Hüppa postitusele

Change

M:pokeri Chipikohver (1000 Chippi)

Sellel teemal on 6 vastust

Tzuks

Liige

• bannitud
  • Liitus:08 juuni 2008
Müüa siis hõbedane chipikohver koos 1000 chipiga , kaasa tuleb veel diilerinupp täring .
Chipe on siis 5 erinevat värvi .5 erineva väärtusega .

Postitas pildi

Täpselt selline näeb kohver välja koos chipidega .
(kaarte kaasa ei saa kuna need on kuskil pärapõrgus juba)
Kõik chipid on olemas, puhtad ja korras .

Ise maksin kohvri eest 1250 .- ja tahaks mingi 700-800 saada nende eest ! :)

donkament

...

• liige
  • Liitus:26 apr 2004
  • Sugu:mees
Äkki räägiks lähemalt žetoonide materjalist jms vastupidavusest. Sest 800.- on väga odav hind 1000 chipise kohvri eest. Võib-olla oleks isegi ostja, aga kõigepealt oleks vaja teada rohkem chippide kvaliteedist ning seejärel oleks vaja kuidagi T6pokeri kontolt raha välja võtta(seda ei saa ilma deposiidita teha ning panka ei saa ka otse kanda). Muidugi kui sul endal oleks T6pokeris kasutaja, siis ostaks 100% ära, teeks ainult buddy transferi, aga kui sul pole, siis on mul vaja teada, kas nende chippide pärast üldse on vaja higistada, või mitte.

-andres-

.Nomistoimub

• liige
  • Liitus:28 okt 2004
Ma olen peaaegu täiesti kindel, et see on ABS-komposiit chipcase. Savi oleks kindlasti kallim. Ehk siis 11.5g-ed chipid.

Tzuks

Liige

• bannitud
andresel õigus ,aga hind on siiski odav !
asuvad pärnus ,fatass mul t6-es kontot pole aga kuidas ma sealt raha kätte saaks kui sa isegi ei saa? deposiiti tegema ei hakka (:

donkament

...

• liige

Tzuks, 14 juuli 2008, 19:24, kirjutas:

andresel õigus ,aga hind on siiski odav !
asuvad pärnus  ,fatass mul t6-es kontot pole aga kuidas ma sealt raha kätte saaks kui sa isegi ei saa? deposiiti tegema ei hakka (:

Vaata postitust

T6 kaudu saab raha alles siis välja võtta, kui oled teinud 20€ deposiidi. Mul piisav raha seal konto peal olemas. Aga kui ma hakkan deposiiti tegema ning siis veel moneybookersi kaudu välja võtma, võib selleks kurat teab, palju aega kuluda. Ja ma pole kahjuks ka täisealine, pean ootama, kuna isa deposiidi ja väljavõtte teha saab, kuna ta käib tallinnas tööl ning tal pole eriti palju aega. A ma proovin selle raha väja võtta nii kiiresti, kui võimalik. Ise elan Haapsalus, aga postiga on ka võimalik saata ju vms?

Muutis FatAss, 14 juuli 2008 - 18:53.

Tzuks

Liige

• bannitud

FatAss, 14 juuli 2008, 19:53, kirjutas:

T6 kaudu saab raha alles siis välja võtta, kui oled teinud 20€ deposiidi. Mul piisav raha seal konto peal olemas. Aga kui ma hakkan deposiiti tegema ning siis veel moneybookersi kaudu välja võtma, võib selleks kurat teab, palju aega kuluda. Ja ma pole kahjuks ka täisealine, pean ootama, kuna isa deposiidi ja väljavõtte teha saab, kuna ta käib tallinnas tööl ning tal pole eriti palju aega. A ma proovin selle raha väja võtta nii kiiresti, kui võimalik. Ise elan Haapsalus, aga postiga on ka võimalik saata ju vms?

Vaata postitust

Kui keegi kiiremini raha kokku ajab või rohkem pakub siis ma äriks heameelega maha. Ma teen t6-te konto vaatab mis saab .

donkament

...

• liige

Tzuks, 14 juuli 2008, 19:55, kirjutas:

Kui keegi kiiremini raha kokku ajab või rohkem pakub siis ma äriks heameelega maha. Ma teen t6-te konto vaatab mis saab .

Vaata postitust

Deposiit teel, aga kui sa nõustud buddy transferiga T6 pokkeritoas, siis olen nõus 1050.- maksma. Sest väljavõte võtab aega. Sa saaksid 250.- rohkem, aga sellisel juhul pead ise T6 tegema enda kontolt 20€ deposiidi, mille saad koos ülejäänud rahaga välja võtta nii et sellise tehinguga kaotad aega, aga saad nati alla 30% rohkem.

Muutis FatAss, 14 juuli 2008 - 19:38.

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat