvivas asendis oli. Palun, õpi juba oma vigadest ükskord ja ära tee selliseid nõmedaid poste.

... veel või?

Vaata postitustJack Herer, 06 mai 2012 - 23:49, kirjutas:

mind hämmastab see, kuidas sa usud umbluud täiesti unconfirmed informatsiooni, mis levib massimeedias, wtf?

kle ma ei usugi igat infot ja kui usun, siis mitte 100% tõeselt, kui ma pole saanud seda kindlaks teha. ega ma ühe video põhjal oma arvamust ei kujunda. kui mind huvitab miski, siis ma uurin ka ikka. mis kana sul siin kitkuda on lol? miks me arutame üldse sellest, mida mina usun või teen? käima tahad hakata või?
misasi on massimeedia sinu jaoks üldse? kust sa võtad, et videod mida ma vaatan, kõik massimeedia üldse on. internetis levib vastupidi kõige erinevamat kraami üldse ja ma ei olegi eitanud, et kõik seal puhas kuld on. mis kuradi kana sul koguaeg kitkuda on? cut it off already

Muutis Mõistlik Kopikas, 06 mai 2012 - 23:55.

Rassipassi

Liige

• liige

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 06 mai 2012 - 23:41, kirjutas:

Vaata postitustRassipassi, 06 mai 2012 - 23:38, kirjutas:

Sa ei ole võimeline oma ema ka ümber lükkama, ära seleta siin mingit jama.
Endal keskhariduski saamata, tahab meile siin füüsikast rääkida. Tänan ei, tänavatel walteripudelite ääres on teisigi sinusuguseid ''teadlasi''.

omggg mees... mis su vigastus on, et sa igasse teemasse inimesi maha lähed tegema ja mitte kui midagi tarka öelda ei oska. mina räägin füüsikast siin, mitte ei tee su ema maha. mine kasva suureks või mängi veel runescapet ja mõtle elu üle järele.

miks räägid sa keskharidusest, nagu see oleks suurim mõistustaseme näitaja? sa oled niivõrd veider inimene ikka, ja sinu südamerahuks võin ma öelda, et lõpetan selle gümnaasiumi see aasta ära. kuradi noob siuke. loodan, et sa edaspidi jätad oma veidrad solvavad mõtted enda teada. thx

Vaevalt, et sa kodus põhjalikke ja teaduslikke katseid teed või targa füüsikateooriaga tegeled, et oma eksperthinnangut faktidena levitada.
Kui sa tahad ametlikku fakti ümber lükata, pead tõestamisega tegelema sina. Minu vaatenurl on laialtlevinud, ametlik ja tõestatud. Veelm midagi?

Muutis Rassipassi, 06 mai 2012 - 23:50.

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009
mind hämmastab see, kuidas sa usud umbluud täiesti unconfirmed informatsiooni, mis levib massimeedias, wtf?

http://et.wikipedia....ivne_dissonants

Muutis Jack Herer, 06 mai 2012 - 23:55.

5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

real*

LELE

• liige
  • Liitus:27 apr 2007

Tsitaat

*Looks at comments section*
*Sees conspiracy theorists*
I don't want to live on this planet anymore.

Tsitaat

Man visited the Moon.

Conspiracy theorists need to visit the Earth

Tsitaat

In Soviet Russia, the moon lands on you.

Postitas pildi

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
Vastupidi praegu ei olnud conspicary theory, sest ma lükkasin selle teooria just ümber...

Rassipassi

Liige

• liige
*parandus*
Sa üritasid seda ümber lükata.

real*

LELE

• liige
  • Liitus:27 apr 2007
20% ameeriklaste arvates pole kuul käidud... Ma arvan see on kõige lollim vandenõuteooria üldse. Müüdimurdjates võeti 5-6 kõige rohkem inimestes kahtlusi tekitanud asja läbi ja kõik bustiti ära. NASA lubas isegi neil oma vaakummasinat kasutada ja värki. Youtubes ja siin on ikka ulme vaidlused tekkinud, olgem ausad - mitte milleskist.
Postitas pildi

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

Ole normaalne. Tal endal pole piisavalt mõistust, et iseseisvalt mingile järeldusele tulla. Aga alati on naljakas vaadata, kuidas ta oma puuduliku intellektiga üritab midagi tõestada-seletada.

Muutis sokC, 07 mai 2012 - 00:26.

Posted Image

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustsokC, 07 mai 2012 - 00:25, kirjutas:

Ole normaalne. Tal endal pole piisavalt mõistust, et iseseisvalt mingile järeldusele tulla. Aga alati on naljakas vaadata, kuidas ta oma puuduliku intellektiga üritab midagi tõestada-seletada.

cmon mees... isegi kui mu jutt on täiesti loogiline ja füüsikaliselt mõistetav, nagu sulle alati meeldib, siis ikka sa ei usu seda, et see võimalik on. võta vabamalt lol

Ma olen uurinud igasuguseid asju nendest nirbirudest ja muudest teooriatest, sest neid on naljakas vaadata ka, aga leiab ka huvitavat ja tõest infot. Imelik, kuidas sa kujundad inimesest arvamusi foorumi põhjal üldse. Silmakirjalik, südames mitte rahulolev oled raudselt, et negatiivselt targutama pead igalpool. Mis su hinge närib, räägi. :D

Muutis Mõistlik Kopikas, 07 mai 2012 - 00:52.

annar

DON

• liige
  • Liitus:18 märts 2009
Käisid küll kuul aga hämmastav on see, et nad tegid seda kalkulaatoriga. Fakt on see, et 400 000 inimest töötas projektiga ja nüüd kõik hoiavad saladust ?
Tokyo - Nagasaki - Singapur - Dubai - Barcelona - Amsterdam - Hamburg - Helsinki - Vilnius - Tallinn

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustannar200, 07 mai 2012 - 07:13, kirjutas:

Käisid küll kuul aga hämmastav on see, et nad tegid seda kalkulaatoriga. Fakt on see, et 400 000 inimest töötas projektiga ja nüüd kõik hoiavad saladust ?

Kui sa ikka veel aru ei saanud, siis ma arvangi, et tegelikult käidi kuul ja varjud olid maa ja päikese valguse pärast ning lipu lehviv muster oli sellepärast, et see oli illustreerivalt tehtud, metallist, et lipp ei oleks kurvalt longus, kuna kuu peal ei ole tuult.

annar

DON

• liige
  • Liitus:18 märts 2009

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 07 mai 2012 - 11:48, kirjutas:

Kui sa ikka veel aru ei saanud, siis ma arvangi, et tegelikult käidi kuul ja varjud olid maa ja päikese valguse pärast ning lipu lehviv muster oli sellepärast, et see oli illustreerivalt tehtud, metallist, et lipp ei oleks kurvalt longus, kuna kuu peal ei ole tuult.

Tühja koha pealt ?

Ma arvan ka, et käisid kuul. Aga kahtlusi on ikka..

Lipp ei olnud metallist. Lipp lehvis kuna vaakumis vibrab see kauem ja vibras kuna lippu suruti maa sisse puurimismeetodil.
Tokyo - Nagasaki - Singapur - Dubai - Barcelona - Amsterdam - Hamburg - Helsinki - Vilnius - Tallinn

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011
Inimestel oli kahtlusi just poliitiliste põhjuste pärast, sest keegi pidi ju ikkagi esimesena kuule jõudma külma sõja ajal. Kui, inimesed poleks kuul käinud, teaksime me sellest juba ammu. Siin teile paar videot onaneerimiseks.

Curiosity jõuab marsile umbes 3 kuu pärast. Tegemist on esimese masinaga kosmoses, mis kasutab ainult tuumaenergiat. Põhjuseid on mitmeid, nendest 2 tähtsamat: 1) päikesepaneelid ei anna piisavalt energiat, kuna mars on päikesest kaugel 2) soojusenergia mis jääb üle tuumaaine lagundamisel kasutatakse ära, et masina osasid soojendada, marsi talved võivad olla ekstreemselt külmad

Muutis cccp, 07 mai 2012 - 12:32.

the chase is better than the catch

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
Ei tea, vb ei paljastata meile siiski kogu tõde, sest see tooks probleeme kaasa. Või siis on kõik õige, puurimise + metallilise lipu pärast.. never know tegelt

Oleks vaja kohale kutsuda pixlite spetsialist. Wolli näiteks. Nimelt on vaja uurida, kas tegu on võltsitud pildiga või päris pildiga. Ette tänades, Mõistlik Kopikas
/tegin screenshoti ja panin painti .jpg failina vist... loodan et saate siiski vajaliku info kätte.
Postitas pildi

Muutis Mõistlik Kopikas, 07 mai 2012 - 13:23.

weylin

Next stop is neverland.

• liige
  • Liitus:05 mai 2012

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 07 mai 2012 - 11:48, kirjutas:

kus kurat sa võtad, et lipp oli metallist? Vaata dokumentaalfilme, kui sa tahad eropooletut infot saada asja kohta. Aga sa ju ei vaata, sest sina tead kuul käimisest kõige paremini ja kõik teised ei tea, millest nad räägivad.right?

Muutis weylin, 07 mai 2012 - 15:41.

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
Rahune maha, ära ärritu nii kergesti. Ma pole kahelnud su teooriates, lihtsalt tõin ühe näite. Chilloutrelax : D

28 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 28 külalist, 0 anonüümset kasutajat