ultraGo, 12 jaan 2009, 08:34, kirjutas:
Natural Beauty @ WIN

Seda loomulikku ilu ei näe sa eriti tihti. Kui teatud seltskond kasutab tumedat silmapliiatsit, siis kuskil on seltskond, kes kasutab puudrit, et peita vead ja värki. Seega, ainult need tumedad tüübid pole need, kes end meigivad.
enzzz, 12 jaan 2009, 09:19, kirjutas:
Aga CursedSpirit, mis sa minu postiga tegid? Lihtsalt ei lugenud ja ignoreerisid? Või lugesid aga ei osanud midagi öelda? :S

Ma pole kõiki viitsind lugeda, kuna see teema suht ammu alustatud ja enam see minusse nii väga ei puutu.
enzzz, 24 dets 2008, 20:52, kirjutas:
Ma võin kihla vedada, et kui 'emoks' olemine ei oleks praegu popp siis sa ei riietaks ennast ise ka lambist selle stiili järgi.

Ma üritan sellele kuidagi pihta saada aga mitte kuidagi ei saa aru, kuidas mina ja emo seotud on? Võib-olla solvasin sind ja ehk oledki see tark, kes oskab mind kuhugi alla liigitada.
Cursed Spirit, sa ise tekitad endale probleemi.
Sildistamine on VAJALIK. Täpselt nagu nunnu ja l4hma on siin öelnud.
Inimestel on loomuses sümboliseerimisvõime ja kõiki erinevaid omadusi on vaja öelda kuidagi lihtsamalt ja lühemalt, sest muidu ei oleks võimalik niivõrd suures koguses infot piisava kiirusega üle anda. Nii on ka mõeldud terminitele 'emo' jne tähendused. Vahet pole, mida see sõna teoorias tähendab. Tähtis on see, kuidas inimesed seda sõna mõistavad ja milline ettekujutus neile tekib.
Ning kui sõnumisaatja ja vastuvõtja sellest ühtemoodi aru saavad, milles siis probleem on?

Aga praegu pole nii, et sõnumisaatja ja vastuvõtja sellest ühtemoodi aru saavad. Võib-olla peaksin ka nüüd teema sinnapaika jätma ja ütlema, et emo tähendab lõikurit? Nii on kergem. "Inimene on nii vähegi laisk, kui olla saab." See lause on täiesti õige. Praegu on silma hakkav selline värk, et kui sõber sulle midagi ütleb, usud sa seda, sest ta ju siiski su sõber ja sa räägid seda juttu omakorda oma sõbrale. Nii levibki valeinfo ja kuna see valeinfo levib ülikiiresti ja igaüks paneb omaltpoolt midagi juurde, tuleb välja mingi sogane möla, mida siis hakatakse tõeks pidama. Märk sellest, et aina vähem kasutatakse oma ajurakke ja aega ei osata mõistlikult kasutada.
Natuke usutavam tundub see, et emo peetakse juba riietumisstiiliks, aga et seda lõikumise, enesetappude ja muu juraga seostama hakatakse on nüüd küll pisut hale. Muidugi on ajakirjandus rääkind tüdrukust, kes tappis end, et ühineda My Chemical Romance nn musta paraadiga, pidades MCRi emoks ja ennast. Ajakirjandus taas sogas mingit möla ja liigitas MCRi emo alla, ilma midagi uurimata. Nii see info levib.
Okei. Ma saan aru, et sulle ei meeldi see, et osad inimesed ütlevad halvustavalt emode kohta.

Mulle ei meeldi see, et mingid täiesti kapist välja tulnud inimesed hakkavad jaurama sellest, millest nad midagi ei tea ja neid isegi ei huvita see, et millest nad tegelikult jahuvad. Nüüd on muusikažan,r mis pole kunagi eriti populaarne olnud, saanud halva maigu külge ja iga teine kasutab nüüd "emo" kui sõna, mis peaks tähendama nende meelest mingi masendunud lõikurit.
Võtaks kasvõi grunge bändi Nirvana, millest enamus midagi kuulnud on. Mõni enda arust Nirvana fänn suudab kuulata vaid laulu "Smells like teen spirit" ja rohkem ei midagi. Jahub Nirvanast, aga tegelikult sellest midagi ei teagi. On vaid populaarsemat laulu kuulanud.
Nii on selle emovägendusega. Enamus on kuulnud seda sõna ja nüüd arvavad, et teavad sellest kõike aga vähesed huvituvad sellest, millest nad räägivad.
Kutsuge neid "emostiilis" riietuvaid inimesi emodeks, aga ma ei saa aru, miks vaja nn "lõikureid" sama sildi alla panna? Mõjub meedia nii hullusti või ma ei tea...