Hüppa postitusele

Change

Sildistamine

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 179 vastust

L4hma

Freelancer

• liige
  • Liitus:14 märts 2004
  • Sugu:ei ütle

Tsitaat

Minu meelest ei vaja, kuna inimesed oleme kõik. See kui mul on nüüd tumedamad riided seljas(sest mulle meeldib mingi teatud värv) ei muuda minu iseloomu ega muuda mind elukaks, inimene olen ju ikka.
See kui mulle meeldib ntx mingi rajum muusika, ei tee mind jälle mingiks tulnukaks, kes on tulnud teiselt maalt.

Sildistajad, kui sellised inimesed, on minu meelest veidi naeruväärsed. Sest minu arust on nende eesmärk teha kedagi maha, üritades endast parema mulje jätta. Üritatakse lahedam olla vms, kõrvaltvaatajale tundub see nõmedana. Kunagi kasvatakse suureks, saadakse üle oma puberteedi east ja käitutakse normaalse inimesena.
Aga sul on ju ainult üks nägemus sildistamisest. Ainult see negatiivne pool. Aga kas me ei saaks sildistamist võtta, kui rühmitamist? Kas mitte ka rahvus pole silt? Tegelt on rahvus ju kunstlik abstraktsioon(loe: SILT) mis on pandud teatud inimestele kes elavad enam vähem ühel territooriumil. Silt on ka näiteks, et sa oled õpilane. Kõik ei ole ju alati see negatiivne.
vot.

Meelis

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

• liige
  • Liitus:07 dets 2005
  • Sugu:mees
Cursed, kus ma olen väitnud, et ma ainult ÜHTE näinud olen? Neid liigub igalpool kümneid ja rohkem ringi.

CursedSpirit

Liige

• valideerimisel
  • Liitus:25 juuli 2007

L4hma, 8 nov 2007, 23:23, kirjutas:

Aga sul on ju ainult üks nägemus sildistamisest.  Ainult see negatiivne pool. Aga kas me ei saaks sildistamist võtta, kui rühmitamist? Kas mitte ka rahvus pole silt? Tegelt on rahvus ju kunstlik abstraktsioon(loe: SILT) mis on pandud teatud inimestele kes elavad enam vähem ühel territooriumil. Silt on ka näiteks, et sa oled õpilane. Kõik ei ole ju alati see negatiivne.
vot.

Vaata postitust

Rahvus, sugu, õpilane, iseenda nimi.
Need ehk on ka sildid, kuid neid ei kasutata eirit mõnitatavana.
See tundub olevat juba tavaline asi, kui keegi mainib su sugu või su nime. Sa ei võta seda enam kui sildistust, sest seda ei öelda sulle mõnitavalt.

Need muud sildid, mis pannakse välimuse ja muusikamaitse järgi on lamedad. Neid esineb rohkem ning neid öeldakse mõnitava alatoonina. Kunagi neid kasutati harva.
Enda nime on pidevalt mainitud, titeeast peale ning see on juba suhteliselt loomulik.

Meelis, 8 nov 2007, 23:23, kirjutas:

Cursed, kus ma olen väitnud, et ma ainult ÜHTE näinud olen? Neid liigub igalpool kümneid ja rohkem ringi.

Vaata postitust

Ja neil KÕIGIL kindlasti on käed nagu raudteerööpad. Fer sure.
Eeniveis...kõik läheb offtopicusse. Emo pole teema. Sildistamine on teema.

Meelis

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

• liige
  • Liitus:07 dets 2005
Nii et kui ma sind titeeast peale emoks oleksin kutsunud, siis see oleks sinu jaoks vastuvõetav jah?
Ja nagu näha sa ei saa järjekordselt lugemisega hakkama... Ma ütlesin, et ENAMUS, mitte kõik. Jeez.

Muutis Meelis, 08 november 2007 - 23:40.

L4hma

Freelancer

• liige
  • Liitus:14 märts 2004
No nüüd on hoopis teine jutt. Sa oleks võinud ära märkida 1. postis mis "siltidest" sa rääkida soovid. Kuna praegu on sul väga laiahaardeline teema käsil ning sa käsitled väga väikest osa sest ning sedagi subjektiivselt - enda kogemusest lähtuvalt..

aga okei, muidugi need idioodid, kes karjuvad kuskil eemal "sõnu, mis teevad neid teiste silmis lahedamaks". Aga rahusta end sellega, et neid on olnud, neid on ja neid tuleb juurde. Praegu on ühiskond lihtsalt selline ;).

CursedSpirit

Liige

• valideerimisel

L4hma, 8 nov 2007, 23:38, kirjutas:

No nüüd on hoopis teine jutt. Sa oleks võinud ära märkida 1. postis mis "siltidest" sa rääkida soovid. Kuna praegu on sul väga laiahaardeline teema käsil ning sa käsitled väga väikest osa sest ning sedagi subjektiivselt - enda kogemusest lähtuvalt..
aga okei, muidugi need idioodid, kes karjuvad kuskil eemal "sõnu, mis teevad neid teiste silmis lahedamaks". Aga rahusta end sellega, et neid on olnud, neid on ja neid tuleb juurde. Praegu on ühiskond lihtsalt selline ;).

Vaata postitust

Ieesieees. Kuid ma pole nime ega rahvust väga sildistuseks pidanudki.
Nüüd ma ootan ja loen kas siia tuleb veel mõni sisuga postitus, või on kõik sama sisutühjad postitused nagu eelmised: "Aga emod on ju sellised"

(Paljudele eelnevatele vastajatele)PS:Mul on üleval ka küsimused, mis ootavad vastuseid, mitte aga offtopicu möla!

metsavaras

Teravaim kriit pliiatsis

• REPTIIL
  • Liitus:20 veebr 2005
eks minu kooliski seda sildistamist ette tule :D

-soovid oma reklaami siia?-

Erkki

Liige

• bannitud
  • Liitus:24 dets 2006
meie kooli 6-8 klass on wannabe emosi täis.: (
sellest ka minu emode mittesallivus. :D)))))))))))))

BRC, 15 aug 2007, 23:22, kirjutas:

"Vene Nats". Kõlab umbes nagu gei hetero vms :ermm:

Vaata postitust

la koskla nostra

Liige

• liige
  • Liitus:24 jaan 2006
emo oled ikka :D
muidu suht ei paku pinget see sildistamine vms.

Muutis NOT, 09 november 2007 - 12:36.

Villu

oxymoron

• liige
  • Liitus:27 apr 2005
Ärge laske ennast sellest häirida..proovige asja võtta, kas või läbi huumori.
Natuke enesekriitilist meelt peaks ka ikka olema.
Maailm ei ole paik, kus inimesed hoiavad üksteisel käest kinni ja mõtlevad rõõmsas üksmeeles.
Mida rohkem erinevaid inimesi ...seda rohkem erinevaid mõtteid, arvamusi jne.
Kui iga inimene elaks üksinda ..kaugel teistest .oleks ehk iga inimene isiksusena hea, koos aga muututakse...

Fabulous

champagne and disco

• liige
  • Liitus:08 juuni 2007
Ainukene asi millepärast mulle halvasti on öeldud on see, et ma kuulan oma klassis ainukesena rocki, erinavalt kogust ülejäänud klassist kes kuulab träna.

Liis.

siberi rahaboss

• auliige
  • Liitus:29 juuli 2005
  • Sugu:naine
sildistatakse teisi, mind on ka sildistatud tolleks 'emoks'.
noja, tuleb ise mööda vaadata, kui sa tegelikult tead, et seda pole.
igal ühel oma maitse, selle üle ei vaielda. kui teineteistsuguseid riideid kannab, siis see ei tee teda halvemaks ega ka noritavaks. oleneb kudias ta käitub .
Postitas pildi
Saиder ütleb (10:41):
küsi aga

Nunnu

Liige

• liige
  • Liitus:20 mai 2007
  • Sugu:naine
Okei, ütleks, et kui inimene on mingi musta tuka, triibuliste/ruuduliste riiete, ketside, tumeda meigi jms'ga ja ta imestab, miks kuradi pärast talle emo öeldakse, siis ausalt CHANGE STYLE, dude.
Ja kui terve maailm kutsub selliseid inimesi emodeks (kas siis lõikumiseta või mitte) miks nad siis ei või olla emod? võibolla kümme aastat tagasi oli see ainult muusikastiil, sõnade tähendused ju muutuvad. Ei hakka ju kohe paanitsema, kui keegi ütleb kellegi kohta lõng.. (Omg lõng EI ole pikajuukseline poiss, lõng on asi millest tehakse kampsuneid jne)
Muidugi pole see lahterdamine hea, aga niimoodi on inimese välimust palju lihtsam kirjeldada. Näiteks kui räägid et "jah ta on selline natuke emo moodi" vms, siis on suht pilt käes milline stiil inimesel on. või kui "ta suht beib/mimm whatever", siis kohe arusaadav et miniseelik, kunstküüned n'stuff. või kui räägid metallistist, siis kohe selge pilt ju kuidas inimene välja näeb.
lugu on selline, et ma quitin siit foorumist täna (24.02.2009)! ilusat elu teile ja tehke palju lapsi!

Kingo .

UUSTULNUKAS

• liige
  • Liitus:11 juuni 2006
umbes taheti selle esimese postiga selgeks teha mis on emo?
rahvasuus on ka inimesed emod,mis sest et algul tähendas ta muud.

toon labase näite: M*nn on genitaal? aga miks inimestele pannakse diagnoosiks mnn?
jummala savi,ütlen emo kui tahan teisele,vastu saan genitaale,vähemalt mina ei ropenda :D :imou:

ja tegelikult väga emased vennad on pikkade juustega kujud,minge solli ja küünehooldusesse.

kellegil midagi öelda,pm.

Muutis Kingo ., 09 november 2007 - 18:01.

Vanasti olid mul mured ja mul polnud igav. Mured on suur meelelahutus..

Tsitaat

Mõnikord kui kusele lähen, panen kaalu endale jalge alla ja siis vaatan, kuidas grammid aeglaselt alla lähevad.

Eminem2525

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:03 apr 2005

CursedSpirit, 8 nov 2007, 22:39, kirjutas:

Olen lugend seda juba. See on hea-hea leht. :D
Sa oledki see tüüp kes selle tegi või reklaamija?

Vaata postitust

Ei, teisest foorumist copysin lingi, kuid leidsin, et siin see vajalik.

Kuid mida ma näen! Inimesed ei vaja sildistamist :D ?? Vajavad ikka, kuid ainult neegrid, sest nad on niiiiiiiii pruunid!
ainult mees
oskab rahuldada meest
jumala eest
ainult mees

ukukene

Liige

• bannitud
  • Liitus:01 dets 2005
sildistan ainult geelipedesid, sest üldiselt ÜRITAVAD nad ülbed olla, mitte kõik, kuid siiski valdav enamus

Muutis ukukene, 09 november 2007 - 19:22.

CursedSpirit

Liige

• valideerimisel
Mm...Kõik nüüd panevad tarka emo teemal?
Ma ei kirjutand: "Mis te arvate emost?"
Ma kirjutasin: "Mis te arvate sildistamisest?"...ja mainiks uuesti...mind ei huvita offtopic, "emo on idioot" vaid kui teil vähegi lugemisoskust on, saate lugeda seda, et mul on kirjutatud esimesse postitusse KÜSIMUSED. :D

(PST! Mind ei härigi sildistamine, mind härivad inimesed kes sildistavad, sest neil puudub normaalne mõtlemine...Kuid ma ei hakka neid sõimama ega sildistama sest minu meelest oleks see käitumine veel naeruväärsem.)

derockets kirjutas:

täitsa aju, cursedspirit mõtled ka või? ise lasid ka mõnusad sildid maha, kasvõi oma esimeses postis...normaalne
(ja ma ei räägi sellest loetelust, ütlen ära enne kui mõni tark tuleb rääkima)

Dheeem. Raske aru saada, et see oli näide? Enim populaarsed sildistused...või midagi sellist...

Muutis CursedSpirit, 09 november 2007 - 19:31.

Tankist

Linn põleb.

• liige
  • Liitus:09 jaan 2005
Ei see on jah suht naeruväärne, et sildistatakse "emoks", ntks mind, kui mul on tumepruunid juuksed ja tukk selliselt nagu vasakule viltu vms.
Aga selline praegune inimloomus ja ühiskond on, et ilma sildistamiseta ei saa.
"It is so quiet here, It is the quietest place in the world."
Here since 2003
Endine m@tr1x

Valdo

a

• liige
  • Liitus:24 märts 2007
Jah, pidevalt öeldakse kellelegi emo/tukapede/pleikar/tränaoss vms, aga enamasti siiski naljaga pooleks. Üldiselt on mul suht pohhui kah, eks kõik inimesed ole erinevad. A no sellised wannabed käivad küll pinda, olgu sellised nagu nad on, mitte üritagu ennast muuta mingit teist värvi riideid ja teist muusikat kuulama hakates. Sildistamine on ja jääb, sinna pole midagi teha, lihtsalt enamus > vähemus.
Postitas pildi

:)

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2005
tränaossiks/ossiks kutsutakse.
kuulan hardstyle.

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat